Alla inlägg under juli 2009

Av Jennifer - 18 juli 2009 22:06

Hade en riktigt skojig kväll igår! Var på förfest hemma hos Lina med en massa schysst folk, kul att se folk man inte har sett på länge and so on!  My beloved Tussan kom även förbi en sväng, fatta vad glad jag blev! :) Kvällen fortsatte nere på stan inne i öltälten, nice! Käkade en burgare och sen drog jag och Patrik hem till oss en sväng och softade. Och jag kan då jag... Jag låg på golvet och surrade runt, började sen käka popcorn när jag låg där på golvetvoch snurrade (självklart välte jag skålen med...), sen var jag så illamående att jag kräktes upp popcorn, burgaren och allt annat smarrigt jag käkat under dagen.... Mindre nice... Sen blev jag trött och lade mig på badrumsgolvet och vilade en stund, somnade självklart! Patrik ruskade till mig och sa att han skulle ut en sväng igen, jag orkade knappt ens reagera haha. När Patrik kom hem så hittade han mig inte i badrummet, inte i sovrummet, inte i köket, inte i vardagsrummet och heller inte i hallen... Nääää han hittade mig inne i skrubben/förrådet där jag låg i hundarnas hundkorg (dom låg då så snällt bredvid mig på golvet och sov....) Han väckte mig och då gick jag in till sängen och somnade om. Schysst jag är då! Haha. Vaknade sen på morgonen och kräktes lite mer, och lite mer och massa mer.... Nästa gång jag vaknade var vid 10 och då pallrade jag mig upp och fyllekäkade upp Patriks halva kebabrulle han hade kvar sen natten, gött skit de där ju!







När jag vaknat till liv lite mer idag så tog jag och Patrik med oss hundarna ner på gruvplanen alldeles där jag bor och kikade in alla bilar, husvagnar, loppisstånd and so on. Riktigt mysigt var det att bara knata runt. Och hundarna fick en massa social träning! Dazy sköter sig alltid lika bra, men Ebba imponerade stort på mig! Hon var superduper duktig!!!! :D Det märks att all social träning jag och Patrik gör med henne fungerar. Ebba får följa med på nästintill allt vi gör nuförtiden (Daizy med förstås!), och hon har lugnat ned sig mycket. Hon blir inte alls lika uppjagad, "kampig", stressad och rastlös som tidigare. Idag lade hon sig till och med när vi stod vid ett stånd och kikade! :)


Nu på kvällen har jag och Patrik suttit på blocket och spanat in en massa små franska bulldogg hundar som är till salu! Guuuud vad jag vill ha en till fralla, och det ska vara Nu, allra helst igår! Vi var även inne på youtube och spanade in filmklipp på söta frallor, dom är to die for! Jag har varnat Patrik för att jag kommer ha många hundar, vilket han är med på och han har sagt själv att han iaf vill ha fyra hundar, great! Så visst kommer det bli flera frallor här i framtiden, kanske redan i början av nästa år om det blir så att jag parar Ebba. Guuuud vad mysigt det hade varit! <3







Av Jennifer - 17 juli 2009 21:50

Trött och sliten efter jobb! @ Linas place och super. Är yr, full och glad - saftkalas! Sen blire cruising och en massa mer alkohol - Henniher is @ top of the world right now! Kind of :P  Time to suuuup some mooooore now!


Drunk? Yeeeeeeah!

Av Jennifer - 16 juli 2009 20:32

Tog en liten roadtrip till Avesta igår eftermiddag med babie och Peter då jag skulle boka tid för ifyllning av min tatuering på foten. Check! Sen på kvällen kom Peter över och grillade med oss, trevligt! Karlarna drack öl medans jag höll mig till min vattenflaska - good stuff det ju! :P Sen satt/låg vi alla i soffan och glodde på dumburken och bara va'!


Imorse tog jag och Peter ännu en promenad runt sjön. Det känns så jävla skönt att gå dom där 1,2 milen! Speciellt med tanke på att jag heeela förra våren/sommaren gick 1,2 mil (minst!!!) om dagen samt var ute och sprang 6 km nästintill varje dag... Fyyyy vad lat jag har blivit! :( Men, orken till träning finns inte riktigt hos mig just nu. Känner mig alldeles för stressad och uppe i varv för att orka med... Sad but true... Jag får ta vara på alla små "guld" tillfällen som ges till träning helt enkelt, all vardagsmotion. :) Eftermiddagen idag har varit rätt så slapp och skön tillsammans med babie. Hundpromenad i SPÖREGN (what??!!) och sen en liten promenad i solskenet (jag har beställt sol hela veckan, ha!). Och för tillfället sitter jag på jobbet... Blev utbeordrad att jobba kväll, så... What to do? Borde inte klaga då jag är i behov av alla timmar jag kan få! Men, jag hade gärna sluppit jobba den här kvällen då jag och babie hade planer för kvällen... Aja, thats life.


Kikar runt lite på arbetsförmedlingens hemsida och inser att det finns jävligt dåligt med jobb! :( Och till dom jobben jag har rätt utbildning att söka till, tjaaaaa, ja men då behövs det körkort och bil. And guess what - I don't have any of it... Visst att körkortet är på G, men det är lite svårt att komma någonvart när jag får köra så jävla sällan! Körde nu senast i söndags och gången innan det var 9 veckor sedan... Jävla satans helvetes fucking skit säger jag bara! Och utan körkort/bil = ingen fast tjänst... Och utan fast tjänst = fortsatt dålig ekonomi. Dålig ekonomi = att jag inte kan byta boende till större lägenhet eller ens möjlighet att ta lån till lägenhet/hus... Jag som vill köpa hus! FUCK IT! Är det någon mer än jag som ibland blir oändligt trött på att ens liv styrs av pengar??!



Av Jennifer - 15 juli 2009 10:16

Dagen har bara börjat och jag är på ett strålande humör! Känns nästan som att jag skiner ikapp med solen! :)  Tog en promenad med Peter runt sjön Ljustern nu på morgonen, 1,2 mil - done! Så jävla skönt! Synd bara att mitt högra knä gör lite ont... Men vad gör det egentligen? Solen skiner, inte ett moln så långt ögat kan nå, det luktar sommar och jag kan ha på mig en av mina fina sommarklänningar! Vad gör det då att ett knä inte vill sitta på plats? Absolut ingenting! :)



Av Jennifer - 14 juli 2009 21:44

Upptäckte för någon dag sen att min snygga (okey då, halvsnygga) bränna jag hade jobbat upp för några veckor sedan börjat blekna, så i förmiddags gick jag och babie och solade solarium! Nu känns det genast lite bättre igen. :)


Fan vad jag älskar såna här fina dagar! Dom uppskattas alltid extra mycket när det har varit dåligt väder. Vilket det verkligen har varit någon vecka nu! Regn oavbrutet flera dagar i sträck... Bläää! Hoppas på en massa sol nu så man kan använda alla fina sommarklänningar igen! :) Hade på mig en av mina nya klänningar/tunikor idag. En vit och rosa randig från Gina Tricot, super söt! En sån här skön vardagsklänning, me like!


Av Jennifer - 14 juli 2009 19:07

Drömde en riktigt weird dröm inatt! Drömde att Patrik skulle lära mig åka snowboard och helt plötsligt var jag 9 år gammal - men vi var fortfarande ett par (????), jag hade en rosa overall på mig och en stor rosa mössa med vitt "pälsludd" i kanterna. Inte lärde jag mig åka snowboard heller!  Han var en urusel lärare eftersom han hela tiden ville ligga och kela i snön. Vem faan vill hångla upp en 9 åring i overall och luddmössa???!!!! Sen drömde jag även att jag skulle uppträda tillsammans med Micke Thelin,som är min svägerska Camillas storebror. Joooodå, vi skulle sjunga ihop och allt skulle sändas live på MTV! Och allt fuckade  ihop sig för helt plötsligt hade jag på mig den där rosa mössan med vita pälsluddkanter och rösten den bara knorrade sig och Micke var helt plötsligt inte ens kvar på scenen! Så där stod jag helt själv i mössan och skämdes och blev alldeles kallsvettig - SEN vaknade jag! Hahahaha.


Jag får verkligen hoppas att drömmar inte slår in hahahahahahaha. Hemska tanke! :P



Av Jennifer - 12 juli 2009 23:48

Vaknade på ett jävla dåligt humör imorse! Och hela vägen till IKEA så satt jag tyst och arg och lyssnade på hög musik i Camillas mp3! Patrik försökte några gånger att få mig på gott humör, men jag tror han ångrade sig lika snabbt när han såg mina blickar! Ibland är det som att hela jag har en sorts "bitch-gloria" ovanför mig. Haha. Inte nog med att jag var arg på heeeeela världen, nejdå - jag hade även migrän och mådde dåligt pga det... Trots den dåliga början på den här dagen så har resten av dagen flytit på bra! Jag hittade lite kraffs och en stoooor oval spegel till hemmet inne på IKEA och sen inne i Valbo köpcentrum hittade jag två klänningar, en kofta/cardigan och ett linne. Ena klänningen och linnet var det dessutom rea på, HA! På hemvägen fick jag köra en hel del, första gången jag fått köra så långt! Jag tyckte att jag skötte mig galant, gjorde till och med min första omkörning! Kan nämna att jag inte har kört på 9 veckor, men det märktes knappt ens. Jag var verkligen fit for fight! :)


På vägen hem tog vi oss en bensträckare. Jag, Patrik, Joel och Camilla tog en massa kort, både fula och fina. Most ugly! Och pappa, jaaaa, han försökte mest hålla sig undan kameran haha.



Av Jennifer - 11 juli 2009 16:07

Här kommer min andra inspelning. Ingen av dessa inspelningarna är vällan direkt "topp", men va faaaan - det finns alltid en första gång för allt, and so this is :)

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards