Alla inlägg den 25 juli 2009

Av Jennifer - 25 juli 2009 22:40

Känns som att jag har något hängande otursmoln över mig i nuläget! Gick ut på en power walk efter jobbet och helt plötsligt öser regnet ner och jag vart helt dränkt! Det kändes precis som att jag hade kastat mig i sjön med kläderna på... Jag trotsade regnet och fortsatte gå och jag sprang även en bit. Försökte gång på gång leta reda på relativt torra ställen att lägga mobilen på - men what can I say? Den var totalt genomblöt! :( Så nu är mobilen fuktskadad och när man pratar i den så "rosslar" det och ljudet förvränger sig ibland till en sorts mystisk robotröst.... Jag har iaf försökt torka den så gått det har gått med hårfön och hela kittet, förhoppningsvis är mobilen bättre imorgon.... Men vad vet jag, jag kan ingenting om sådana här elektronikprylar.. Suck!


Betalade mina räkningar igår och jag räknade ut att när även mina betalningar som sker via autogiro är dragna så kommer jag att ha ca. 3000:- kvar på kontot.... Och jag fick en lön på 14000:-. Well well... Och jag har inte shoppat upp pengarna! Det fick jag inte ens en chans till... :( Nepp, jag har varit duktig och betalat tillbaka pengar till mamma för min laptop och även passat på att köpa mig en ny dammsugare eftersom min gamla var totalt död! Pengarna jag lånade av mamma var för att kunna köpa den här laptopen jag sitter och plinkar på i skrivande stund (hon betalade halva och jag betalade den andra halvan när den införskaffades) och nu betalade jag tillbaka för den halvan hon betalade. Hepp hepp - en skuld av många undanröjda! Nu har jag bara kvar att betala mamma 11000:- och pappa 4000:- Känns som ett jävla långt projekt nästan! :( Jaja, det känns iaf skönt att ha blivit av med en skuld, jag gillar inte att låna pengar, men ibland är man så illa tvungen.


Jag och Patrik som planerat att åka till Stockholm över en helg nu i augusti, få komma iväg lite... Få ha semester, iaf för en helg haha. Tyvärr så räcker väl inte pengarna till det nu.... Wiiihooooo! Livet är stenkul nästan jämt!


VET att jag klagat mycket ett bra tag nu, men man får faktiskt lov att klaga av sig och vara bitter. Och jag känner mig som en riktig jävla bitterfitta! Vilket personer i min omgivning märker av! Sorry guys! But, better out then in.... I think.



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards