Alla inlägg den 5 september 2009

Av Jennifer - 5 september 2009 22:47

Jäklar vilken upptagen kvinna jag är, shit! Har tusen saker för mig hela tiden känns det som... Gick en 90minuters powerwalk med Joel imorse, och vi hjälptes åt att konka och bära på lilla Trixie. Inga problem alls! Hon sov oftast när vi gick, skönt det. Lämnade av Trixie hemma så fick Patrik passa henne medans jag gick ut på en 40 minuters powerwalk med dom andra doggarna. Jag har tur när det kommer till passning av valpen! Är Patrik här så tar han henne (givetvis!), annars har jag hjälp av mamma OCH av grannen Emma, hur gulligt som helst!


 Trixie i "morbror" Joels famn under promenaden :)


På eftermiddagen har jag städat av hemmet lite, men jag tycker det är lika grusigt på golvet igen... Jag är lite av en pedant, haha! Sen lämnade jag valpen hos grannen, gick och handlade, hämtade valpen, började laga mat - köttfärsgratäng med ris. Galet gott!!!! Gjorde samtidigt iordning två pajer som jag skulle bjuda familjen på. Mamma, pappa, Joel och hans kompis Anders kom förbii, fikade och umgicks. Mamma hade med sig Trixies kullbror Tristan - så dom har lekt som ett par riktiga vildar! Ebba har även vart med och lekt lite, hon var så söt med valparna, skruttfia! Dom bet henne i skinnet och i dom hängande mungiporna och hon gjorde absolut INGENTING! Det trodde jag inte om henne :) Daizy däremot var dominant som bara den och visade flertaliga gånger att det var hon som bestämde. Men det kom hon inte långt med för det är jag som är den stora flockledaren, ha! ;)


Nu kikar jag och Patrik på Forrest Gump tillsammans med en lakritspåse. Fast, det är mest jag som käkar lakrits. I loooove lakrits!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards