Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Jennifer - 16 juli 2009 20:32

Tog en liten roadtrip till Avesta igår eftermiddag med babie och Peter då jag skulle boka tid för ifyllning av min tatuering på foten. Check! Sen på kvällen kom Peter över och grillade med oss, trevligt! Karlarna drack öl medans jag höll mig till min vattenflaska - good stuff det ju! :P Sen satt/låg vi alla i soffan och glodde på dumburken och bara va'!


Imorse tog jag och Peter ännu en promenad runt sjön. Det känns så jävla skönt att gå dom där 1,2 milen! Speciellt med tanke på att jag heeela förra våren/sommaren gick 1,2 mil (minst!!!) om dagen samt var ute och sprang 6 km nästintill varje dag... Fyyyy vad lat jag har blivit! :( Men, orken till träning finns inte riktigt hos mig just nu. Känner mig alldeles för stressad och uppe i varv för att orka med... Sad but true... Jag får ta vara på alla små "guld" tillfällen som ges till träning helt enkelt, all vardagsmotion. :) Eftermiddagen idag har varit rätt så slapp och skön tillsammans med babie. Hundpromenad i SPÖREGN (what??!!) och sen en liten promenad i solskenet (jag har beställt sol hela veckan, ha!). Och för tillfället sitter jag på jobbet... Blev utbeordrad att jobba kväll, så... What to do? Borde inte klaga då jag är i behov av alla timmar jag kan få! Men, jag hade gärna sluppit jobba den här kvällen då jag och babie hade planer för kvällen... Aja, thats life.


Kikar runt lite på arbetsförmedlingens hemsida och inser att det finns jävligt dåligt med jobb! :( Och till dom jobben jag har rätt utbildning att söka till, tjaaaaa, ja men då behövs det körkort och bil. And guess what - I don't have any of it... Visst att körkortet är på G, men det är lite svårt att komma någonvart när jag får köra så jävla sällan! Körde nu senast i söndags och gången innan det var 9 veckor sedan... Jävla satans helvetes fucking skit säger jag bara! Och utan körkort/bil = ingen fast tjänst... Och utan fast tjänst = fortsatt dålig ekonomi. Dålig ekonomi = att jag inte kan byta boende till större lägenhet eller ens möjlighet att ta lån till lägenhet/hus... Jag som vill köpa hus! FUCK IT! Är det någon mer än jag som ibland blir oändligt trött på att ens liv styrs av pengar??!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards