Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Jennifer - 12 februari 2010 19:45

Vad gör man inte på sina lediga dagar så säg? Jag är då både flitig och hyperaktiv! Jag har förutom all träning gjort en massa tråkiga måsten som t.ex badat och fönat alla tre hundarna, städat av hemmet rejält med allt vad det innebär, tvättat två maskiner med kläder och lakan, bäddat rent i sängen and so on. Har dessutom varit förbi på apoteket samt en vända till optikern och hämtat ut mina brillor! Så nu är jag banne mig en glasögonorm.... Trivs inte ett dugg så just nu tvingar jag mig själv att ha brillorna på mig.. Kanske vänjer mig så småningom, who knows. Tycker dock inte jag passar i brillor även om det kanske ser snyggt ut. Det är int jag. Det ser alldeles för strikt och välklätt ut. Jag är ju mer det här yrvädret som ska se busig ut och på G all the time med ett lockigt hår som står åt alla håll och kanter, haha.


Har precis käkat billigt och nyttigt käk. Pastasås med tonfisk - svingott, superenkelt att göra och snorbilligt! De bint bättre! Med en mätt mage ska nu jag och hundarna gå hem till bästaste brudarna för att ha lite fredagsmys! :D Kika på Lets Dance och snaska chips. Myspysigt!

Av Jennifer - 12 februari 2010 11:15

Nyss hemkommen från gymmet där jag byggde på axlar och triceps. Fick till ett riktigt grymt pump idag, great! Avslutade med att springa 20 minuter på löpbandet. Gillar att springa direkt efter - känns som att jag verkligen tar slut på mig själv! Mitt i gymmandet snackade jag lite med en kille som var där. Han frågade mig om jag inte kör bröst (vi gymmar rätt ofta vid samma tillfällen). "Näääe", svarade jag. "Jag har så fina bröst ändå så det behövs inte", sa jag lite sådär skämtsamt. -"Ja det har du", svarade han och sen log vi båda lite dumt mot varandra innan vi fortsatte med våra övningar. Haha. Klockrent tycker jag - gå till gymmet och få komplimanger, jo jag tackar!


Nu när jag kom hem och loggade in på facebook så hade jag fått mail av en gammal kompis ex pojkvänner. Han hade kollat igenom mina bilder på facebook och tyckt att jag var galet mycket snyggare än vad han kom ihåg. Men tack igen! Vilken bra start på den här dagen! En riktigt kick för självförtroendet! :)


Ska ut och gå en timmes rask promenad med hundarna nu och jag ska tamejfan le hela tiden och se ut som en riktig liten solstråle! :)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards