Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Jennifer - 15 augusti 2009 22:04

Tokstressad och galet trött - thats me.... Orkade inte ens se klart filmen igår som vi satte igång, jag total däckade efter kanske halva filmen och var helt väck... Och att behöva gå upp tidigt imorse kändes som rena döden! Men upp kom jag och iväg till jobbet. Hade ont i magen och en riktigt plågande huvudvärk när jag kom fram och inte blev det bättre av att jag var nervös och orolig över hur allt skulle gå på det nya jobbet. I vilket fall som helst så gick allt bra och jag lyckades byta stomipåsar och hela kittet! Lättnad! Och ut på utflykt har vi varit med -  jag, brukaren och dess sambo. Vi åkte till Siljansnäs och fikade och käkade. Och fatta vilka fina hus det finns i Leksand! Lätt att jag ska ha en stuga där sen, en lyxstuga! Det är tillräckligt nära och tillräckligt långt ifrån allt och alla. Perfekt! Ska bara se till att bli mångmiljonär först då så jag har råd med huset/stugan, haha!


Efter jobbet handlades det lite på Ica Maxi och sen lagade jag käk. Köttfärsbiffar, potatis och grönpepparsås - jävligt gott! En hundpromenad och en dusch senare så sitter jag nu här med blött och lockigt hår! Ska strax krypa ned i soffan bredvid babie och titta klart på filmen jag somnade ifrån igår... Försöka vara lite social och trevlig. Imorgon är det jobb som gäller igen och Patrik åker hem... Vi hinner knappt ens ses imorgon...Thats sucks big time! :(

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards