Alla inlägg den 7 september 2009

Av Jennifer - 7 september 2009 23:07

Då var ännu en dag till ända! Jag ska snart krypa till sängs. Är helt slut efter en dag med jobb och träning. Gick iaf toppen på gymmet! Körde axlar, triceps och mage - göttmos! Lilla Trixie fick följa med till gymmet och hon skötte sig så bra så! Hon låg och sov under hela tiden och märkte inte ens allt slammer med vikterna, lillskruttan. Det var skoj att se gymkillarnas miner när dom upptäckte att det låg en liten sovandes hundvalp bredvid löpbandet, haha! ;P Direkt efter gymmet drog jag ut på en powerwalk med Trixie i famnen då Patrik och Joel skulle sola. Dock var inte Trixie lika imponerad över det.... Hon pep den första halvtimmen men sen gick det över. Sen vare bara för mig att snabbkäka, ta en snabbdusch och nu jag har precis kommit in från Daizy och Ebbas kvällspromenad.


Imorgon är det jobb som gäller igen. Detsamma gäller för onsdag, torsdag och fredag med för den delen. Ska testa att ta med mig Trixie till jobbet några timmar imorgon och hoppas att brukaren är okey med det. Det hade ju underlättat en del dom dagar jag absolut inte får tag i någon valpvakt... För jag har inte råd att tacka nej till jobb. Det är BARA om jag är alldeles för sjuk för att jobba (läs: feber eller magsjuka) som jag kan tacka nej till jobb, för då får/kan jag inte jobba... Annars är det bara att tacka och ta emot. :)


Nej, nu väntar sängen på mig. Är alldeles "rödmosig" i ansiktet och ser ut som ett utskitet plommon. Hoppas jag ser lite fräschare ut imorgon annars vågar man sig ju inte visa sig bland folk, hahahaha! Eller så får man gå med huvudet högt och låtsas vara nöjd med att se ut som crap! :P


Puss och god natt!

Av Jennifer - 7 september 2009 10:52

Helgen har försvunnit i ett naffs! Tänk att alla lediga dagar tycks gå så fort... Jag har iaf hunnit med en massa och varit en exemplarisk hemmafru, haha! Igår t.ex så ställde jag mig och gjorde köttfärspiroger och fixade lite i hemmet. Senare på kvällen rensade jag och Patrik alla kantarellerna han hade plockat, sen förvällde jag dom och frös in.


Idag är jag delvis hemmafru, och delvis "arbetskvinna". Jobbar 8-17.30 och direkt efter jobbet ska jag och Patrik dra till gymmet och pumpa lite! Får väl se om Trixie följer med dit eller om grannen är hemma, då lämnar jag nog in henne där en stund. Sen axlar jag hemmafruge rollen igen genom att kirrar lite käk och fixa och dona runt, som vanligt.



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards