Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Jennifer - 9 februari 2010 22:30

Råkade ta en ofrivillig sovmorgon imorse! Var galet trött och tröck gång på gång av snoozknappen - tydligen tröck jag av hela telefonen tillsist, haha. Stressade ut med hundarna på en timmes promenad, duschade och kirrade iordning mig för en shoppingdag! Hittade på en massa fint i kupolen men höll relativt bra i pengarna (för att vara jag!). Köpte på mig tre par jeans. Ett par ljusa och ett par svarta Cheap Monday jeans samt ett par svarta baggyjeans. Happy! Har sjukt svårt att köpa jeans osv, så det känns helt perfekt att jag hittat på några och även unnat mig dom! :)


Direkt efter shoppingrundan så pillade jag i linserna i ögonen och blinkade tiotusentals eller miljontals gånger innan jag tyckte dom satt ordentligt på plats. Drog sedan till gymmet med Niklas för ett pass! Rygg och biceps fick sig lite motstånd idag, kändes bra men segt. Fick inte till det dära "pumpet". Men det kan ju dels bero på att det var tokmycket folk nere på gymmet! Tror vi var 15 personer eller någonting på det där lilla gymmet - och mycket folk innebär att man får dela med sig av maskinerna samt vänta tills någon blir klar på ett visst ställe. Jobbigt tycker jag som helst bara vill köra på så fort som möjligt. :P Nästan ännu jobbigare tycker jag det är att man känner sig stressad och utstirrad av alla när det blir sådär mycket folk. Men, jag försökte fokusera och skita i alla andra och vad dom gjorde.


Nu sitter jag här helt trött och slut i kroppen. Shoppingen och träningen tog död på mig idag hahahaha. Ska bara låta hundarna kissa en sista gång och seeeeeeen ska jag brotta ned mig själv i sängen och hoppas på en god natts sömn. :) Morgondagen väntar på mig med ett 14 timmars arbetspass.


Puss och god natt!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards