Alla inlägg under augusti 2009

Av Jennifer - 9 augusti 2009 20:58

Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem. Har varit en upp och nedvänd dag, minst sagt. Ena stunden är man hatad och i nästa är man älskad. I just don't get it? Well well, Isabelle och jag har iaf varit helt jävla weird och garvat som fan vissa stunder idag haha! Vi har funderat på att börja yoga, det verkar riktigt schysst, faktiskt. Och Peter han tycker han och jag ska börja med kung fu, galet! Får vällan se hur de blir. :P


Känner mig sjukt sliten nu ikväll men ska iaf ut och traska när jag kommer hem. Träna bör man! Och imorgon blire till att gymma igen, hepp hepp!


Har börjat lyssna mycket på Linkin Park igen! Diggar deras texter och har många gånger känt igen mig i dom. Texterna speglar en viss sida av mig. Den destruktiva sidan jag hade back in the days...

Enjoy!





Av Jennifer - 8 augusti 2009 23:01

Jag och snygg-Jonna drog en powerwalk runt sjön imorse vid sjutiden, härligt! Vi har så jävla mycket gemensamt! Och det är extra kul att prata träning och kost med henne då vi tycker, tänker och känner i princip lika om allt det! Sen känns det extra bra i maggropen då jag vet att hon blev igång puschad med sin träning när hon för några år sedan såg att jag gått ned en massa i vikt. Det gör mig glad! För jag vet att jag har "satt igång" många att gå ned i vikt och börja träna, underbar känsla och veta att man har betydelse för personer man till och med ibland inte ens känner. :) Direkt efter promenaden gick jag ytterligare någon km och sen fick hundarna sig en 40 minuterspromenad i solskenet :) Och inte tar det slut där  - jag stack sen vidare till gymmet, all by myself! Första gången någonsin jag drar ch gymmar själv, ha! Jag körde bröst och en jävla massa mage! Det var en sjukt trevlig och fit/muskulös kille där som jag frågade om hjälp vid ett tillfälle och sne fortsatte han hjälpa mig med träningen. Galet schysst! Han pratade dock bara engelska så jag försökte lite taffligt förklara vad jag ville and so on. Vet knappt ens vad de olika övningarna och maskinerna heter på svenska - så det bev lite knixigt på engelska. Haha! Well well! Han puschade iaf på mig rejält och hjälpte mig utföra vissa övningar kanon bra - ja han till och med svettades på mig några gånger haha! Men det bästa var när han berömde mig för mina starka magmuskler! Wiiiiiihoooooo! Jag gjorde en magövning som han sa många hade svårt att utföra ordentligt. Sen visade han mig en annan bättre magövning som jag riktigt kunde glänsa med! Han blev faktiskt impad! ;)


En dusch senare och några tag med plattången var jag fit for fight för resten av dagen! Det har lunchats och snackats och jag har även hunnit med att terrorisera Peter en sväng nu på kvällen! Ska dit nu igen, chilla lite och bara vara. Nice! Imorgon väntar en ny dag och då väntas det jobb... 8-21.45

Av Jennifer - 8 augusti 2009 00:59

Gym och powerwalk - done! Känns skönt att ha det gjort! Tränade ben, biceps, triceps och lite mage. Benen kändes helt okey, bara högerknäet som gled lite ur "läget". Men höll jag en hand runt knäskålen medans jag pressade så gick det faktiskt galant :) Nu är jag sådär härligt nyduschad och med ett lockigt hår som står åt alla håll och kanter! Well, what more can I say? Nu blire sängen så jag orkar upp och ut och gå 07.00 med Jonna!

Av Jennifer - 7 augusti 2009 21:01

Har jobbat hela dagen lång och ännu är inte dagen slut! Får gå hem om 45 minuter iaf, göttmos! Sen blire att dra till gymmet på direkten och svettas lite. Har väl egentligen ingen direkt ork - men träna bör man! Ska hinna med att powerwalka också. Får se om jag hinner/orkar med två timmar - annars får det faan räcka med en timme! Och tidigt imorgonbitti ska jag nog gå runt sjön med Jonna. Har för mig det är 1,2 mil runt sjön och det är ju vad jag minst går annars på mina powerwalks så de blir nice!


Har faktiskt sovit hela 6 timmar inatt, rekord! Vaknade av att solen sken in sådär mysigt genom fönstret, me like! Hade gärna legat kvar och filosoferat en stund men jobbet kallade så det var bara att kliva upp och studsa in i duschen. Har inte orkat bry mig i att platta håret idag, slängde bara på lite smink så fick de duga. :) Håret är alldeles ruffsigt och "stort" så jag ser ut som en alldeles för snäll cocker spaniel haha! Eller, alternativt som ett bergstroll som letat käk under stora stenblock, I don't know haha :P


Slänger in den här låten - den ger feel good vibbar, verkligen!





Av Jennifer - 6 augusti 2009 12:18

Tog sovmorgon till halv nio imorse, underbart! Låg kvar en stund i sängen och myste med hundarna och njöt. Sen gick jag ut i den stekande solen (härligt!) och gick min 120 minuters powerwalk! Sen en kort hundpromenad med hundarna - dom blev helt slut i värmen... Stackarna. Och NU ska jag städa hemmet! Idag är det både städning och tvättning som står på schemat...


Varför är man aldrig ledig när man väl är ledig från jobbet? Tycker det alltid finns en massa måsten överallt...

<3

Av Jennifer - 5 augusti 2009 15:37

Idag fyller min fina mamma år! Massa kärlek och ett stooooooort grattis till dig mamma som alltid har funnits vid min sida och som har hjälpt mig bygga upp mitt liv igen!


Puss!



Av Jennifer - 5 augusti 2009 00:40

Har varit iväg till veterinären nu med båda hundarna och katten. Vet. tyckte att Missemus var en väldigt snäll, fin och sund katt men att det dessvärre inte fanns något direkt att göra mot hans beteende (vilket jag även trodde...). Fick två tips men det var redan sånt jag haft i tankarna, får se om något av det kan fungera. Vet. och jag försökte även ta ett urinprov på Missemus men gav upp efter tredje försöket när han total vägrade att kissa. Annars kan han kissa bäst fan han vill, men tydligen inte på kommando haha.


Missemus



Daizy fick sig en ordentlig genomkontroll och jag fick ett stort leende, en dunk på axeln och mycket beröm över hur fint jag har byggt upp henne sen höftkulan och lårbenshuvudet togs bort på henne juli 2007. Han sa att det var otroligt att hon hade kunnat bli så bra igen och att hon var väldigt fräsch! Sånt glädjer mig! :) Har köpt öronrens åt henne som jag ska börja behandla med nu så hon blir fin i öronen igen (innan nästa öroninflammation slår till...).


 Daizy



Ebba skötte sig fint och stod snällt på undersökningsbordet medans vet. vaccinerade henne och kollade hjärta samt patella. Tyvärr så har Ebba grad 1 på sin patella (patella är samma som deras knä) vilket innebär att jag inte kommer avla på henne. Känns riktigt tråkigt att hon har patellaluxation, men jag är glad att det var den lägsta graden! Jag som hade sett fram emot att para henne så småningom... Jaja, nu är det bara att slå dom drömmarna ur huvudet. I övrigt var hon sund, fin och välmående! :)



Ebba




Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards