Alla inlägg under september 2009

Av Jennifer - 15 september 2009 23:15

Dagen började med hundpromenad och lite gos med alla doggarna och katten (och några rejält nödvändiga "drag" med plattången - mitt hår stod åt alla håll och kanter, haha) sen jobba 8-17.30 och direkt efter jobbet stack jag och Joel till skogs och sprang 5 km. Sen var det bara att dra ned till gymmet och pumpa lite. Jag körde axlar och mage idag, skönt :) Mitt i en av magövningarna så ser jag ngt litet krypa på mitt ben och jag får panik - EN FÄSTING!!!! Jag har aldrig någonsin haft en fästing på mig, så jag fick ren och skär panik, "slängde" bort fästignen och började slita i kläderna och be Joel kolla igenom mig, haha! Jag struntade i att det var folk på gymmet, jag krånglade runt med att dra upp t-shirten och ned med byxorna och klämma igenom hela kroppen. Tyckte sen att det kliade överallt, fy vad läskigt! Jag är livrädd för dom där blodsugande krypen, dom är så vidriga! Efter ett tag började jag slappna av och kunde koncentrera migpå träningen igen, och tur var det. Tungan ute Drog sen hem för att ut och gå en powerwalk med Daizy och Ebba så dom fick göra av med lite energi. Går minst en 30-60 minuters rask promenad/powerwalk dagligen med dom två, dom blir mer balanserade då. Ebba är som en laddad kanon - hon behöver verkligen göra sig av med energi via promenader och även genom lek. Efter promenaden kom mamma och lämnade lilla Trixie som fått vara hemma hos mina föräldrar och deras fyra hundar en sväng nu på kvällen. Är så himla skoj eftersom Trixie och hennes kullbror får leka och växa upp tillsammans. Skruttarna!


Nu har jag precis myst ned mig i sängen och Trixie ligger i sin flyttkartong här bredvid mig, haha. Behändigt att ha henne i den, för så fort hon vaknar märker jag det och kan stoppa ned en hand hos henne eller ta ut henne så hon får göra sina behov. Hon sover redan och jag gör förhoppningsvis det snart. Ska bara ringa Patrik en sväng först och säga god natt. Så jävla trist att det allt som oftast sker via telefon...


Av Jennifer - 14 september 2009 23:12

En kanon träningsdag idag, really! 120 minuters powerwalk, gymmet och sen en 5,2km runda på löparbanan. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - Damn I'm good!


höger sida, frisyren  





Av Jennifer - 14 september 2009 17:00

Sov sjukt dåligt inatt! Kattjäveln låg och retades med valpen näst intill hela natten så hon blev pigg och busig och vägrade sova... Fattade ingenting när klockan ringde imorse, var helt väck, haha! Men det var bara att stiga upp och ut med hundarna för att sen jobba 8-11. Det var personalmöte idag så då jobbade jag under tiden, några timmar blir också till pengar i slutändan - good to have in mind. Efter jobbet var det dags för min 120 minuters powerwalk. Drog sen iväg till gymmet med Joel och körde slut på ryggen och triceps. Skönt! Eventuellt ska jag och Joel springa en vända efter hans hockeyträning ikväll. Jag hoppas det blir av för jag känner mig taggad! NU däremot väntar en finputsning av hemmet. Satans hundar att skita ner så jävligt Flört Känns som jag städar var och varannan dag ju, haha! Men jag gillar känslan av ett rent och fräscht hem - thats how it is.





Av Jennifer - 13 september 2009 23:45

Hemkommen från gymmet! Körde ben, mage och biceps. Det känns riktigt ordentligt i magen vill jag lova, ojojoj! Men allt på ett skönt sätt! Gymmet is the shit, for real! Nu ska jag släpa mig ut på promenad med doggarna sen blire duschen och att studsa ned i sängen. Upp och jobba några timmar imorgon, jag och min lilla följeslagare Trixie.


Sov gott alla sweethearts!

Puss

Av Jennifer - 13 september 2009 17:59

Jäklar vilket fint höstväder det var imorse när jag vaknade! Och jodå, jag tog sovmorgon idag, till kl tio för då väckte Trixie mig för tredje gången så det var bara att knövla på sig kläderna illa kvickt och ta ut henne. Första gången på länge som jag sovit mer än fem timmar. Var alldeles seg och kände mig galet trött och kände mig dessutom som världens fulaste när jag stod utanför hemmet med lilla valpen i kopplet. Fick det bekräftat med, grannen Emma sa att jag såg ut som en zombie hahahahaha. Schysst - jag inte bara kände mig helt fucked up, jag såg även ut att vara det! Thats bad.


Lämnade över Tixie hos Emma och Tobias en sväng medans jag gick en 90 minuters powerwalk, det var galet härligt! Vaknade till liv. Det doftade verkligen höst ute, solen sken, höstlöven glänste i solskenet och en massa människor var ute och gick. Mysigt tycker jag! Och extra roligt är att jag går förbi alla jag stöter på, hahahahaha. Var sen upp till Åsgårdarna en sväng med alla tre hundarna, skulle miljöträna Ebba lite. Hon är alltid så stressad och sterrig när det är mycket folk och liv runt omkring henne, så hon behöver vistas bland folk och aktiviteter. Det var skördemarknad där så de var lite folk iaf. Vet inte hur jag ska lyckas få Ebba att bli mer "samlad", men jag klurar nog ut ngt. Att läsa om det i böcker och på internet är inte det samma som i praktiken. Vi har iaf kommit en bit på vägen, jag och Ebba, och fortsätter jag träna henne så kommer vi nog några mer steg på vägen till en mer harmonisk Ebba. Ska gå någon kurs eller så med henne hade jag tänkt. Eller om jag kan få hjälp av en bekant till familjen, hon känner nämligen en som är hundinstruktör inom brukshundsklubben, kanske kan få gå till henne lite privat om jag har tur. Ebba är en galet trevlig hund men hon är väldigt dominant och behöver lära sig slappna av, hon behöver bli mer balanserad. Och det kommer hon bli, I just know it. Min lilla gullunge!


me and ebba  



Efter skördemarknaden följde mamma och Josefine med hem till mig. Vi käkade lite och jag bjöd på fika. Chokladbollarna som var gjorda på lättkesella - som egentligen inte ens smakar chokladboll, haha. Goda är dom, men sega att tugga och munnen känns som klister hahaha. Garvade som fan åt deras reaktioner när dom tog första tuggan av "studsbollarna", det var fan värt pengar! Guld i mun 


Just nu laddar jag inför ikväll, blir vällan gymmet med Joel I guess! Det är välbehövt efter den här helgen, jag har fan svullat, fy faaaan! Men det är bara att träna mera och hårdare and I will do it!




Av Jennifer - 13 september 2009 01:52

Nu har jag precis krypit ned i sängen, mysigt! Renbäddat är det med, wonderful! Funderar faktiskt på att inte ställa något alarm imorgon och bara vakna av mig själv. Fast å andra sidan, njaaaaeeee. Men det hade nog varit rätt så skönt. Synd bara att man lär sova själv... En lördagnatt och allt, trååååkigt! Vill ha närhet. Behöver närhet. Honestly - I really need it.


Min egentid var åtminstone välbehövd och det kändes skönt att inte göra någonting, bara vara, bara finnas till. Synd bara att jag blir rastlös alldeles för lätt, spring i benen och har svårt att koppla av. Tycker iaf att jag lyckades rätt så bra. Somnade till och med en stund på golvet med hundarna. Ebba låg på min rygg/rumpa, Daizy låg på mina axlar och lilla Trixie låg vid mitt huvud alldeles tätt intill och myste. Riktigt gosigt faktiskt förutom att mina bröst ömmade av att ha pressats mot golvet, hahahaha.


Försöka sova nu kanske?

Puss


Av Jennifer - 12 september 2009 21:22

Har tagit på mig mina nytvättade myspyskläder, fossingarna är instoppade i tofflorna, en massa ljus är tända och jag har en massa gott att mumsa på - bara att välja och vraka. Känns så jävla underbart, egentid deluxe är det här för mig! Ska för första gången sen i våras (sad but true) ha en helkväll för mig själv utan en massa måsten. Bara njuta av att vara. Har precis slängt mig ner i soffan och zappar lite mellan kanalerna. Jag har inte tittat på tv eller slappat själv i soffan på fleeeeera veckor, det är liksom ingenting jag gör. Så det känns väldigt välkommet at the moment! Nu ska jag ta mig en chokladbit och sen proppa munnen full av vindruvor - bara för att jag vill, kan och känner för det! Skrattande


Ha en trevlig kväll alla!

Puss

Av Jennifer - 12 september 2009 19:14

Är klar med dagens alla måsten och det känns sååååååå skönt med en slapp kväll! Testade på att göra chokladbollar med lättkesella istället för med smör/margarin nu på eftermiddagen. Tänkte försöka vara liiiite nyttigare iaf. Men nja, konsistensen blir seg och det blir lite som studsbollar, haha. Det smakade inte äckligt men inte fan är det chokladbollar Tungan ute Det ska vara the real shit med en massa fett, definitivt! Gräddade även en massa jävla pannkakor då mjölken gick ut idag (jag dricker inte mjök...) så nu är frysen full i pannkakor - smidigt! Gjorde pannkakorna med en del dinkelmjöl för att få det lite nyttigare. Tack för tipset Josefine! Gott var det iaf. Det tyckte nog även Emma som var förbi en sväng till för att låna min dammsugare och även för att äta mig ur huset, hahahahaha. Flört Skämt och sido, det är trevligt att ha en granne som kikar förbi lite titt som tätt. Jag menar blir jag trött på henne så har hon ju nära hem när jag sparkar ut henne, haha!


  

Studsbollar med kakaosmak


Ska ut med doggarna på en promenad nu och sen träna Trixie lite.Det går segt på inlärningsfronten, hon är inte så sugen på att "arbeta". Men, det kommer vällan med tiden I guess. Jag får vara ihärdig helt enkelt och få henne att tycka det är roligt att träna kommandot sitt, fast hon egentligen hellre blir jagad av katten, hehe.



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards