Alla inlägg den 26 september 2009

Av Jennifer - 26 september 2009 00:52

Fullspäckad dag från morgon till kväll! Morgonen/förmiddagen spenderades tillsammans med jobbarkompisen Erika - vi körde ett gympass och gick ut på en timmes promenad med mina hundar. Kul att ses "offroad", inte alltid ses på jobbet för att umgås, liksom. Riktigt trevligt var det och de va skönt att pumpa slut på kroppen! Körde axlar, triceps och mage. Sen var det bara hem för en snabbdusch, tillfixning och glida vidare till jobbet. Jobbade 12-17.30 tillsammans med Isabelle och fan vad vi kan driva med varandra. Så jävla härligt! Snabbade mig hem sen, kutade in på Ica en sväng och handlade och har sen spenderat resten av kvällen med att vara valpvakt åt mammas valp Tristan (Trixies kullbror). Tog med mig båda valparna bort till tågstationen eftersom Patrik skulle åka hem med åtta tåget hem till sig... Fick sällskap av Emma under kvällen, en skön slappkväll med en massa snask. Jag har svullat både chips, popcorn och lösgodis och joooooodåååå - magen är som en spärrballong just nu, kräkan sitter i halsgropen och jag mår illa. Får den här känslan "jag ska aldrig mer...." men vet att imorgon (eller idag blir det ju) kommer illamåendet vara borta och suget kommer åter finnas hos mig. Som så många gånger. Men idag fick jag faktiskt svulla till det ordentligt - jag har inte svullat på läääääääänge länge!


Tristan är nu hämtad av mamma som för en gångs skull varit ut och roat sig och det är nog första gången jag sett henne vara lite på lyset, haha. Sött! Emma knatade precis hem till sig och mina tre doggisar har gjort sista kissnignen för natten. Nu väntar sängen på mig och jag kommer förhoppningsvis få några timmars sömn innan klockan ringer och det blir dags för ännu en stressig morgon innan jobbet. Ledig helg - vad är det?


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards