Alla inlägg den 24 juli 2009

Av Jennifer - 24 juli 2009 23:56

Vad ska jag säga.... Suprice suprice... Tänkte för en liten stund sen lägga mig i sängen, nyduschad och redo för en god natts sömn. Så blev det inte riktigt! Kommer in i sovrummet och upptäcker att Missemus har kissat i sängen, och dessutom på min plats! Täcket, lakanen och madrassöverdraget var alldeles blött! Själva madrassen har iaf klarat sig (thank god!) Har precis slängt in täcket och madrassskyddet i varsin maskin och när det är klart lär jag tvätta sängkläderna... Jag som ska upp och jobba imorgon... :( Tur i oturen så jobbar jag bara 8-17.30 imorgon och på söndag, men iaf. Jag hade verkligen behövt sova och återfå lite energi. Är så jävla trött hela tiden...


Känner mig arg, nedstämd, ledsen och uppgiven just nu! Vad är det för fel på kattjäveln??? Nu har han pissat hos mig sammanlagt sju gånger! Fyra gånger i soffan, två gånger på köksgolvet (i ett hörn) och nu en gång i sängen. I SÄNGEN! Tycker att dom här Feliway produkterna borde börja hjälpa snart! Det står på förpackningen att det iof tar 8-12 dagar innan man märker någon skillnad på katten... Jag är inne på dag nummer tre... Vad ska jag göra? Ingenting tycks ju funka och jag/vi kan inte ha det så här! Jag klarar iaf inte av en katt som pissar inne i tid och otid. Dessutom har jag inte råd att köpa nya möbler när dom jag redan har blir "sönderpissade".






Av Jennifer - 24 juli 2009 15:23

Den tå som jag inte vet vad den heter, väl kallad ringfingertån var antagligen bara helt ur led igår. För när jag skulle gå hem från jobbet igårkväll så mosade jag ned foten i ballerinaskon (det gjorde faktiskt jävligt ont!) och började knata hemmåt och rätt var det var så knäckte det till innanför skon och tån var fixad! Tadaaaaaa! :) Visst att den var öm och svullen, men det är smällar man får ta! Och jag är van med att mina knän hoppar i och ur led, så en tillbaka hoppad tå var ingenting, nothing, zero :)


Så idag har jag varit ute och gått power walks i 2,5 timme. Hepp hepp! :) Jag måste komma igång med att gå mina två timmars promenader varje dag igen, jag måste! Och jag borde nog ut och gå minst en timme till sen idag, för mamma och Josefine kom förbi med tårta till mig från igår när dom firade pappa, greeeeeat! Mammas jordgubbstårta is the shit! <3



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards