Alla inlägg den 2 juli 2009

Av Jennifer - 2 juli 2009 23:55

Har jobbat ett 14 timmarspass idag och det kändes riktigt tungt måste jag faktiskt erkänna. Var helt slut på kvällen och lyckades somna till rätt så precis när jag skulle sluta och få gå hem... Inte vaknade jag av att telefonen ringde eller att jag fick sms, neeejdå, jag sov så sött men vaknade tillslut upp i en liten dreggelpöl på kinden . Tittade snabbt på klockan och det första jag tänkte på var att jag hade slutat för längesedan och det andra jag tänkte på var Patrik! Han skulle ju möta mig vid jobbet! Men han och hundarna satt då så troget utanför jobbet och väntade på mig.... Haha. Vi gick direkt ned till hundbadet där Ebba fick busa och leka av sig i vattnet, tokiga hund! Hon simmade fort, och då menar jag FORT efter sin lilla vattenleksak som vi kastade ut i vattnet! Daizy stod mest vid strandkanten och såg bekymrad för varje gång jag lockade med henne ut i vattnet så även hon fick simma. Hon behöver simma för att hennes muskler i vänsterbenet ska hållas igång ordentligt efter skadan och operationen -07.


Tror Patrik har tittat lite väl mycket på matlagningsprogram idag på tv när jag har slitit på jobbet haha. Han trixade ihop lite käk till oss nu på kvällen bestående av lax, wokgrönsaker och räksallad (???). Alltså, sån räksallad som man har till korv typ eller tunnbrödrulle. Kombinationen kändes lite udda till en början när jag tänkte på det - men det var faktiskt gott! :P


"-Jag är den nya Gordon Ramsey! Kan han så kan jag!"


Karlar.... Jag säger då det... Haha ;)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards