Alla inlägg under november 2009

Av Jennifer - 11 november 2009 21:45

Dagen började med en vända på gymmet, körde ben och mage. Mitt i träningen ringer Linda och undrar om jag kan komma och fortsätta jobba då hon var sjuk. Yes yes, klart jag kunde göra det. Jag tränade färdigt, drog sen hem och gick en 30 minuters promenad med doggarna, snabbduschade som faaaan och kutade upp till jobbet och var på plats kl.10 Har haft en sjuuuukt rolig jobbdag med Isabelle! Vi blir helt tokiga ihop, haha! Spydiga kommentarer, låtsasbråk, slag och tjuvnyp, en massa humor och klockrena kommentarer. Den här t.ex när vi diskuterar sex:


Isabelle: - "Han" duger i krig.

Jag: - "Han" duger INTE i Krigh.

Så jävla klockrent eftersom jag heter Krigh i efternamn, hahahahaha. Ååååå vad jag gillar mitt efternamn! Jag är en riktig kämpe med allt och ger aldrig upp, är tuff och hård (men har en mjuk sida också givetvis...) så åtminstone jag tycker att jag matchar namnet rätt så jävla bra. Flört


Jag slutade jobbet 17.30 och stressade då hem, packade väskan, tog ut hundarna en snabbvända, lämnade in dom igen och mötte sedan upp Emmie för att tillsammans gå till simhallen. Jag simmade 45 minuter och det blev 60 längder (eller heter det vändor???? I don't know). Skönt var det iaf och kroppen kändes riktigt mör när jag gick upp ur bassängen. Jag har inte simmat sen i våras så nu var det verkligen på tiden att sätta igång igen tyckte jag. Feels good! Och det var grymt skönt att sitta i bastun efteråt, käka clementiner och glömma bort tiden för ett tag. Promenerade sen hem, utfodrade jyckarna och knatade ut med dom. Tycker det enda jag gör är att gå, gå och gååååååå. Bra, på ett sätt, för det ger en "gratis motion", just like that.


Har precis käkat lite fiberhavregrynsgröt med det sista av mammas goda äppelmos och en maaaaaassa kanel på, mmm! Funderar på att kanske lägga mig tidigt idag, typ nu? Eller snart åtminstone. Hade varit skönt att slänga omkull sig i sängen och bara drömma sig bort utan en massa stress och press @ the moment.


Av Jennifer - 11 november 2009 21:30

Jag veeeeeet att höstrusket är på väg mot sitt slut och att snön känns i luften, but still; jag saknar sommaren! Då var jag brun, det kändes helt okey att goffa glass i tid och otid, det grillades en massa och det var bara såååå underbart på alla sätt och vis nästan tror jag. Så jag slänger in tre bilder som togs på midsommardagen. Här är jag snorkanon men mår toppen! Några timmar senare dock så däckade jag ju och det blev ett jädrans liv på min fest... Mer om vad som hände på festen kan den som vill läsa om här.


      

Av Jennifer - 10 november 2009 21:01

Satt och kikade (kritiserade och ratade kanske man skulle kalla det för istället?) på bilden från det tidigare inlägget och kikar man noga på min vänstra arm så ser man ett blåmärke, alldeles ovanför armhålan typ. Det var bara ett av alla blåmärken jag hade sen senaste utgången, haha. Har fortfarande blåmärken kvar på låren och smalbenen sen dess, galet!

Av Jennifer - 10 november 2009 17:01

Rubriken säger allt - on again! Idag kändes träningen bättre och hela jag har varit mer lättsam i själen. Skönt! Tränade axlar och triceps samt sprang 30 minuter på morgonkvisten och efter det gick jag en 30 minuters rask promenad med hundarna. Sen fick jag axla rollen som hemmafru och städa av hela hemmet! Jag har dammsugit, torkat golven, dammtorkat, skurat handfat/toalett och hyllorna i badrummet, vattnat blommorna, gjort ren mikron, diskat och torkat kaklet osv. Effektiv är jag allt!


Idag är första gången på en heeeeel vecka som jag har rakt hår, galet skönt! Har inte kunnat ha annat än lockigt med tanke på vädret. När det väl är fuktigt ute eller regnar så går det bara inte att ha rakt hår för det blir fluffigt och lockigt på en gång! Det är verkligen a happy moment när jag kan gå utanför dörren och inse att håret inte krusedullar sig, haha.


Ska om en stund knata upp till jobbet, blir bara några timmar då jag tar Erikas kväll - 17.30-21.45. Efter det blir det bara hundpromenad och sen tror jag nog det får bli sängen. Är galet trött efter att ha gått upp tidigt imorse och försökt få iväg Joel som verkligen är en tuff jävel att "kicka igång" på morgonen...


  

Tagen för någon vecka sedan när jag shoppade med Joel och Melinda.

 

Off

Av Jennifer - 9 november 2009 23:45

Har kännt mig jävligt off idag. Ofokuserad, opepp - down helt enkelt. Stack iväg till gymmet iaf med Joel och där kände jag mig ännu mera off. Träningen kändes urusel och jag blev mindre och mindre motiverad. Men körde på en då. Gjorde rygg och biceps och sprang sen 20 minuter. Men fan vad jag sög på gymmandet - OFF! Hoppas jag är mer pepp imorgon när det gäller träningen, ja gällande allt helt enkelt.


:(

Av Jennifer - 8 november 2009 23:45

Helgen har försvunnit snabbt och den har spenderats med vänner, en massa snask och chill. Sjukt skönt! Tanken var utgång igår men eftersom det sket sig med valpvakt (hundpassning överhuvudtaget) så fick de bli en lugn kväll. Det kan vara skönt de också i och för sig. Men jag har fått ett sånt jävla partysug ju! 


Kikade på en soffa nu i fredags efter jobbet. Lär köpa en ny eftersom det senaste exets katt förstört min. Tror jag ska köpa den jag kikade på iaf, den finns inne på Lidéns möbler här i stan. Tyvärr så lär jag ju ta den på avbetalning, men men. Det känns värt att lägga pengar på en riktig kvalitetssoffa. Fast då ska man ju ha pengar till det med... Hmm.. Jaja, det löser sig på ena eller andra sättet. Annars får jag vällan vara utan soffa helt enkelt, wooohooooo!


Var upp till mor och far nu på kvällen och käkade. Mamma bjöd på kalops och äppelpaj, goooott! Mamma kan laga mat hon! Gav pappa sin farsdagspresent med, en sketen chokladkaka... MEN, det är tanken som räknas! Han gillar ju choklad och skulle jag ha gett honom blommor så skulle dom hunnit dött innan han ens uppmärksammat dom så. Och vill jag ge honom blommor eller någonting annat så kan jag göra det vilken dag som helst. Fars- och morsdag är väl inte så viktiga egentligen? Likadant med alla hjärtansdag? Det blir ju mer speciellt om man ger bort något eller gör något fint för den/dom man gillar bara sådär, helt oväntat. När ingenting är bestämt eller planerat. Så tycker iaf jag att det är. Men visst, något litet kan man alltid ge - säger det igen: det är tanken som räknas. Glad


Har galet ont i huvudet just nu. Känner mig nästan kallsvettig och illamående med... Hoppas jag inte börjar bli sjuk, igen. Känns extra drygt i nuläget eftersom jag ska upp och jobba ett 14 timmarspass imorgon...


Om en stund kommer Joel hit. Han ska flytta in här lite tillfälligt. Så imorgon bitti blir det tidigt för oss båda... Jag ska få liv i honom (han har en sömnstörning) och sen få iväg honom till skolan och så ska jag själv iväg till jobbet en timme senare. Och tänk vad jag är hjälpsam och söt som ställer upp för min broder, ja familjen överhuvudtaget! Jag har ju till och med fixat ett till sovrum i mitt lilla hem på 63 kvadrat så han ska få lite privacy när han bor här! Fy faaaaaan vad jag är bra!


Av Jennifer - 7 november 2009 01:20

Precis hemkommen från Lina! Har chillat, hamnat i paltkoma efter alldeles för mycket snask och garvat skiten ur mig! Tänk att det kan vara så skoj att bara vara fem brudar, nyktra dessutom. Alla med olika personligheter och starka viljor, sjukt kul! Lina, Moa, Christina, Jessika och så jag då förstås Glad 


Jessika och Christina: "-Vad väljer du: En rövare i poolen eller en polare i röven?"

Jag: "-En polare i röven såklart"  Hahahahahahaha


Och är man tjock och har glasögon - ja då ser man ut som en sköldpadda. Vilka jävla jämförelser man kan hitt på, haha! Heeeeeelt sjukt skoj iaf! Fan vad jag har saknat att bara hänga och vara. And of course - mjukisbrallorna var på, skööööööön T!

Av Jennifer - 6 november 2009 12:30

Då var den fina och vita snön borta då, tragiskt. Fast, i och för sig tycker jag att det kan räcka med om det blir snö i början av december men har det väl fallit lite snö så kan den lika gärna stanna kvar. Mysigare så ju!


Gårkvällen var rätt så chill när jag kom hem från jobbet. Umgicks och myste lite, sånt är alltid nice. Och den här dagen har börjat bra med ett pass på gymmet. Körde slut på axlar, triceps och mage! Har precis duschat och fixat till mig lite, ska alldeles strax knata upp till jobbet och göra några timmar. Och sen har jag inte en aning om vad som sker ikväll. Sånt som visar sig. Är öppen för det mesta. So, bring it on Cool


Puss

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards