Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Jennifer - 4 februari 2010 23:13

Tog ett ben och magpass på gymmet nu ikväll tillsammans med broder Joel. Kände mig lite seg i kroppen men tycker jag fick till det rätt så bra ändå. Men fan vad jag hatar att träna ben - är ju så "klen"! Bara för att knäna kan hoppa ur led hej vilt så kan jag inte öka på med en massa vikter.... Lär hela tiden hålla det på en nivå där jag känner att jag har kontroll över knäskålarnas placering. Det suger! Vill ju kunna biffa på med tunga vikter! Är så drygt att ibland behöva stabilisera någon av knäskålarna med hjälp av ena handen med när det "glappar" och "glider" lite på sniskan....  Jaja, jag tränar åtminstone benen och vill. Och jag kan. Med lite våld, vilja och vaselin så går det mesta ;)


Alla hallonrutorna jag bakade skickade jag förresten med Joel hem till min kära mor. Tyckte hon kunde få dom. Hon ställer upp så himla mycket på mig och jag vet hur goda hon tycker rutorna är. Varför ska dom då ligga och skräpa i min frys och vänta på bättre tider? Näääää! Bättre att vara söt, rar och givmild :) <3

Av Jennifer - 4 februari 2010 17:45

Har en riktig jävla sugdag idag, really! Tycker jag förtjänar lite god karma snart... Känner mig äcklig och dessutom har jag fruktansvärt ont - kan det bli värre? Hoppas verkligen inte det! Jag har en otroligt HÖG smärtgräns, högre än dom flesta vanliga original svenssons - men fan, ibland kommer det små skrik ur mig med! Dyrt blev kalaset med mediciner och bedövningssalva och sånt skit. Synden straffar sig själv så att säga. Rätt så ordagrannt.


Dessutom är jag öm vid skulderbladet fortfarande av den där dumma och stora muskelknutan! Som tur är så är den åtminstone bättre och har väl i princip "sjunkit" tillbaka igen. Jag borde verkligen gå till en riktig massör snart och få bukt med alla knutor.... Honestly.


Nej fan! Inge mera negativitet! De blir man int gladare av direkt! Försöker peppa upp mig själv och håller just nu på och bakar sega hallonrutor som jag tänkt frysa in. Får man oväntat besök kan de ju faktiskt vara rätt så trevligt att ha något gott att bjuda på. Ska snart gå en promenad med hundarna i snöyran och det är ju alltid positivt med frisk luft och motion. Lufta tankarna och själen lite :)


Hittade på en affirmation idag som stämmer in bra på mig i nuläget:


I can handle it!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards