Alla inlägg den 27 september 2009

Av Jennifer - 27 september 2009 23:52

Kände mig rätt så pigg endå när jag vaknade imorse, trots enbart tre timmars sömn och en liten hangover. Tog en chill morgon utan stress eller träning. Drog sen till Solvarbo marknad med Emma och Tobias, och jaaa, lilla Trixie var också med förstås. Hon satt i min Marilyn Monroe väska mest hela tiden och kikade ut. Snacka om att hon drar uppmärksamhet, skruttan Skrattande Back in town så att säga så umgicks jag en sväng med Veronika. Vi drog ut och käkade lite. Tanken var att jag skulle köpa mig en flottig jävla pizza, sån där klassisk bakismat. Men nääää, jag blev mer sugen på en sallad. Dumt! Enda gångerna jag tillåter mig att äta pizza är när jag är bakis, haha. Kvällen har spenderats med en ny bekantskap som jag träffade på krogen igår. Ännu en person som uppskattar en kvinna med attityd och som dessutom är rapp i käften. Jag säger vad jag tycker, tänker och känner. Raka puckar helt enkelt. What can I say - I'm just being me.


Har sjukt dåligt samvete just nu! Från att ha tränat fyra timmar om dagen till att bara träna två timmar om dagen så har jag dessutom slappat till det i två dagar. Två dagar UTAN någon som helst träning! Kanske var välbehövt för min kropp men det känns inge vidare iaf. Blir nog till att gymma eller springa efter jobbet imorgon, eller kanske en rejäl powerwalk med stavarna. Den som lever får se.


Puss och god natt



Av Jennifer - 27 september 2009 04:36

Jobbat 8-21.45 och direkt efter jobbet drog jag och Emmelie ut på lite fylleslag, nice! Vi drog på Hela huset gungar men njaaaa, sånt jävla gung var de vällan inte. Jag hade skoj men tycker fan inte det var värt pengarna endå, men det kan ju även bero på att jag inte har några pengar att spendera direkt heller. Full blev jag och fick även slåss lite, de gillas. Dansat har jag gjort och grejjat och donat. Me love! Och sitter hemma just nu och fyllekäkar hårsdmackor med smör på. Damn vad min kyl och mitt skafferi är bra påfyllt, haha. Andra äter flottiga hamburgare, pizza, kebab och annat gött men nääää, jag är lite speciell edition och äter knäckebröd. Man tager vad man haver, you know. Men fan vad gott de hade varit med en fet jävla pizza! Har inte ätit pizza sen vid hmm... Midsommar eller ngt, det säger vällan hur ofta jag flottar till det nu förtiden. Alldeles för sällan!


Har nyss varit på promenad med hundarna med, lite vinglandes och ostadig på benen. Fin fint serru. Skiter i vilket  -huvudsaken är att doggisarna får komma ut och röra på sig och göra sina behov. Har tvättat av mig all makeup så nu ser jag ut som ett lik i fejjan, blek och dan men samtidigt lite levande med rosiga kinder. Zombie då. Ska strax krypa till sängs i ensamheten, jävligt sugigit. Det är ju NU speciellt som man vill ha sällskap. Gaaaaaaaah! Fast lika bra jag är själv, kul att vara zombie med någon, liksom.


Btw! Åsikter uppskattas - men bara om folk kan stå för dom. Annars är det riktigt jävla lame och bara ett störande "moment". Say it right to my face or shut the fuck up! Hora


 

Jag är full



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards