Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Jennifer - 25 augusti 2009 23:59

Tog mig en välförtjänt sovmorgon till nio imorse, vaknade med ett leende på läpparna och kände mig faktiskt glad. Sov som en riktig prinsessa inatt, wonderful!


Jag och mamma var in en sväng till Djurmagazinet tidigare idag, och dyrt blev det vill jag lova, haha! Jag köpte foder åt Daizy och Ebba och sen även valpfoder åt Trixie. En ny och större bädd investerade jag i åt doggisarna, en klöspelare till katten and so on. Blev en jävla massa pengar, 1500kr närmare bestämt! Men nu har jag då allt jag behöver dom kommande månaderna, skönt! Och alla saker är redan inhandlade åt Trixie. Halsband och koppel i färgen lila, valpfoder, matskål har jag redan sen innan och sen får Trixie återanvända Daizys urväxta tröjor när det blir kyligare ute i höst. Allt är kirrat och klart och det ska bli så mys att få hem lillskiten! <3


Har betalat räkningar och lite skulder idag, trist att pengarna försvinner så fort från kontot. Men skönt att veta att man "kommer" någonvart och inte bara står kvar och stampar på ett och samma ställe, kind of.


Joel och jag drog till gymmet på kvällen och pumpade lite bröst, biceps och mage, galet skönt! Jag har verkligen börjat uppskatta att träna nu igen! Motivationen finns och det gör även en jävla envishet att den här gången ska jag lyckas med det jag vill! Och det jag vill är att minska i vikt, bli slankare, bygga muskler och bli starkare. And damn, I will make it! ;) Och nu när foten börjar bli bättre kan jag även ut och gå mina powerwalks, har saknat dom! För mig är det avslappnande att ut och gå riktigt fort! Jag får en sorts frizoon där jag kan tänka på annat eller tänka på just det jag behöver. Jag tänker alltid mycket och analyserar sönder saker så mina promenader är välbehövda. Och om inte annat så håller promenaderna  mig piggare, friskare och spänstigare - so it's a win win situation :)


Imorgon kommer babie och det ska bli mys! Vi har inte setts sen förra söndagen och då sågs vi bara i en timme eftersom jag jobbade heeeela dagen lång... Så jag längtar tills imorgon, få pussas lite! <3 Därför passade jag på att städa lite här hemma nu på kvällen. Drog några varv med snabeldraken, torkade av golven och gjorde rent i badrummet. Hemmet känns fräscht som bara den just nu :) Men, jag har fortfarande inte rensat klart i garderoberna och det står tvättkassar i sovrummet från både förra veckans tvättande och från igår (som tur är så är allt vikt iaf!).... Men ähh, gör det något då? :) Lite "skit" i hörnen lär man stå ut med ibland, haha.



Av Jennifer - 25 augusti 2009 02:20

Shit vad det känns som dagarna går fort! Det är redan tisdag, faktiskt. Även fast det inte känns som det. I söndags jobbade jag i Blge och det gick bra. Känner att jag har fått in rutinerna väldigt fort som assistent hos den brukaren, men visst är det fortfarande lite "nervöst" - jag har ju bara jobbat där tre gånger hittils.  Och som vanligt så var det träning efter jobbet! Jag och Joel gick till gymmet och köttade lite triceps och mage, nice!


Och måndagen som helt plöstligt bara försvann var fullspäckad redan från start med hundpromenad, jobb 8-17.30, hundpromenad igen, slänga in tvätt i maskinerna, powerwalk, hänga upp tvätten, dra till gymmet med Joel och träna axlarna, skynda sig hem för en snabbdusch och få i mig ngt att äta efter träningen. Kopplade på hundarna ännu en gång och tog med mig dom hem till bästaste brudarna för att umgås lite och få mitt hår färgat. Galet skönt att ha mörkt hår igen! Och mina lockar börjar äntligen se lite fina ut igen, i och med att håret blir längre. Ska spara ut håret igen, jag vill testa att ha riktigt långt hår nu när jag haft det i en uppklippt page under sommaren. Skyndade hem med fuktigt och LOCKIGT hår, vek tvätten och bäddade rent i sängen. Och det är i sängen jag ligger just nu, natten mot tisdagen, och gosar in mig, underbart! Jag älskar doften av nytvättade kläder och lakan! Älskar att få lägga mig i en renbäddad säng och somna in med den rena, harmoniska och mysiga känslan. Heavenly! :)





Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards