Alla inlägg under september 2009

Av Jennifer - 7 september 2009 23:07

Då var ännu en dag till ända! Jag ska snart krypa till sängs. Är helt slut efter en dag med jobb och träning. Gick iaf toppen på gymmet! Körde axlar, triceps och mage - göttmos! Lilla Trixie fick följa med till gymmet och hon skötte sig så bra så! Hon låg och sov under hela tiden och märkte inte ens allt slammer med vikterna, lillskruttan. Det var skoj att se gymkillarnas miner när dom upptäckte att det låg en liten sovandes hundvalp bredvid löpbandet, haha! ;P Direkt efter gymmet drog jag ut på en powerwalk med Trixie i famnen då Patrik och Joel skulle sola. Dock var inte Trixie lika imponerad över det.... Hon pep den första halvtimmen men sen gick det över. Sen vare bara för mig att snabbkäka, ta en snabbdusch och nu jag har precis kommit in från Daizy och Ebbas kvällspromenad.


Imorgon är det jobb som gäller igen. Detsamma gäller för onsdag, torsdag och fredag med för den delen. Ska testa att ta med mig Trixie till jobbet några timmar imorgon och hoppas att brukaren är okey med det. Det hade ju underlättat en del dom dagar jag absolut inte får tag i någon valpvakt... För jag har inte råd att tacka nej till jobb. Det är BARA om jag är alldeles för sjuk för att jobba (läs: feber eller magsjuka) som jag kan tacka nej till jobb, för då får/kan jag inte jobba... Annars är det bara att tacka och ta emot. :)


Nej, nu väntar sängen på mig. Är alldeles "rödmosig" i ansiktet och ser ut som ett utskitet plommon. Hoppas jag ser lite fräschare ut imorgon annars vågar man sig ju inte visa sig bland folk, hahahaha! Eller så får man gå med huvudet högt och låtsas vara nöjd med att se ut som crap! :P


Puss och god natt!

Av Jennifer - 7 september 2009 10:52

Helgen har försvunnit i ett naffs! Tänk att alla lediga dagar tycks gå så fort... Jag har iaf hunnit med en massa och varit en exemplarisk hemmafru, haha! Igår t.ex så ställde jag mig och gjorde köttfärspiroger och fixade lite i hemmet. Senare på kvällen rensade jag och Patrik alla kantarellerna han hade plockat, sen förvällde jag dom och frös in.


Idag är jag delvis hemmafru, och delvis "arbetskvinna". Jobbar 8-17.30 och direkt efter jobbet ska jag och Patrik dra till gymmet och pumpa lite! Får väl se om Trixie följer med dit eller om grannen är hemma, då lämnar jag nog in henne där en stund. Sen axlar jag hemmafruge rollen igen genom att kirrar lite käk och fixa och dona runt, som vanligt.



Av Jennifer - 6 september 2009 15:31

Det här har varit min första lediga helg på sex-sju veckor! Och det känns underbart! Jag har njutit galet mycket av att kunna umgås med nära och kära den här helgen! Och visst att jag alltid har flera tusentals saker på gång och att jag alltid är i farten, men trots det så har de varit en slapp och framför allt LEDIG helg :) Rutinerna är dock dom samma. ;)Imorse/förmiddags gick jag min dagliga 120 minuters promenad, myste med hundarna och tränade dom. Trixie är inte alltid så sugen på att vilja lära sig men det kommer vällan. Om inte annat försöker Daizy och Ebba göra bättre än någonsin ifrån sig hehe.


Är ensam hemma just nu då Patrik är ute i skogen tillsammans med Pappa. Dom letar kantareller. Lika bra att jag inte följde med även om jag skulle kunna ha ordnat valpvakt - jag suuuuuger på att plocka svamp! Det märkte jag verkligen förra helgen då jag fick ihop minst svamp av alla, haha. Somliga är inte födda till att vara skogsmulle helt enkelt. ;)




Av Jennifer - 5 september 2009 22:47

Jäklar vilken upptagen kvinna jag är, shit! Har tusen saker för mig hela tiden känns det som... Gick en 90minuters powerwalk med Joel imorse, och vi hjälptes åt att konka och bära på lilla Trixie. Inga problem alls! Hon sov oftast när vi gick, skönt det. Lämnade av Trixie hemma så fick Patrik passa henne medans jag gick ut på en 40 minuters powerwalk med dom andra doggarna. Jag har tur när det kommer till passning av valpen! Är Patrik här så tar han henne (givetvis!), annars har jag hjälp av mamma OCH av grannen Emma, hur gulligt som helst!


 Trixie i "morbror" Joels famn under promenaden :)


På eftermiddagen har jag städat av hemmet lite, men jag tycker det är lika grusigt på golvet igen... Jag är lite av en pedant, haha! Sen lämnade jag valpen hos grannen, gick och handlade, hämtade valpen, började laga mat - köttfärsgratäng med ris. Galet gott!!!! Gjorde samtidigt iordning två pajer som jag skulle bjuda familjen på. Mamma, pappa, Joel och hans kompis Anders kom förbii, fikade och umgicks. Mamma hade med sig Trixies kullbror Tristan - så dom har lekt som ett par riktiga vildar! Ebba har även vart med och lekt lite, hon var så söt med valparna, skruttfia! Dom bet henne i skinnet och i dom hängande mungiporna och hon gjorde absolut INGENTING! Det trodde jag inte om henne :) Daizy däremot var dominant som bara den och visade flertaliga gånger att det var hon som bestämde. Men det kom hon inte långt med för det är jag som är den stora flockledaren, ha! ;)


Nu kikar jag och Patrik på Forrest Gump tillsammans med en lakritspåse. Fast, det är mest jag som käkar lakrits. I loooove lakrits!

Av Jennifer - 4 september 2009 17:00

Trixie är nu äntligen här och hon är accepterad av Daizy och Ebba. Det var inga som helst problem att sammanföra henne med dom! Katten Missemus har noga studerat och nosat igenom henne, även han verkar ha accepterat lillskiten :)


Hon har en förkärlek till att tugga på sladdar och är vi utomhus smakar gräset väldigt bra, men bäst av allt är nog smågruset att knastra på.  Livet är stenkul helt enkelt, haha! Hon är väldigt "mammig" och följer gärna med mig vart jag än går, sötnöten :)





Av Jennifer - 4 september 2009 11:48

Gymmade rygg och mage imorse! Var alldeles ensam på gymmet, kanske inte så konstigt då klockan var strax före halv 7 bara, hehe. Dom flesta låg vällan hemma och myste i sängen eller var på väg till jobbet. Men inte jag - för jag var då där och pumpade på rejält! Var alldeles slut i ryggen, skönt!

Direkt efetr gick jag en 90 minuters powerwalk. Tänkte fortsätta dom där sista 30 minuterna, men sket i det. Skorna var så jävla blöta och tårna kunde plaska runt lite som dom ville innuti skorna - så det kändes inte värt det. Går ikväll istället :)


Snart åker jag och mamma och hämtar hem våra valpar! Jag ska ha min lilla Trixie och mamma ska ha sin Tristan. Mys! Tänk att jag äntligen får hem henne IDAG! :D  Patrik kommer hit i eftermiddag så då bliret vällan full fart på alla tre doggarna och katten! Fullt hus!


 Trixie (6 veckor gammal på bilden!)


Tristan och Trixie som gemensamt attackerar Josefines hand! ;)

Av Jennifer - 4 september 2009 06:11

God morgon! Jag är uppe med tuppen och ska om en liten stund dra till gymmet och lyfta lite skrot och ut och gå mina powerwalks - eller i omvänd ordning. Fan, nu jävlar gäller det! :P



Av Jennifer - 3 september 2009 23:58

Har gjort allt på min "to do list" idag förutom att övningsköra och få hjälp av pappa med att sätta ihop garderoben... Surpiced? Nope.... Visst, han har massa annat för sig med körskolan and so on - men när ska jag få prioriteras med mitt körkort, t.ex?


Well well, jag ska vara nöjd med mig själv idag iaf. Tvättmaskinerna har gått på högvarv, garderoberna har jag städat och rensat ur - det blev en del kläder som kasserades vill jag lova. Skönt att ha det gjort! Hemmet mitt har städats, hundarna har blivit badade, jag har gått min 120 minuters powerwalk, gymmat ben och triceps, gått en kvällspromenad i regnet tillsammans med Joel och doggarna, fixat iordning inför Trixies ankomst imorgon och försäkrat henne i Folksam. Allt kirrat och klart :)


Nu ska jag krypa till sängs, är helt slut och ska upp jävligt tidigt för att träna. Kommer sova sött inatt, har bäddat rent i sängen, mys! Älskar att sova i en renbäddad säng, bland det bästa som finns, vardagslyx hahaha!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards