Alla inlägg under september 2009

Av Jennifer - 18 september 2009 19:00

Var precis utanför jobbet och rastade Trixie när en kille kommer fram och säger att jag har en söt hund. Direkt efter säger han "den är nästan lika söt som dig". Thats sweet! Gillar att höra det mer än "vilka fina hundar, får vi klappa matte" som några karlar sa till mig i början på sommaren. haha, idiotvarning!


  

Av Jennifer - 17 september 2009 21:53

En toppen träningsdag! 120 minuters powerwalk, gymmat rygg och mage och gått 60 minuters stavgång. Känns så skönt i kroppen när adrenalinet pumpar och när endorfinerna frigörs och sprudlar runt! Men imorgon blir det en vilodag. Jobbar 8-21.45 imorgon så jag passar på att låta kroppen återhämta sig då.



  

Upptäckte idag att mitt hår skiftar mycket i rött igen. Speciellt när solen lyser på. Det ser riktigt fint ut. Inte så konstigt att det röda framträder med tanke på att jag har så mycket röda pigment i håret. Är man en rödtott från början så är man, hehe. Eller rättare sagt, en gyllene hårtott. Sweet!

 

 



Ligger i sängen just nu och myser. Känns konstigt att ligga nerbäddad redan innan 22. Det händer aldrig, och då menar jag aldrig, helt galet! Det känns åtminstone skönt och det enda jag har tänkt göra mer nu för ikväll är att ringa Patrik och säga puss och god natt. Sen försöka få ro i kroppen så jag kan sova hela natten lång utan dumma mardrömmar eller en viss liten valp som vill ut mitt i natten... Hoppas på det bästa. Glad


  

Av Jennifer - 17 september 2009 17:20

Har varit valpvakt åt Tristan idag så det har varit fullt ös medvetslös här! Trixie har fallit in i koma nu och sover "ruset" av sig, hehe. Dom är så söta ihop men det är verkligen ett slitgöra att passa båda dom och samtidigt uppmärksamma dom andra två, Daizy och Ebba. Tänk att småknoddarna blir 10 veckor imorgon, tiden bara flyger iväg.


    

Tristan och Trixie

 

 

 

  

Trixie (8,5 vecka gammal på kortet)

Av Jennifer - 17 september 2009 07:41

Gick upp vid 6.30 Trixie ville tydligen ut då. Och jag skulle i vilket fall som helst hämta och vika tvätten från tvättstugan som fick lov att hänga där under natten och torka till sig. Funderade på att lägga mig och sova när jag kom in igen, men nääää. Är jag uppe så är jag uppe... Har istället passat på att ta en slapp morgon utan stress. Ligger i soffan just nu med laptopen i knät, relaxar. Hundarna leker och katten smyger runt dom och försöker vara med på ett hörn. Annars råder det ett lugn här hemma. Känner mig inte lika bitchig idag - mest lite dämpad. Men det ändrar sig säkert efter att jag gått powerwalks och utsöndrat endorfiner. Känns som det kommer bli en fin höstdag idag. Solen lyser lite smått och luften känns hög och klar.


små höstlöv  


Tror jag är ledig idag. Skulle eventuellt jobbat men Linda har inte hört av sig så jag antar hennes dotter piggnade på sig och kom iväg till dagis. Skönt med en till ledig dag den här veckan. Ska jobba långa pass hela helgen.


Usch! Fick precis en kall kår längs ryggraden! Kom på att jag drömde en mardröm inatt... Minns drömmen klart och tydligt med. Drömde att jag blev slagen, fasthålld och höll på att bli våldtagen. Det känns så verkligt för mig med då jag var med om något liknande när jag var 16 år... Ung, dum och naiv - det säger vällan allt? Måste ha drömt om detta bara för att jag pratade med mamma om det igår. Rädslan av att inte få tag på någon när det verkligen gäller - vid exempelvis sådana situationer.



Av Jennifer - 16 september 2009 22:45

Är på ett jävla humör känner jag. Irriterad, grinig, trött, fundersam och allmänt bitchig. Har så mycket tankar som snurrar i huvudet och till råge på allt så förstoras alla små skitsaker upp till stora irriterande objekt. Jag vet vem jag är, jag har hittat mig själv. Jag är inte alltid nöjd med mig själv - jag har mina brister. Med- och motgångar med mig själv och mitt liv. Men, jag vet vem jag är. Jag vet vart jag står i mig själv. Och då blir jag bara så trött när folk som inte hittat sig själva försöker identifiera sig med mig (och även med andra). Det här är egentligen en liten bagatell, men just nu byggs det upp inom mig. Det är skillnad på att beundra/imponeras eller se upp till någon än att identifiera sig med någon annan. Det är två vitt skilda saker. Och jag är trött på så kallade "copycats". Nej nu lägger jag ned det här, annars blir det en hel novell...


Humöret mitt är skit och tvätten jag tvättade i eftermiddags är inte torr då jag var en sån jävla klantskalle och glömde sätta igång torkskåpet. När jag färgade ögonfransarna och ögonbrynen nu på kvällen fick jag börja om hela tre gånger för att ögonen sved och jag såg absolut ingenting för skiten rann ned i ögonen. Färgningen blev lyckad tillslut men det ser ut som att jag har pundat för ögonen är alldeles rödsprängda - passar mitt humör.


Nu säger jag tack och god natt och hoppas sömnen suddar bort min sura min.

Så jag slutar vara a pain in the ass.

Av Jennifer - 16 september 2009 17:45

Har beställt some clothes today! Skrattande Det mesta kommer förhoppningsvis i nästa vecka, längtar galet mycket! Det är så roligt med nya kläder. Här kommer ett litet smakprov på det jag har beställt. I like.


      






Av Jennifer - 16 september 2009 14:15

Gymmade ben idag och cyklade 30 minuter. Var alldeles svettig när jag gick hem från gymmet och benen kändes som spaghetti, damn! Shit vad klantig jag var på gymmet då! Skulle ändra och trixa lite med "höjden" på en maskin och samtidigt skulle jag se vad Trixie gjorde, PANG så smällde jag pannan i en stång på maskinen! En irriterande och röd liten bula dök upp på direkten, som tur är så syns den inte då den sitter på vänster sida och där har jag luggen. Fiffigt! Flört Väl hemma gick jag ut på varsin 45 minuters powerwalk med Daizy och Ebba. Dom kan behöva lite "egentid" med mig ibland. Käkade frulle/lunch sen - keso, frukt och två knäckebrödsmackor. Massa proteiner och nyttiga fibrer, mmm! Drog runt på dammsugaren ett par varv här i lägenheten och torkade av golven, gjorde rent i badrummet och dammade av lite smått. Nu är det så rent och fint här så :) Allt skedde inte problemfritt dock, jag råkade låsa ut mig själv när jag skulle torka/vädra av hundarnas bädd. Kommer utanför portdörren och hör hur den går igen, "klick" sa det och jag letade febrilt efter nyckeln men upptäckte att den var kvar inne... Fuck! Ingen granne verkade vara hemma heller så jag gick bort till frisören och lånade telefonen och bad mamma komma, inte alls pinsamt att förklara att man låst ut sig själv och skulle behöva låna telefonen... Ful var jag också - fula kläder, osminkad och håret uppsatt i en hästsvans - great! Well well, när mamma var på väg hit så kom iaf en av grannarna hem och låste upp dörren, så det var bara för mamma att vända, hehe. Nästa pinsamhet för den här dagen var när jag precis kommit ut ur duschen och ser att Trixie gör inne. Jaaaahaaaa, det var bara att vira handduken runt sig och springa ut med henne på direkten. Och givetvis gick det förbi en massa människor och åkte bilar förbi, of course. Så då blev jag utstirrad grande-deluxe! Stod där all in the nude med bara en grå handduk runt om mig och blött lockigt hår som ville ställa sig åt alla håll och kanter. Jag vet verkligen hur man ska visa sig från sin bästa sida, haha! Ett gott skratt förlänger livet. Betyder det då att många skratt gör en odödlig? I sånt fall kommer jag leva för alltid för jag skrattar dagligen åt alla mina klantigheter.


Nu är jag iaf fått ordning på håret och sminkat mig, skönt! Har gått osminkad två dagar på raken och sett likblek ut... Tror jag ska försöka hinna med att färga ögonfransarna och ögonbrynen inom en snar framtid. Tungan ute Mamma var precis här och hämtade Tristan som jag har varit valpvakt åt. Trixie och han har lekt som vildar!


Av Jennifer - 16 september 2009 07:00

God morgon


Trixie väckte mig vid 6.15 och ville ut. Tidigt! På min heeeelt lediga dag och allt. Så nu sitter jag här och laddar för att gå till gymmet. Lika bra att träna på en gång så har jag det gjort och kan ägna mig åt annat under dagen. Som att aktivera hundarna och träna dom och att faktiskt bara vara lite :)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards