Alla inlägg den 23 september 2009

Av Jennifer - 23 september 2009 16:30

All träning för dagen är avklarad! Känns riktigt skönt. Gymmade ben, cyklade 30 minuter och gick min 120 minuters powerwalk.Tränade imorse/förmiddags så resten av eftermiddagen har jag ägnat åt att vattna blommorna, handla och göra mig lite söt. En väldigt slapp eftermiddag måste jag säga! Var nog längesedan jag chillat en hel eftermiddag, bara sådär. Dammsugaren har även dragits runt några varv här hemma - men det skötte Patrik. Nice!


Om en stund kommer mamma och Joel förbi en sväng. Patrik och Joel ska lira lite Xbox 360 tydligen och mamma ska kolla på mina nya kläder som jag beställde hem i förra veckan. Och vid halv sju ska jag och Patrik över till grannarna och käka middag, ska bli super mysigt och skoj! Längesedan jag var på någon parmiddag faktiskt. Var väl något år sedan, och då med mitt ex. Minns inte ens vilka vi var hem till.... Det spelar i och för sig ingen roll heller då det är dead and gone nu. Tycker det är konstigt hur man kan gå vidare här i livet - hur man kan lämna någon/någonting bakom sig. Men visst, allt försvinner inte, det vore ganska så ologiskt om man kunde förtränga bort allt. Mycket finns kvar, både av det positiva och av det negativa. I från mitt håll så är det mest negativt som finns kvar. Men det beror väl även på hur allt slutade - med buller och brak. Polisanmälan, förhör, jag kunde inte bo i mitt egna hem, fick inte gå ut själv (inte ens för att hämta posten i brevlådan), hade kontakt med både polis och kvinnojour och jag bodde hemma hos vänner. Dom bästaste brudarna som finns som verkligen fanns vid min sida och som peppade upp mig! Jag har vuxit mycket i mig själv det här året och mycket är tack vare min egna styrka och styrkan av personer som finns i min närhet och som bryr sig om mig. Min familj och mina vänner. Tack <3


the best  

Bästaste brudarna och jag. Tack för ert fina stöd i alla lägen, både då och nu!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards