Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Jennifer - 4 augusti 2009 20:45

Känner mig stressad! Med alla måsten och krav och att jag alltid hela tiden ska försöka vara så jävla perfekt i allt jag gör! Gaaaaaah!


Igår jobbade jag till 17.30 och sen skyndade jag mig hem, bytte om och sprang till gymmet där Joel och Patrik redan var (jag var på gymmet redan 15 minuter efter jag hade slutat jobba, stressa stressa stressa!)! Jag tränade axlar, rygg och mage och det kändes riktigt bra! Sen stressade jag och Patrik hem! Han skulle packa väskan och jag skulle laga mat så vi hann käka innan han tog tåget hem till sig. Slängde i oss maten, följde med babie till tåget, skyndade mig sen hem för att ut och gå min 120 minuters powerwalk (90 minuter själv och 30 minuter med hundarna). Efter det försökte jag bara varva ned..... Lyckades jag? BIG NO! Låg i sängen och vred och vände på mig och somnade tillslut vid två-tretiden...


Imorse ringde klockan vid sju och då var det dags att stressa lite till så jag skulle hinna fixa med allt innan jag drog till jobbet - där jag är nu. Slutar om en timme och då ska jag stressa hem, ge hundarna mat och sen dra till veterinären med båda hundarna och katten Missemus. Daizy ska få sina öron kollade då jag tror hon har en eventuell kronisk öroninflammation... (suck!) Ebba ska få sitt hjärta och patella undersökt och jag hoppas det blir utan anmärkning!!!! :) Och Missemus ska det eventuellt tas "urintester" på samt att jag ska diskutera med veterinären om hans oönskade beteende, att pissa i möblerna... Direkt efter veterinären lär jag ut och gå powerwalk!


Och imorgon är det jobb som gäller mellan 8-17.30 och direkt efter det ska jag och mamma åka och titta på våra valpar! Lääääängtar! Hihi. Resten av kvällen lär vällan ägnas åt träning och att stressa ännu mera...


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards