Alla inlägg den 3 september 2009

Av Jennifer - 3 september 2009 23:58

Har gjort allt på min "to do list" idag förutom att övningsköra och få hjälp av pappa med att sätta ihop garderoben... Surpiced? Nope.... Visst, han har massa annat för sig med körskolan and so on - men när ska jag få prioriteras med mitt körkort, t.ex?


Well well, jag ska vara nöjd med mig själv idag iaf. Tvättmaskinerna har gått på högvarv, garderoberna har jag städat och rensat ur - det blev en del kläder som kasserades vill jag lova. Skönt att ha det gjort! Hemmet mitt har städats, hundarna har blivit badade, jag har gått min 120 minuters powerwalk, gymmat ben och triceps, gått en kvällspromenad i regnet tillsammans med Joel och doggarna, fixat iordning inför Trixies ankomst imorgon och försäkrat henne i Folksam. Allt kirrat och klart :)


Nu ska jag krypa till sängs, är helt slut och ska upp jävligt tidigt för att träna. Kommer sova sött inatt, har bäddat rent i sängen, mys! Älskar att sova i en renbäddad säng, bland det bästa som finns, vardagslyx hahaha!

Av Jennifer - 3 september 2009 07:01

Underbar morgon med fortsatt skallebank, lovely! Är sjukt trött och har en massa att kirra idag. Ska alldeles strax slänga in tvätt i maskinerna, har galet mycket tvätt! Det blir tydligen det när man letar längst inne i garderoberna med vad man ska ha kvar, ge bort, sälja, kasta and so on.... Testade två toppar som Joel köpte åt mig för några år sedan när han var i Thailand, jag har aldrig använt dom topparna just för att dom varit så jävla små (precis som landets befolkning är, haha). Men, tvingade mig själv att genomlida en prövning av dom för en stund sen - och tadaaaaa! Dom sitter inte för tajt (alltså bra) och dom är jävligt sköna! ;)



Nog om topparna, nu väntar dagens måsten på mig med powerwalks, jaga dammråttorna, städa  garderoberna och allt annat jag skrev i gårdagens inlägg... Time to get serious!


Av Jennifer - 3 september 2009 01:19

Den här låten ger mig bokstavligt talat goosebumps! Låten är så galet fin, underbar text, underbar röst. Det här är en låt som berör enda in i hjärtegropen!





Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards