Alla inlägg under juli 2009

Av Jennifer - 7 juli 2009 14:03

Vissa dagar känns mindre roliga att ha hund. Som igårkväll t.ex Jag kommer hem från jobbet och upptäcker att hundarna har spytt ned heeeeela sovrummet! Elva kräkor på golvet och fem kräkor i sängen. Det var bara för mig att börja tvätta sängkläder och torka rent golvet (två gånger!) och vädra ut kräkdoften.... Och som idag när jag vaknade - det spöregnade ute och jag visste att hundarna behövde sin långpromenad. Både jag och hundarna såg helt dränkta ut efter promenaden... Och ännu en grej: när hundarna rensar kattlådan på "övveraskningar"... Som Ebba nyss gjorde... Blääää!


Well, jag ska inte klaga för allt som oftast njuter jag av mina hundar och dess sällskap! :)  Men visst har dom sina mindre roliga stunder, det bara är så. But hey, I love them! :)



Av Jennifer - 5 juli 2009 23:51

Kom hem från Patrik nu ikväll. Det kändes alldeles "trasigt" att åka ifrån honom... Jag är ju så van med att hänga ihop med honom dag ut och dag in haha. Har haft en underbar vecka med honom! <3 Först hemma hos mig i början av veckan och helgen har vi spenderat hemma hos honom. Jag hade med mig min ena vovve Daizy hem till honom medans min mamma och syster har bott hemma hos mig passat min andra vovve Ebba. Det gick riktigt bra att ha Daizy och Patriks trebente katt Missemus ihop! Det har inte blivit några bråk alls även fast dom har en jävla respekt för varandra.


Just nu ligger Daizy och Ebba i sin lilla korg och njuter av att vara med varandra igen medans Missemus sitter på en köksstol här bredvid mig och spanar ned på vovvarna. Ja, Musen, han fick följa med mig hem! Tanken är att han ska bo här hos mig ett tag - vilket jag tycker är extra mysigt för det betyder att Patrik kommer kunna vara här oftare ;) Mannen själv, han kommer hit på torsdag! :) Tyvärr så jobbar ju jag 14 timmarspass både fredag och lördag... Så, Patrik får roa sig själv med att hålla pli på våra lurviga små barn haha.





Av Jennifer - 3 juli 2009 16:03

Har gjort färdig uteplatsen idag! Allt ogräs är borta mellan plattorna så nu ser det snyggt och prydligt ut! Har satt dit två änglar med, sitter framför jordgubbsplantan. Ser riktigt mysigt ut :) Hade sällskap av hundarna imorse när jag rensade, dom låg i gräset bredvid min uteplats och njöt i solen. :) Patrik, ja han låg och sov han, jävla slöfock haha. Han kanske var trött efter att ha lyssnat på Ebbas snarkningar hela natten och Daizy som hoppat upp och ned ur sängen titt som tätt? :P Doggisarna fick nämligen sova med oss inatt, myspys verkligen.




Ska om en stund börja diska, bädda rent i sängen och fixa lite här i lägenheten. Mamma och Josefine ska turas om med att bo i min lägenhet i helgen och passa Ebba. Jag och Daizy ska följa med Patrik hem till Hofors för att se hur hans katt Missemus reagerar på iaf en av hundarna. Jag hoppas det kommer gå bra, för det underlättar ju allt, helt enkelt. ;)



Av Jennifer - 2 juli 2009 23:55

Har jobbat ett 14 timmarspass idag och det kändes riktigt tungt måste jag faktiskt erkänna. Var helt slut på kvällen och lyckades somna till rätt så precis när jag skulle sluta och få gå hem... Inte vaknade jag av att telefonen ringde eller att jag fick sms, neeejdå, jag sov så sött men vaknade tillslut upp i en liten dreggelpöl på kinden . Tittade snabbt på klockan och det första jag tänkte på var att jag hade slutat för längesedan och det andra jag tänkte på var Patrik! Han skulle ju möta mig vid jobbet! Men han och hundarna satt då så troget utanför jobbet och väntade på mig.... Haha. Vi gick direkt ned till hundbadet där Ebba fick busa och leka av sig i vattnet, tokiga hund! Hon simmade fort, och då menar jag FORT efter sin lilla vattenleksak som vi kastade ut i vattnet! Daizy stod mest vid strandkanten och såg bekymrad för varje gång jag lockade med henne ut i vattnet så även hon fick simma. Hon behöver simma för att hennes muskler i vänsterbenet ska hållas igång ordentligt efter skadan och operationen -07.


Tror Patrik har tittat lite väl mycket på matlagningsprogram idag på tv när jag har slitit på jobbet haha. Han trixade ihop lite käk till oss nu på kvällen bestående av lax, wokgrönsaker och räksallad (???). Alltså, sån räksallad som man har till korv typ eller tunnbrödrulle. Kombinationen kändes lite udda till en början när jag tänkte på det - men det var faktiskt gott! :P


"-Jag är den nya Gordon Ramsey! Kan han så kan jag!"


Karlar.... Jag säger då det... Haha ;)



Av Jennifer - 1 juli 2009 23:57

Lite av mina nya inköp: Topp/Tunika från H&M (Fashion against AIDS), skor från skohuset (vita med "färgfläckar"), rosa örhängen i form av legobitar från Glitter och sen ett ankelsmycke från Glitter. Billigt, enkelt, avslappnat och snyggt! Melike!



Av Jennifer - 1 juli 2009 23:52

Dagarna rullar så jävla fort, galet! I måndagskväll kom Patrik hit och vi inhandlade en flaska vin och något gott att grilla. Sen myste vi på min uteplats i kvällssolen, underbart! Sen tog vi oss ett kvällsdopp med broder Joel, hans tjej Camilla och syster Josefine. Jag och Camilla bestämde oss för att bada nakna - and so we did!


Efter kvällsdoppet tog jag och Patrik en power walk tillsammans med hundarna i den varma sommarnatten, galet skönt! Kan lova att sängen lockade galet mycket efter vin, bad och långpromenad - mys! Nästa dag (tisdag) så var jag uppe med tuppen och började rensa ogräs mellan stenplattorna på min uteplats. Gav upp när jag kommit halvvägs haha. Fy faaan vad jag hatar ogräs, småkryp och jord, bläääää! Tanken är att jag ska göra klart uteplatsen innan helgen iaf, så jag lär vällan försöka med det hehe. En sak som är säker - jag kommer då aldrig bli någon trädgårdsmästare. ;)



Resten av dagen spenderades på stranden vid sjön Ljustern tillsammans med babie och Camilla! Vi låg där och stekte i flera timmar, badade, skrattade och skojade! På kvällen gick babie och jag ned i Säterdalen för att titta på någon veteranfordonsträff och loppis. Med oss hade vi hundarna för att ge dom lite stimulans och för att socialträna Ebba lite. Hon kan behöva vistas bland mycket folk så hon lugnar ned sig lite när man är iväg på saker, t.ex hundutställningar and so on. Med en promenad uppför Säterdalsbacken gick vi sen vidare hem till Moa för att ut och gå med hennes små doggar och sen lämna dom på Linas jobb (en massa promenader fick vi i tisdags hihi). Sen hem och kika på skräckfilm med Joel och Camilla. Jag är feg som vanligt och blir att må dåligt.... Jag kommer nog aldrig gilla skräckisar haha.


Idag, onsdag har varit lattjolajban! Jag, patrik, Joel och Camilla har knatat runt i kupolen nästintill heeeeeela dagen! Det är lycka för mig det - shopping! <3 Jag hittade en massa fint! Är helnöjd med alltihopa! Har även införskaffat mig en större hundbur som jag ska ha hemma hos Patrik när jag och hundarna kommer på besök. Mina hundar är nämligen vana med att ha sin trygga plats i en bur här hemma hos mig, det är deras egna place. Så, istället för att släpa buren jag har hemma fram och tillbaka så köpte jag nu en till. Man får inte vara dum ;) Extrapris var det på buren med, great! Och när vi skulle hem var tåget självklart en timme försenat, så jävla irriterande! Patrik blev taggad på en gång och grinig! Skönt att se att det inte bara är jag som är den griniga i det här förhållandet hahahahaha. Jag och Camilla satt dock mest och skrattade trots irritationen :P



Väl hemma var vi upp till mina föräldrar och grillade! Satt ute i kvällssolen och njöt av att få vila fötterna efter allt spring i kupolen hehe. Jag hade även på mig lite av mina nya kläder, så jävla nöjd är jag med dom inköpen! Och tänk för att jag har åkt moppe idag med, helt otroligt haha. Jag har varit helt emot moppe och sånt tjaffs, men fan vad roligt det var att åka runt med Joel, Camilla och Patrik haha.



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards