Alla inlägg under september 2009

Av Jennifer - 24 september 2009 16:00

Igår kom dagen. Mamma sa till mig när jag började hårdträna, att om hon gick in och sa stopp - då var det nog. Stopp. Igår sa hon det, det dumma dumma ordet... Jag blev arg, förtvivlad, ledsen och samtidigt lättad? Jag har i 8-9 veckors tid hårdtränat, pressat mig själv till det yttersta och tränat runt tre-fyra timmar om dagen. Gymmat fem gånger i veckan, två timmars powerwalk varje dag och sen nu på slutet även sprungit tre gånger i veckan. Jag har i princip tränat som en elitidrottare. Jag är stolt och nöjd över mig själv och under dom 8 veckorna har vågen pekat nedåt, på en viktminskning av 7kg och jag har samtidigt byggt en massa muskler. Nice! Anledningen till att stoppet kom nu var att jag kan inte gå ned så mycket mer i vikt nu utan att mina bröst ska "försvinna" och bli hängiga (igen). Och det innebär att operationen jag gjorde för ett år sedan gjordes i onödan, 38 000 ner i papperskorgen liksom. Så, thats it. Nu ska jag forma kroppen istället och det hjälper Joel mig med. Jag ska fortfarande träna mycket och vara aktiv - men inte träna fyra timmar om dagen... Ibland är jag glad över att jag har en mamma som kan rycka in och knäppa mig på näsan.


Middagen hos Emma och Tobias var mysig och det bjöds på suuuuupergod mat! Magen blev både full och överfull på en och samma gång. Riktigt trevligt var det även fast jag råkade somna när vi chillade i tvsoffan till Idol och Efterlyst. Emma tyckte jag såg ut som trollet Plupp (eller var det Plutt?). Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller som en kränkning då jag inte ens vet vem eller vad det är. Flört





Av Jennifer - 23 september 2009 16:30

All träning för dagen är avklarad! Känns riktigt skönt. Gymmade ben, cyklade 30 minuter och gick min 120 minuters powerwalk.Tränade imorse/förmiddags så resten av eftermiddagen har jag ägnat åt att vattna blommorna, handla och göra mig lite söt. En väldigt slapp eftermiddag måste jag säga! Var nog längesedan jag chillat en hel eftermiddag, bara sådär. Dammsugaren har även dragits runt några varv här hemma - men det skötte Patrik. Nice!


Om en stund kommer mamma och Joel förbi en sväng. Patrik och Joel ska lira lite Xbox 360 tydligen och mamma ska kolla på mina nya kläder som jag beställde hem i förra veckan. Och vid halv sju ska jag och Patrik över till grannarna och käka middag, ska bli super mysigt och skoj! Längesedan jag var på någon parmiddag faktiskt. Var väl något år sedan, och då med mitt ex. Minns inte ens vilka vi var hem till.... Det spelar i och för sig ingen roll heller då det är dead and gone nu. Tycker det är konstigt hur man kan gå vidare här i livet - hur man kan lämna någon/någonting bakom sig. Men visst, allt försvinner inte, det vore ganska så ologiskt om man kunde förtränga bort allt. Mycket finns kvar, både av det positiva och av det negativa. I från mitt håll så är det mest negativt som finns kvar. Men det beror väl även på hur allt slutade - med buller och brak. Polisanmälan, förhör, jag kunde inte bo i mitt egna hem, fick inte gå ut själv (inte ens för att hämta posten i brevlådan), hade kontakt med både polis och kvinnojour och jag bodde hemma hos vänner. Dom bästaste brudarna som finns som verkligen fanns vid min sida och som peppade upp mig! Jag har vuxit mycket i mig själv det här året och mycket är tack vare min egna styrka och styrkan av personer som finns i min närhet och som bryr sig om mig. Min familj och mina vänner. Tack <3


the best  

Bästaste brudarna och jag. Tack för ert fina stöd i alla lägen, både då och nu!

Av Jennifer - 22 september 2009 23:49

En upp- och nedvänd dag, kind of. Allt har varit som vanligt fast endå så inte. En massa hjärnspöken och annat skit. Hur kan något som känts rätt kännas fel?


Well well. Igår eftermiddag kom Patrik och på kvällen var grannarna Emma och Tobias in en sväng och umgicks med oss, trevligt! Syster Josefine kom även förbi. Sen var det bara att krypa till kojs för att vakna upp till idag, med en massa jobbiga tankar och till att känna sig helt fucking värdelös. Tog åtminstone tag i dagen genom att dra till gymmet och gå min 120 minuters powerwalk på morgonen/förmiddagen. Resten av dagen har jag spenderat med att vara nedstämd och lessen i ögat. Ibland orkar jag bara inte. Och jag har kommit till den punkten nu. Jag orkar inte fejka och le bara för att. Bara för att man förväntas göra det. Kvällen blev aningens bättre iaf, jag lagade middag åt mig och Patrik och Emma var även in så jag fick känna på hennes tjocka gravid mage, det är mysigt! Tänk att hon har två där inne med, wow. Mys! Jag var ut och sprang 30 minuter för en timme sen ungefär, behövde rensa tankarna och samla mig lite. Kändes tungt som fan att springa - sprang dessutom i blåst och motvind i princip hela tiden. Känns som hela dagen har varit i motvind faktiskt. Konstigt det där.



Av Jennifer - 21 september 2009 12:47

Har gått in i min nionde vecka med hårdträning nu och jag har fortfarande samma kämparglöd. Den här gången har jag verkligen satsat, med råge. Och resultat har det gett, både i viktminskning och i muskeluppbyggnad. Känns så oerhört skönt att jag fått tillbaka min målmedvetenhet och envishet , det där som alltid har varit jag. En fighter. En riktig krig(h)are! Nu är det bara att hålla ut och kämpa vidare. And I will make it, trust me!


Idag har jag gymmat rygg, biceps och mage, kändes grymt skönt! Direkt efter det gick jag ut på en 120 minuters powerwalk i höstvädret. Nu har löven verkligen börjat skifta i färg, fint!


cirkusapa  

Av Jennifer - 20 september 2009 23:59

Gick en 40 minuters sväng med hundarna när jag kom hem från jobbet och direkt efter det stack jag ut och sprang 30 minuter. Det kändes riktigt nice och kroppen kändes bra trots att jag jobbat hela helgen. Har fått upp en kanon grundkondition nu, men den kan bli ännu bättre, I know it. Det känns så skönt när jag springer. Mina tankar flyger fram fast dom står stilla, tidlösa. Jag blir att känna mig blank. Det är en skön känsla - att känna samtidigt som man inte känner någonting. Blank.


Nu blir det att ringa Patrik och sen krypa till kojs.


Puss och god natt

 

skrattar  




Av Jennifer - 20 september 2009 21:15

Work all day long. Har varit iväg på vernissage idag med brukaren. Och njaaaaaa, det är alldeles för kulturellt för mig. Folk kom dit uppklädda och en tant hade en solhatt (???) på sig till och med... Själv var jag osminkad, hade ett par slitna ljusa jeans på mig, som dessutom är för stora och som är lappade mellan benen x antal gånger (så där många gånger att det inte går att laga dom en sista gång) och en skön tröja bara. Jäklar vad jag såg kulturell och tillfixad ut, haha. Men det är faktiskt lagligt att inte se söt ut och vara "uppklädd" varje dag. Flört 


Om en halvtimme får jag och Trixie gå hem, wonderful!



Av Jennifer - 19 september 2009 23:15

Har en massa tankar, funderingar och jobbiga val framför mig. Helt plötsligt så bara brast det, på jobbet dessutom. Tårarna började falla och jag kände mig galet värdelös som grinade. Jag hatar att gråta! Jag till och med bad om ursäkt för att jag grät. Hur sjukt är inte det egentligen? Gulliga vännen Erika som jag jobbade med idag stöttade upp mig igen, så jävla betydelsefullt!


I övrigt på det stora hela så har det varit en okey dag med värsta goda käket som avnjöts på en uteservering i höstsolen samt en liten vända på Borlänge marknad med Erika och brukaren. Mycket trevligt! Kvällen har ägnats åt lite chill inne hos grannen Emma. Självklart har jag även hunnit med att träna, ett måste för mig när jag känner mig låg, ledsen och fundersam - få lite tid att inte tänka på det jag tänker på samtidigt som jag tänker på det. Låter det komplicerat mån tro?  Well well, 90 minuters powerwalk och sen en vända (all by myself) till gymmet där jag körde axlar och mage. Det fick räcka.


Nu blir det sova. Jobbar 8-21.45 imorgon. Efter det arbetspasset är jag ledig en hel vecka. Längesen jag var ledig så länge nu. Får hoppas det blir lite jobb endå, om inte annat så behöver jag pengarna more than ever...



Av Jennifer - 18 september 2009 22:53

Idag är min hoppetossa Wildforest Daizy 3 år!

 

  

Mitt hjärtegull! <3

 


Just nu ligger jag i sängen och försöker varva ned efter en lång jobbdag. Är helt slut, har huvudvärk och är trött i kroppen - men kan inte slappna av ordentligt. Rough. Och jag trivs inte med att inte träna. Blir stressad och får skuldkänslor så fort jag stoppar ngt i munnen. Och det är självklart då jag faller i fällan med. Crap! Den enda vettiga motionen jag har fått på hela dagen är en 35 minuters promenad med hundarna nu på kvällen. Ingen powerwalk, inge gymmande, inge löpning och ingen stavgång... Bara en vanlig hederlig promenad.


Träningsfria dagar är tråkiga och ger mig negativ energi. Så är det.


Puss och god natt





Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards