Alla inlägg under augusti 2009

Av Jennifer - 21 augusti 2009 23:59

Fredagen har bara bestått av jobb, träning och att slappa. En helt okey dag där jag har fått min dos av socialt umgänge, svettats som en gris och slappat i sängen till en film och snaskat på en massa nötter. Ja, naturgodis vill säga :P


Gick tungt på gymmet idag och inte blev det bättre av att det bara var en massa biffar där heller så jag fick känna mig ännu mera klen, haha! Joel stöttade mig och hjälpte mig, fick mig fokuserad. Ordning och reda på den pöjken!


Känner mig... Irriterad. Kan det vara rätt ord mån tro... Eller kanske fundersam. I vilket fall som helst så är det inte mycket som behövs för att jag ska tagga igång. Och när jag bara undrar en endaste liten sak så tycker inte jag det är för mycket begärt med ett enkelt svar. Thats all I'm asking for. ÄHH! Ska försöka sova nu så jag orkar med att jobba 14 timmarspasset imorgon. Känner mig inte ett dugg upplagd för det, men vad fan spelar det för roll. It's just to DO IT!


Bitch

Av Jennifer - 20 augusti 2009 23:36

Tränade axlar och mage på gymmet och fan om jag inte har träningsvärk i magen imorgon! Haha! Körde verkligen slut på den och det kändes fruktansvärt skönt! :) Älskar känslan efter ett gympass när kroppen känns alldeles utpumpad och endorfinerna sprudlar!



Av Jennifer - 20 augusti 2009 19:39

Sådärja! Då var jag helt fattig nu då, eller, jaaaa, några få kronor har jag nog gömda i någon vrå. Hade bara en hundralapp kvar och den är nu slut efter att ha inhandlat de nödvändigheter som behövs tills den underbara lönedagen i nästa vecka, längtar! Handlade havregryn, keso, en burk tonfisk, några äpplen och tre bananer - hepp hepp! Känns som att det kommer bli en oerhört spännande helg med bara en massa jobb och sparsam kost haha.


What can I say? I always make it work all on my own!

Av Jennifer - 20 augusti 2009 13:56

Det går inge bra för mig att rensa ur garderoben! Jag kommer på den ena bra (eller dåliga) anledningen efter den andra att hela tiden inte sortera ut just DET plagget, eller det, eller varför inte det.. Suck! Vissa plagg har jag aldrig ens använt eller bara använt några få gånger... Men tänk om jag får för mig att börja använda plagget när jag har valt att inte ha kvar det? Jag tycker inte jag har så mycket kläder men när jag väl börjar gå igenom allt så inser jag att jag har en massa! En massa kläder som inte ens används. Nu ska jag bara komma på vilka plagg som ska hissas eller dissas. Men hur ska jag veta vilka plagg jag ska behålla? Borde kanske göra mig av med allt jag aldrig använder, det är ju det enda självklara, egentligen... MEN, då vet jag att jag bara kommer att ångra mig. Vilket fjuttigt problem jag har endå som jag förstorar upp! haha! Hur brukar ni andra göra när ni rensar ur garderoberna?


Längtar efter alla höstkläder, har spanat in några riktigt snygga klänningar. Vill-ha faktorn är STOR!


Nu ska jag knata upp till jobbet en sväng. Ska iof bara jobba tre timmar, men det är alltid något. Det är bara att tacka och ta emot när det ges jobb!

Av Jennifer - 19 augusti 2009 23:54

Fy vilken slapp dag jag har haft! Har inte gjort mycket vettigt alls eftersom jag inte kan gå mina powerwalks då foten fortfarande är svullen och öm... Jävla helvetes skit! Och gymmet har jag vilat från idag. Kändes skumt. Är ju så van vid att gå dit och lyfta lite skrot, så att helt avstå från all träning kändes inte bra. Slappt! Tog sovmorgon till halv elva, gick på en långsam promenad med hundarna utan att halta. It's unbelivable! Den där sprickjäveln i foten ska inte sabba för mig heller. ;) Jag struntar i att det gör ont, jag vill inte vara halta-lotta! Haha!


Och rensat i garderoben har jag då inte gjort idag.... Orka? Haha! Det får bli imorgon innan jag drar till jobbet. Tvätten jag tvättade igår ligger då så bra där den gör för tillfället så den kan gott och väl vänta tills imorgon när jag fixar med allt annat. :P


Däremot har jag varit och myst med alla sjukt söta valpar! Trixie är såååå fin! Min lilla skrutt! Och tänk att på fredag blir hon 6 veckor så om två veckor får jag hämta hem henne! Det blir mysigt <3


Slänger med en bild på Trixie som togs i förra veckan, när hon var 4,5 vecka gammal. Nyare bilder kommer den här veckan. :)






Av Jennifer - 18 augusti 2009 23:51

Jag ska då alltid ha otur! Jag är nog världens mest olycksdrabbade! Igårkväll efter jobbet så drog jag och Joel till gymmet. Jag verkligen kände att jag gav allt jag hade när jag körde ben och biceps, och jag fick en sån där skön känsla i kroppen! Ja men visst serru.... Rätt var det var så hade jag en 20 kg's vikt över foten! Någon hade inte satt upp vikten ordentligt så precis när jag var där så studsade den ned på min vänsterfot - och speciellt över benet/lederna vid stortån... När vikten "studsade upp" från foten fick jag tag i den och jag fattade inte riktigt vad som hade hänt. Kände bara att det brände som fan i foten. När jag och Joel blev ensamma på gymmet så slet jag av mig skon och frågade: "-hur känns det när man brytit något?!" Tittade på foten och värsta knölen dök upp och foten var alldeles svullen.... :( Kylde ned foten i iskallt vatten, sen slet jag på mig skon igen och fortsatte träna biceps. Inte fan skulle jag gå hem heller! Det gick alldeles fin fint att stå på ett ben och träna haha. Haltade sen hem och ut med hundarna... Och idag är foten alldeles blå och öm... Visade foten för mamma nu på kvällen och hon tror att jag kan ha fått en spricka i foten. Jävla helvetes skit! Tårna vill inte böjas ned hur mycket jag än tar i... Weird! Undrar om jag kanske ska knata ut till vårdcentralen imorgon och be någon klämma och känna lite på foten?


Jaja förutom att jag har haltat runt idag så har jag haft häcken full med en massa saker! Har varit på gymmet och tränat bröst, triceps och mage. Gick kanon! Jag riktigt kände hur det "brände" i bröstmusklera, nice! På eftermiddagen klippte jag ned älskade lilla Daizy så nu ser hon sådär ojämnt klippt ut igen! Usch vad tattigt jag klipper haha. Hon är iaf nöjd och skuttar glatt runt och vill gosa hela tiden. Min lilla vovve! :) Sen fick både Daizy och Ebba varsitt bad, så nu är som skinande rena! Nu på kvällen har Joel varit förbi. Vi har umgåtts lite samt att jag färgat hans hår. Peter och Ronja kom även förbi en sväng med hunden Nova så medans Joel dammsög åt mig (TACK!) så gick vi andra ut till fotbollsplanen. Tanken var att Ebba skulle bli "uppläxad" av Nova - men ingeting hände! Trodde iaf det skulle bli lite livat när två dominanta tikar träffades, men det var lugna puckar.


Hemmet mitt är städat och jag har tvättat klart! Feels good! Viker in allt i garderoberna imorgon - har tänkt jag ska rensa lite bland kläderna då med så det blir nog perfa! NU ska jag nydsuchad som jag är, lägga mig i sängen som är renbäddad och titta på en film. Tänker även äta upp det sista av Ben & Jerry glassen jag och babie köpte i förra veckan. Jag FÖRTJÄNAR det, just because I say so!



Av Jennifer - 17 augusti 2009 21:01

Mina pussar gör underverk, I just know it! Var på lunchtravet med brukaren idag och där träffade jag på min vän Åsa och hennes karl som är travtränare. Jag stod där ett bra tag och myste med hästarna och njöt av hästdoften! Lyckönskade Åsa och pussade hennes hingst Continental Ås på den söta mulen och gick sen iväg för att se loppet - och se på fan, den jäveln vann loppet! Mina pussar äger! ;)


Saknar att hålla på med hästar galet mycket! Det var verkligen min stora passion förr... Hela mitt liv kretsade kring dom vackra djuren! Ååååå vad jag vill ha en häst, that would make my life kind of complete.... Det är så härligt att pussa mule och dra fingrarna genom manen eller som när man rider ut en sån där perfekt och solig höstdag när trädens löv skiftar i rött, gult och orange. Aaaaaaaa! :)



Av Jennifer - 16 augusti 2009 23:50

Är det möjligt att känna sig mer död än vad jag gjorde imorse? Har varit så sjukt trött hela dagen! Jag till och med somnade på jobbet, när jag satt upp på en stol! Det är inte likt mig! Illa illa illa... Vaknade av att tanten stirrade på mig, haha! Det var galet skönt att få åka hem sen! Åkte med Marcus, skönt att få prata av sig lite om ditten och datten. Det är inte ofta vi ses men trevligt är de iaf dom få gångerna det blir av. :) Och väl hemma umgicks jag och Patrik i kanske en timme eller så innan han åkte hem. Sugigt! Kändes trist som fan att vara själv hemma så jag drog till gymmet med Joel, fast jag egentligen inte orkade... Men nog fan tog jag i endå! Tränade rygg, triceps och mage. Känner mig stel i ryggen nere vid svanken så nog kommer jag ha lite träningsvärk imorgon, nice! Sen var Joel schysst och följde med mig ut på en timmes powerwalk så jag skulle slippa gå själv i mörkret! Han är snäll han! <3


Nu ska jag försöka ropa in Missemus som har gått och blivit lite halvt som halvt utekatt. Han vill bara vara ute på kvällarna när det är mörkt. Hittils har allt gått bra iaf, han klarar sig fint studsandes på sina tre ben :) Gääääääääsp -sängen nästa! Imorgon är en ny dag med nya tag! Jobbet väntar med sina 14 låååååånga timmar och tydligen även en tur till romme på lunchtrav med brukaren.

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards