Alla inlägg under september 2009

Av Jennifer - 12 september 2009 11:13

Uppe med tuppen redan klockan sju för att lägga in tvätt i maskinerna, sen en halvtimmes powerwalk med hundarna. Hänga upp tvätt, slänga i mera tvätt och ut på min 90 minuters powerwalk UTAN hundar - skönt! Lämnade lilla Trixie hos mamma så hon fick leka lite med kullbrorsan och mammas tre andra hundar. Sen när jag var hemma från promenaden så kom mamma ner med lillskruttan, behändigt det dära, hihi.


Efter en god frukost med havregrynsgröt, färska jordgubbar och en massa kanel (supergott ju!) så ska jag nu börja städa hemmet! Emma kommer nog snat förbi med, ska färga hennes hår. Sen ska jag fan ta en dusch och göra mig iordning, känner mig som värsta slusken just nu, osminkad och håret lite halvtattigt uppsatt i en hästsvans, haha. I don't like!



Av Jennifer - 12 september 2009 01:15

Jag är jävligt imponerad över mig själv - jag har sprungit min första mil idag!!!! Skrattande Jag och Joel bestämde redan igårkväll på gymmet att vi skulle ut och springa så jag laddade som fan för det och när vi sprungit fem kilometersrundan så sa Joel, -"ähh vi tar ett till varv" och ja jävlar - I did it! Mellan 40-45 minuter tog det, inte så pjåkigt då jag inte sprungit på länge samt sprang i terräng - vilket mina knän egentligen inte pallar. Tidigare har jag max sprungit 7-7,5 km (på asfalt eller grusväg) och det var förra året i augusti, haha. Och hela förra sommaren sprang jag 6 km nästintill varje dag. Och nu senast jag var ut och kutade på ordentligt var i mitten på juni, nu i år, so DAMN I'm good! Flört


Nu är det helg och jag är ledig! Har jobbat måndag-fredag och fått ihop 51,75 timmar den här veckan. Not bad at all! Har umgåtts lite med grannarna nu ikväll, skönt att bara slappa! Jag hade tänkt satsa på en kväll all on my own, stänga in mig själv, men nääää. Det var välbehövt att vara lite social. Kom nyss hem ifrån grannarna så just nu lockar sängen rätt så hårt. Blir nog till att tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ned och sova några timmar tills jag ska upp klockan sju för att tvätta...



Trust me - anything you can do, I can do better than you

 

henni2  

Av Jennifer - 10 september 2009 23:42

Då var den här dagen också slut! Damn, dagarna bara rasslar iväg - imorgon är det fredag, igen! Jobbar sista passet för den här veckan imorgon. Sen tar jag HELG! Min andra lediga helg, på raken - unbelivable! Skrattande


Den här dagen har bara bestått av jobb och träning. Som i princip alla mina dagar har gjort nu dom senaste sju veckorna. Aja, det är självvalt åtminstone. Fick lite valpvakt nu på kvällen med, snälla grannen Emma med fästmannen Tobias (och tvillingbebisarna i magen, hihi) passade Trixie medans jag gick powerwalk och gymmade. Och imorgon ska dom ta ut Daizy och Ebba på promenad medans jag och Trixie är på jobbet. Hur gulligt som helst av dom, taaaaaaack! :) Skönt för min mamma att "slippa" ta ut dom imorgon, det är alltid mamma eller mina syskon som tar hundarna åt mig annars när jag jobbar. Om inte Patrik är här vill säga, då är hundarna helt hans ansvar.


Jag och Joel gymmade axlar och triceps och jag är så jävla stolt över mig själv - för jag ökar på med vikterna och pressar mig själv! Dock har Joel ett öga på mig för jag vill gärna mer än vad jag kanske klarar av, haha. Men det är ju så galet roligt när man känner att man orkar allt mer och mer! Trodde aldrig att jag skulle tycka det var roligt att gymma - but I do! Tror nog mycket att det är Joel som fått mig att gilla det, just bara för att han ställt upp så mycket och motiverar mig. Och varje gång han säger att jag får/kan öka på med mer vikter så skiner jag upp som en liten solstråle Cool Jag sa till honom idag att jag skulle vilja maxa mig själv, se hur mycket jag kan ta. Maxa, helt enkelt. Spännande ju!


Drog nyss några varv med snabeldraken och jaaaa, jag vet att det är sent. Men vad faaaan, jag blir tokig när det inte är skinande rent här hemma, haha. Katthår och Ebbapäls på soffan/golvet, alla dessa eviga gruskorn och grässtrån som följer med alla hundarna och katten in gör mig skogstokig! Hade jag haft ork och motivation (och framförallt tid, eller orken att ta mig tid) så hade jag dammsugit varenda eviga dag. Hatar att dammsuga och städa - men känslan av ett rent och fräscht hem är fan en guldgruva till harmoni!

Nej, dags för en dejt med sängen tror jag, galet trött!
Puss

Av Jennifer - 10 september 2009 13:15

Försökte mig på att äta blodpudding nu till lunch men näääää. Det är ingenting för mig, nothing at all! Först smakade det helt okey tyckte jag, åtminstone om jag dränkte det i en massa lingonsylt. Sen började det smaka... Konstigt. Sen kom alla tankarna på vad blodpudding är gjort av och då blev det tvärstopp! Inte blev det bättre av att jag dessutom började läsa innehållsförteckningen. KRÄKVARNING! Jag som tänkte lite smart sådär för någon dag sen att jag skulle börja lära mig äta blodpudding då det är så billigt och dessutom nyttigt med allt järn. Tack men nej tack!

Av Jennifer - 10 september 2009 00:39

Körde slut på mig själv på gymmet nu ikväll! Körde bröst, biceps och mage. Har ökat på med tyngre vikter på bröst nu igen och jag riktigt kände ikväll hur det brände till i bröstmusklerna, så fucking skön känsla! Då jävlar vet man att musklerna får arbeta och att kroppen förbränner till max.


Mitt proteinpulver kom idag med (eller igår blir det ju) så nu är jag verkligen på G!  Är inne på min sjunde gymvecka nu med fem pass i veckan. Änt dä härligt så säg! Flört





Av Jennifer - 9 september 2009 20:30

Hipp hipp hurra säger jag - för just idag är det ett år sen jag lades in på Sankt Görans i Sthlm och fick mina bröst opererade! Tänk vad fort det här året har gått och vad skönt det har varit att få ha ett par bröst som suttit där dom ska och inte hängt som vissna blommor, haha! Det är fan nästan värt att firas! Ett år... Tänk att jag för ett år sedan totalhatade mina bröst och nästan grät blod varje gång jag "tvingades" titta på dom, nej fy! Tänk vad 38 000:- och en skicklig kirurg kan göra - det är häpnansväckande! Guld i mun Visst kan det kännas jävligt tråkigt att dom ens blev som dom blev från början, men det var ju jävligt oundvikligt med tanke på bröstens storlek innan jag gick ned sådär superduper mycket i vikt för jaaa, vad blir det nu då... Tre - fyra år sedan. Från att ha haft ett par bröst i storlek H till ena stora jävla platta taxöron som fan kunde dubbelvikas för att inte trilla ur bh:n till ett par runda C-kupor. Och det bästa av allt - Inget inlägg i brösten, all natural :)


getmys     

Av Jennifer - 9 september 2009 20:04

Sitter på jobbet och filosoferar. Har haft en bra dag och lilla Trixie är såååå galet duktig! Hon är lugn som en filbunke och kommer till ro vart hon än befinner sig. Idag har vi varit på dagcentret Gärdet med brukaren så då fick Trixie åka permobil. Eller rättare sagt så låg hon i "nätkassen/korgen" som sitter bakpå permobilen, där låg hon och sussade så gott på sin lilla snuttefilt, skruttan! Sen var vi till Anna's hembageri och fikade. Vi satt ute i det fina vädret och njöt av gott fikabröd och strålande solsken! Trixie skötte sig även här exemplariskt och folk faller verkligen för hennes coolhet och söta uttryck! :) Och att gå bredvid permobilen medans den "bullrar" och körs är ingenting som stör den här valpen! Hon är så jäkla härlig och duktig, framåt och nyfiken! Skrattande Just nu ligger hon här på köksgolvet och sover, nyss var hon i personalrummet och lekte med sina leksaker. Hon går lite som hon vill mellan personalrum och kök, all on her own. Hon gör som hon känner för helt enkelt, med eller utan mig eller den andra assistenten (dubbel assistans mellan 8-17.30) Och tänk att hon bara är 8,5 vecka gammal och redan är så pass självständig och trygg. För nog är hon den tryggaste valpen jag har haft hittils, och som jag någonsin har träffat på. Min fina lilla Trixie.


Trixie and me 

Trixie 3,5 vecka gammal på bilden - en liiiiiten skrutt!


Längtar hem till mina andra fina flickor, tänk vad underbart och glädjande livet är med hund! ღ  Och jag har glädjen i tre tokiga små monster!


Av Jennifer - 8 september 2009 23:30

Jobb 8-17.30 idag. Hade med mig valpen Trixie till jobbet några timmar och det gick faktiskt toppen! Brukaren gillade henne och hade ingenting emot att hon följde med några gånger ibland. Där föll en stor och tung sten från mitt bröst! Nu vet jag att blir det absoluta krissituationer med valpvakt så kan jag alltid "slänga" med mig henne till jobbet. Och jaaa, imorgon lär hon följa med till jobbet och eventuellt även på torsdag. Tur att Trixie är så himla lätt att ha med sig överallt, hon märks knappt ens förutom när hon blir på bushumör Flört Hade med mig henne till gymmet nu på kvällen med och hon lade sig och sov på direkten fast det var en massa folk på gymmet. Behändig liten dam! Jag, Patrik och Joel drog faktiskt till gymmet direkt efter jag hade kommit hem från jobbet, vi alla körde rygg och jag ökade på med tyngderna, kändes skönt. Det händer grejjer med kroppen liksom! Sen var det bara att stressa hem då Patrik skulle med tåget hem till Hofors. När han hade åkt drog jag ut på powerwalk med lillskruttan i famnen. Och jag har inte hunnit gå min 120 minuters powerwalk idag, men åtminstone så blev det 80-90 minuter.... Men det är inte tillräckligt bra, jävla skit! Så fort jag kom in från powerwalk och hundpromenad så fick jag börja skala potatis och morötter och tärna och dona. Skulle ha lagat korvgryta med purjolök, potatis och morötter igårkväll efter träningen men då var jag för trött och slut för det... Så, jag sköt upp det till idag då korven annars inte skulle "hålla" och bli tvungen att kasseras (har fan inte råd att slänga mat ens), and guess what: det blev ännu senare idag! Suck... Thats it! Jag ska inte skjuta upp saker, och speciellt inte för att andra tycker det. Det blir bara kattskit då. Maten blev klar NU, precis på sekunden - så nu ska jag börja portionera upp det och sen låta det svalna så jag kan frysa in det.... Jag vet då hur man bäst roar sig när man är totalt slutkörd! Helst av allt hade jag velat krypa ihop i fosterställning och bara vara. Inte behöva tänka, inte behöva känna. But, thats never gonna happen!


Nä, bäst jag fixar med maten nu och sen låter hundarna ta en snabbkissning innan natten. Förhoppningsvis får jag några timmars sömn inatt innan det blir dags för ett 14 timmarspass på jobbet imorgon.


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards