Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Jennifer - 11 februari 2010 23:15

Dagen började faktiskt rätt så fint trots sovmorgon. Jag är ingen person som gillar att ligga länge i sängen om morgnarna - it's stress the shit out of me. Men, ibland är de mysigt och soft. Kickade igång dagen med en timmes rask promenad med hundarna i det underbara vädret! Jag blir verkligen glad av sådana här fina dagar med sol och klarblå himmel och när snön riktigt gnistrar vit. Aaaaaah :)


Drog och jobbade fem timmar idag mellan 12.30-17.30 Tack snälla Annelie att jag fick dom timmarna av dig, du är sååååå gullig! :) Jag och den andra assistenten, Anna, var på besök till kontoret med våran brukare för lite semla + kaffe. Riktigt trevligt var det och för mig var det premiär med semelgoffande för i år! Men guuuud vad mättande en semla är!


Efter jobbet var det åter igen dags att röra på fläsket! Ut på promenad med hundarna och sen kuta bort till gymmet för att träna med Joel och Emil. Jag fick till ett så jävla GRYMT ben och magpass! Ökade på med vikter på alla benövningar jag gjorde och idag vågade jag mig på med 50kg på vardera sida när jag körde benpress. I know, det är kanske inte så mycket och jag borde klara mer för muskler det har jag! Men jag är lite försiktig när det gäller benen pga mina knän. Känner inte för att hoppa runt på kryckor några veckor... Körde givetvis även vader och i stående vadpress tog jag 70kg. Tyckte Joel nämnde något om att det är fria vikter dessutom, vad det nu gör för skillnad i just den övningen. Magen fick sig också ordentlig genomkörare - var heeelt slut, skönt! För att ta död lite extra på kroppen så sprang jag 20 minuter på löpbandet så svetten riktigt lackade.


I'm good!


  

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards