Alla inlägg under juli 2009

Av Jennifer - 11 juli 2009 00:41

Första gången jag spelat in en ljudfil och absolut första gången någonsin jag lagt ut någonting med mig där jag sjunger... Har lagt upp två stycken på youtube (ni hittar mig där om ni söker på Henniher), och här kommer den ena. Ge mig gärna feedback, in some kind of way... :)





Av Jennifer - 10 juli 2009 21:20

Sitter på jobbet just nu, väntar på att få gå hem. :) Har jobbat sen åtta imorse och den här dagen har verkligen varit låååång, men den har varit väldigt trevlig. Härlig jobbarkompis och sen fick brukaren trevligt besök på eftermiddagen/kvällen. Så det har fikats och varit mycket prat och skratt. Me like! Imorgon jobbar jag ännu ett 14 timmarspass men sen är jag ledig fram tills på fredag! Great! Hoppas det blir en massa sol dom dagarna så jag och babie kan vara ute en massa och mysa :)


Nej, dags att börja plocka ihop lite. Sen hem och vara social med Patrik, Joel och Camilla som lirar Xbox 360 medans jag jobbar och sliter! :P

Av Jennifer - 9 juli 2009 17:42

Sitter och lyssnar igenom några inspelningar jag har gjort idag när jag sjunger. And hey, it sounds really good! Har sjungit tokmycket idag verkligen! Jag sjunger ärligt talat dagligen, tror inte att det går en endaste dag utan att jag har sjungit någon liten trudelutt :P Vet att jag även förr sjöng i sömnen.... Lite creapy kanske haha. Nu måste jag bara våga låta andra lyssna på när jag sjunger. Det tycker jag är läskigt... Nervöst... Men det börjar nästan bli till ett måste! :)





Av Jennifer - 9 juli 2009 15:04

Tvätten är klar, disken är fixad, lägenheten är städad och jag har fått bort det mesta av alla miljontals katthår från soffan! Jag begriper inte hur en sån liten kisse kan håra så jävla mycket?!


NU ska jag kura ihop mig i soffan, äta lite frukt och yoghurt och bläddra i den nyaste Topp Hälsa tidningen! Egentid deluxe! :)

Av Jennifer - 8 juli 2009 23:57

Shit vad det har regnat och åskat idag! Galet! Jag är inte direkt dunder förtjust i regn... Man blir bara blöt, kall och ful i regnet haha. Mitt hår blir alldeles fluffigt och tillslut lockigt och luggen viker sig sådära knasigt åt sidan, fast endå så uppåt. It's really ugly... :P Det är nästan så man skäms ihjäl när man vistas ute bland folk då! Var upp till mina föräldrar en sväng nu på kvällen och när det åskade som värst satt jag, Joel och Camilla och spelade Xbox 360 haha.


Var ut en vända med Missemus tdigare idag, lät han bekanta sig lite med utsidan av sitt nya hem. Han ser då för rolig ut när han studsar/kryper fram på sina tre ben! Och nog har han börjat känna sig som hemma här hos mig! Musen är en väldigt pratglad katt, så, det har han satt igång med igen... Skriker, mjauar och "tjolar" runt i tid och otid haha.






Av Jennifer - 8 juli 2009 02:57

Klockan är mycket och jag borde vara trött men tankarna är alldeles för många och hjärnan går på högvarv just nu. Idag har varit en "upsidedown" dag. Kroppen och sinnet har känts tungt, men jag har iaf varit befriad från ångest. Jag vet inte riktigt heller vad det är jag tänker på eller ens varför. Jag har en konstig och osammanhängande känsla över mig och det stör mig. Det stör mig att inte veta varifrån det kommer. Jag är sådan som person som överanalyserar saker och ting, jag gillar inte när det blir alldeles för mycket kaos på insidan. Det där inre kaoset innebär att jag inte kan hålla tankarna i styr, att jag blir att stå handfallen inför mig själv. Nästan som att jag ser mitt liv utifrån ett annat perspektiv utan någon som helst möjlighet att vara delaktig och påverka.


Orkar inte tänka mera. Inte nu.

Kvällen erbjöd iaf tillfälliga avbrott i tänkandet, välbehövda pauser. Först var det långpromenaden i regnet tillsammans med Peter och mina hundar och senare på kvällen kom Joel och Camilla över på filmmys. Kvällens bästa måste vara när Missemus gav Camilla en rejäl snyting i ansiktet, helt oväntat! Jag nästan skrek av skratt.


Orka? Tankarna bara fortsätter och fortsätter snurra... Vad är det jag tänker på? Varför kan jag inte bara sluta tänka på någonting som jag inte ens vet vad det är? Jag känner mig inte ens ledsen eller dämpad. Jag känner mig mest instängd. Låst. Ååååå vad jag önskar att jag inte var ensam just nu.... Ensamhetens tystnad kväver inga skrik. Tåls att tänka på...

Av Jennifer - 7 juli 2009 15:47

Jag funderar mycket på mitt utseende. Eller för att vara korrekt så kritiserar jag mitt utsende mer än vad jag funderar över det. Det är inte mycket jag är nöjd med gällande mitt utseende. Jag kan däremot själv tycka att jag ser söt ut, att jag har ett vänligt yttre. Men mycket mer än så är det inte riktigt... Sadly but true. Det jag kan sätta fingret på som jag gillar med mitt utseende, det där speciella - det är mina gröna ögon, mina nyckelben och skulderblad och ibland även mitt hår när jag har a good hairday. And lets face it - that's not much...



Jag har ett bra tag nu funderat på att kanske fylla i min överläpp lite, ha i lite "smack" så den blir fylligare och matchar min bulliga underläpp. Jag har blivit mycket för plutläppar. Jag tycker det ser kvinnligt ut med ett par fylliga läppar, det ser förföriskt ut. Och jag vill ha förföriska läppar. Ungefär som Marilyn Monroes läppar - they are to die for!





Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards