Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Jennifer - 22 juli 2009 17:14

Jag och Veronika ska dra in till Borlänge nu ikväll och gå på bio, mysigt! Vi ska se filmen Ice Age 3! :) Har sett framemot att se den filmen så det ska bli riktigt skoj! Och bio är alltid mysigt att gå på, det känns lite speciellt. Vardagslyx för mig! ;)



Men först ska jag vara mästerkock och göra hemmagjorda köttbullar och stuvade makaroner med rivna morötter till, mums! Kommer gå fort och smidigt då jag har köttbullarna i frysen, hepp! :) Man får inte vara dum när man kan vara smart. Tror det ska bli mitt ledande ordspråk här i livet haha.



Miss you babie! <3 


Av Jennifer - 22 juli 2009 14:05

Hängde lite med brorsan Joel igårkväll, vilket alltid är trevligt! :)  Han tittade på när jag försökte spela Kung Fu Panda på Xboxet haha, shit vad jag suger på spel! Och grinig blir jag när jag förlorar! Hur sjutton kan barn vara så duktiga på tvspel???? Jag suger verkligen på alla spel haha. Joel skrattade lite åt mig och försökte hjälpa mig, men det gick faaan inte haha. Och nog har jag en snäll bror allt - han hjälpte mig med att vika all min tvätt igår och sen följa med mig ut på promenad i regnet med doggarna! <3 När vi kom in i lägenheten igen kände jag dock en bekant och obehaglig doft... Guess what???!!!! *skogstokig*


...Måste bara skrika rakt ut i ren frustration! AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHH! Kattjäveln passade på att pissa i soffan när vi var ute med hundarna! Nu har han pissat fyra gånger i den, fyra gånger! Vet inte varför han gör så? Revirmarkerar han? Han är kastrerad men trots det så pissar han inne. Och det har inte bara hänt här hos mig, utan även hemma hos Patrik. Om han nu är missnöjd med något, vad kan det vara? Han fungerar bra ihop med hundarna och han verkar trivas i övrigt. Ska testa att dränka in soffan (där han har pissat) med alsolsprit, se om det hjälper. Det står iaf på en sida att det tar bort kattpissdoften om man dränker in området med alsolsprit och låter det dunsta bort.... Jag hoppas verkligen det funkar... Och att han slutar pissa i den... Annars lär jag bli utan soffa för jag har inte råd att köpa en ny! Suuuuuugigt!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards