Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Jennifer - 20 februari 2010 18:34

Har ju gått och blivit en glasögonorm som sagt var och här kommer bildbeviset! Ska jag erkänna det så är dom inte så fasligt fula mina brillor. Synd bara att jag inte "gillar" glasögon - men det är förbannat skönt att slippa kisa sig fram i livet nu när man har både brillor och linser ;)


  

Av Jennifer - 20 februari 2010 18:11

Började dagen med ett gympass tillsammans med Joel! Var tydligen fler än oss som var sugna på ett pass - tio stycken var vi sammanlagt, på en LÖRDAG förmiddag! Det har jag aldrig varit med om haha. Brukar kanske max vara 4-5 stycken samtidigt när det är helg. Och ensam tjej var jag också bland karlarna. Men det stör mig inte så mycket längre. Tycker det kan vara roligt att käfta lite med vissa av karlarna ibland haha. Jag körde axlar och triceps och det kändes faktiskt riktigt bra idag, speciellt triceps. Dom fick jag bra kontakt med! Sen har jag ägnat resten av dagen åt att städa av hemmet och promenera med hundarna. Det går allt bättre och bättre att gå på foten. Nu haltar jag knappt ens! :) Den där stödskenan/lindan är kanon verkligen! Fast, tar jag av mig den så är inte foten mycket att hänga i julgranen... Men ähh, det blir nog bättre snart :)


Jag och hundarna har haft lite lördagsmys för oss. Jag har ätit lite lördagsgodis och dom fick varsin griseknorr att smaska och slaffsa på! Tror dom vart jävligt nöjda, helt galna blev dom! Ebba har redan ätit upp sin knorr, Daizy tuggar febrilt fortfarande och lilla Trixie har somnat med knorren på ena tassen - heeelt slut av allt tuggande. ;)


Ska om en stund iväg på sushidejt, blir mysigt. :) Aldrig käkat det förr heller så de blir ju spännande! Well, gillar jag det inte så äre vällan bara att kräkas ut de. Svårare än så äre int :P

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards