Alla inlägg under februari 2010

...

Av Jennifer - 13 februari 2010 01:01

Då var det dags igen då... Synden straffar sig själv inte bara en gång utan två gånger... Inom loppet av en vecka! Vad har jag gjort för att förtjäna sån här dålig karma????


Ensam känner jag mig också just nu. Just i det här ögonblicket. It really sucks....

Av Jennifer - 12 februari 2010 19:45

Vad gör man inte på sina lediga dagar så säg? Jag är då både flitig och hyperaktiv! Jag har förutom all träning gjort en massa tråkiga måsten som t.ex badat och fönat alla tre hundarna, städat av hemmet rejält med allt vad det innebär, tvättat två maskiner med kläder och lakan, bäddat rent i sängen and so on. Har dessutom varit förbi på apoteket samt en vända till optikern och hämtat ut mina brillor! Så nu är jag banne mig en glasögonorm.... Trivs inte ett dugg så just nu tvingar jag mig själv att ha brillorna på mig.. Kanske vänjer mig så småningom, who knows. Tycker dock inte jag passar i brillor även om det kanske ser snyggt ut. Det är int jag. Det ser alldeles för strikt och välklätt ut. Jag är ju mer det här yrvädret som ska se busig ut och på G all the time med ett lockigt hår som står åt alla håll och kanter, haha.


Har precis käkat billigt och nyttigt käk. Pastasås med tonfisk - svingott, superenkelt att göra och snorbilligt! De bint bättre! Med en mätt mage ska nu jag och hundarna gå hem till bästaste brudarna för att ha lite fredagsmys! :D Kika på Lets Dance och snaska chips. Myspysigt!

Av Jennifer - 12 februari 2010 11:15

Nyss hemkommen från gymmet där jag byggde på axlar och triceps. Fick till ett riktigt grymt pump idag, great! Avslutade med att springa 20 minuter på löpbandet. Gillar att springa direkt efter - känns som att jag verkligen tar slut på mig själv! Mitt i gymmandet snackade jag lite med en kille som var där. Han frågade mig om jag inte kör bröst (vi gymmar rätt ofta vid samma tillfällen). "Näääe", svarade jag. "Jag har så fina bröst ändå så det behövs inte", sa jag lite sådär skämtsamt. -"Ja det har du", svarade han och sen log vi båda lite dumt mot varandra innan vi fortsatte med våra övningar. Haha. Klockrent tycker jag - gå till gymmet och få komplimanger, jo jag tackar!


Nu när jag kom hem och loggade in på facebook så hade jag fått mail av en gammal kompis ex pojkvänner. Han hade kollat igenom mina bilder på facebook och tyckt att jag var galet mycket snyggare än vad han kom ihåg. Men tack igen! Vilken bra start på den här dagen! En riktigt kick för självförtroendet! :)


Ska ut och gå en timmes rask promenad med hundarna nu och jag ska tamejfan le hela tiden och se ut som en riktig liten solstråle! :)



Av Jennifer - 11 februari 2010 23:15

Dagen började faktiskt rätt så fint trots sovmorgon. Jag är ingen person som gillar att ligga länge i sängen om morgnarna - it's stress the shit out of me. Men, ibland är de mysigt och soft. Kickade igång dagen med en timmes rask promenad med hundarna i det underbara vädret! Jag blir verkligen glad av sådana här fina dagar med sol och klarblå himmel och när snön riktigt gnistrar vit. Aaaaaah :)


Drog och jobbade fem timmar idag mellan 12.30-17.30 Tack snälla Annelie att jag fick dom timmarna av dig, du är sååååå gullig! :) Jag och den andra assistenten, Anna, var på besök till kontoret med våran brukare för lite semla + kaffe. Riktigt trevligt var det och för mig var det premiär med semelgoffande för i år! Men guuuud vad mättande en semla är!


Efter jobbet var det åter igen dags att röra på fläsket! Ut på promenad med hundarna och sen kuta bort till gymmet för att träna med Joel och Emil. Jag fick till ett så jävla GRYMT ben och magpass! Ökade på med vikter på alla benövningar jag gjorde och idag vågade jag mig på med 50kg på vardera sida när jag körde benpress. I know, det är kanske inte så mycket och jag borde klara mer för muskler det har jag! Men jag är lite försiktig när det gäller benen pga mina knän. Känner inte för att hoppa runt på kryckor några veckor... Körde givetvis även vader och i stående vadpress tog jag 70kg. Tyckte Joel nämnde något om att det är fria vikter dessutom, vad det nu gör för skillnad i just den övningen. Magen fick sig också ordentlig genomkörare - var heeelt slut, skönt! För att ta död lite extra på kroppen så sprang jag 20 minuter på löpbandet så svetten riktigt lackade.


I'm good!


  

Av Jennifer - 9 februari 2010 22:30

Råkade ta en ofrivillig sovmorgon imorse! Var galet trött och tröck gång på gång av snoozknappen - tydligen tröck jag av hela telefonen tillsist, haha. Stressade ut med hundarna på en timmes promenad, duschade och kirrade iordning mig för en shoppingdag! Hittade på en massa fint i kupolen men höll relativt bra i pengarna (för att vara jag!). Köpte på mig tre par jeans. Ett par ljusa och ett par svarta Cheap Monday jeans samt ett par svarta baggyjeans. Happy! Har sjukt svårt att köpa jeans osv, så det känns helt perfekt att jag hittat på några och även unnat mig dom! :)


Direkt efter shoppingrundan så pillade jag i linserna i ögonen och blinkade tiotusentals eller miljontals gånger innan jag tyckte dom satt ordentligt på plats. Drog sedan till gymmet med Niklas för ett pass! Rygg och biceps fick sig lite motstånd idag, kändes bra men segt. Fick inte till det dära "pumpet". Men det kan ju dels bero på att det var tokmycket folk nere på gymmet! Tror vi var 15 personer eller någonting på det där lilla gymmet - och mycket folk innebär att man får dela med sig av maskinerna samt vänta tills någon blir klar på ett visst ställe. Jobbigt tycker jag som helst bara vill köra på så fort som möjligt. :P Nästan ännu jobbigare tycker jag det är att man känner sig stressad och utstirrad av alla när det blir sådär mycket folk. Men, jag försökte fokusera och skita i alla andra och vad dom gjorde.


Nu sitter jag här helt trött och slut i kroppen. Shoppingen och träningen tog död på mig idag hahahaha. Ska bara låta hundarna kissa en sista gång och seeeeeeen ska jag brotta ned mig själv i sängen och hoppas på en god natts sömn. :) Morgondagen väntar på mig med ett 14 timmars arbetspass.


Puss och god natt!

Av Jennifer - 8 februari 2010 23:15

Igår hade jag en sån här riktig slödag igen precis som förra veckans söndag! Gjorde inget vettigt över huvudtaget. Bara chillade och försökte infinna mig i att inte kuta omkring 24/7. Nog fan vart jag rastlös men efter en timmes rask promenad med doggarna kunde jag bli mer relaxed igen. Trevligt sällskap hade jag med så de var ett stort plus! Annars hade jag nog vart mer i farten kan jag tro :P


Idag har jag vart en riktig energidåre! Iväg på P-möte imorse/förmiddags, ut på en timmes rask promenad med hundarna på direkten jag hade kommit hem och så slängde jag i mig lite käk innan jag stressade iväg till optikern. Fick lära mig pilla i och ur linser och jag kan då ärligt säga att jag sög på det, haha! Tog en evighet innan jag fick i dom men när dom väl var i så satt dom. Skavde gjorde dom med, tröööööööök. Men man vänjer sig nog så småningom... Beställde även mina glasögon och dom blir klara på fredag och kommer kosta 4000 kronor!!! Jisses.... Jag behöver iaf inte betala mina glasögon själv och det är jag såååå tacksam över! Min morfar (hör och häpna) erbjöd sig att betala mina glasögon!!!!! Jag gillar inte när andra ska betala saker åt mig då jag vill klara mig själv i alla lägen men hade inte han erbjudit sig så vette fan hur jag skulle ha haft råd annars... Så, tacksam tacksam tacksam är jag över det (även fast jag egentligen inte ens vill ha glasögon....)! Eftermiddagen bjöd på ännu en timmes promenad fast den här gången utan doggarna och med Niklas som sällskap istället. Och jag halkade vällan så klart och trillade, haha! Dumma högerknäet gled även en liten bit ur led så jag fick "knixa" till det. Men sen vare bara att fortsätta gå :) Och när jag ändå så var i promenad-feeling så gick jag en halvtimmes promenad med hundarna sen. Och när jag hade duschat och börjat förbereda mig mentalt på en soft kväll så ringer Joel och vill pumpa med mig på gymmet. Jahopp så jag hängde på dit och körde chins, axlar och triceps. Chinsen gick bäst av allt - hängde på en 5kg's vikt idag och de gick great!


Nu har jag duschat för tredje och sista gången idag (man kan inte än annat säga att jag är oerhört renlig och hygienisk av mig, hehe) och tänker krypa till kojs. Är trött som bara den. Det tar på krafterna med att träna mycket. Men guuuuud vad skönt det är! :)

Av Jennifer - 6 februari 2010 20:58

Hade en toppendag igår verkligen! Kickade igång dagen med ett biceps och triceps pass på gymmet med Alex. Gick sen min två timmars promenad i det friska vädret med blå himmel, klar luft och en sol som sken - underbart! Städade sen av hemmet lite, duschade och piffade till mig innan jag gick och mötte upp Moa på stan. Chillkväll stod på schemat, no stress! No alcohol - just being! Vi kirrade till en massa tacos som vi svullade i oss, fick paltkoma, gosade med hundarna, läste topphälsa tidningar, goffade ostbågar och popcorn, fick mera paltkoma, gjorde akrobatiska övningar och checkade hur viga vi var, goffade mera och fick ännu en gång paltkoma och tillslut däckade vi ihop bredvid varandra i soffan, haha. Tittade på film gjorde vi också, en riktigt läskig sådan! Paranormal activity. Oh my god säger jag bara! Jag var helt utom mig i panik och i slutet bara skrek jag, grinade som en dåre och kunde knappt andas, helt galet! Moa tvingade mig även att titta, haha. Never again säger jag, fyyyy.... Efter filmen satt vi som förstenade i soffan med benen uppe under knäna medans vi hade tokhög puls, ingen vågade sätta ned fötterna på golvet, haha. Tack för en trevlig kväll Moa, det där lär vi göra om snart igen MINUS läskig film! Puss!


Den här dagen började tidigt för mig - work 8-21.45 Har jobbat hela dagen med smulfisen Erika :) Är så förbannat skoj och trevligt att jobba med en av sina bästa vänner!


Och vad händer för mig ikväll då när jag har slutat jobba? Har inte en jävla aning! Suprise me people :) Har mest luffsat runt hela den här dagen i mina baggyjeans helt ofixad. Galet skönt. Jag känner inte att jag behöver sminka och piffa till mig varje dag. Jag trivs att knata runt osminkad och i slappa kläder. Vissa dagar vill jag bara vara naturlig utan en massa kladd i fejjan, snygga stövlar samt ditten och datten. Tråkig? Kan så vara - but I don't care :)


Av Jennifer - 4 februari 2010 23:13

Tog ett ben och magpass på gymmet nu ikväll tillsammans med broder Joel. Kände mig lite seg i kroppen men tycker jag fick till det rätt så bra ändå. Men fan vad jag hatar att träna ben - är ju så "klen"! Bara för att knäna kan hoppa ur led hej vilt så kan jag inte öka på med en massa vikter.... Lär hela tiden hålla det på en nivå där jag känner att jag har kontroll över knäskålarnas placering. Det suger! Vill ju kunna biffa på med tunga vikter! Är så drygt att ibland behöva stabilisera någon av knäskålarna med hjälp av ena handen med när det "glappar" och "glider" lite på sniskan....  Jaja, jag tränar åtminstone benen och vill. Och jag kan. Med lite våld, vilja och vaselin så går det mesta ;)


Alla hallonrutorna jag bakade skickade jag förresten med Joel hem till min kära mor. Tyckte hon kunde få dom. Hon ställer upp så himla mycket på mig och jag vet hur goda hon tycker rutorna är. Varför ska dom då ligga och skräpa i min frys och vänta på bättre tider? Näääää! Bättre att vara söt, rar och givmild :) <3

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards