Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Jennifer - 8 februari 2010 23:15

Igår hade jag en sån här riktig slödag igen precis som förra veckans söndag! Gjorde inget vettigt över huvudtaget. Bara chillade och försökte infinna mig i att inte kuta omkring 24/7. Nog fan vart jag rastlös men efter en timmes rask promenad med doggarna kunde jag bli mer relaxed igen. Trevligt sällskap hade jag med så de var ett stort plus! Annars hade jag nog vart mer i farten kan jag tro :P


Idag har jag vart en riktig energidåre! Iväg på P-möte imorse/förmiddags, ut på en timmes rask promenad med hundarna på direkten jag hade kommit hem och så slängde jag i mig lite käk innan jag stressade iväg till optikern. Fick lära mig pilla i och ur linser och jag kan då ärligt säga att jag sög på det, haha! Tog en evighet innan jag fick i dom men när dom väl var i så satt dom. Skavde gjorde dom med, tröööööööök. Men man vänjer sig nog så småningom... Beställde även mina glasögon och dom blir klara på fredag och kommer kosta 4000 kronor!!! Jisses.... Jag behöver iaf inte betala mina glasögon själv och det är jag såååå tacksam över! Min morfar (hör och häpna) erbjöd sig att betala mina glasögon!!!!! Jag gillar inte när andra ska betala saker åt mig då jag vill klara mig själv i alla lägen men hade inte han erbjudit sig så vette fan hur jag skulle ha haft råd annars... Så, tacksam tacksam tacksam är jag över det (även fast jag egentligen inte ens vill ha glasögon....)! Eftermiddagen bjöd på ännu en timmes promenad fast den här gången utan doggarna och med Niklas som sällskap istället. Och jag halkade vällan så klart och trillade, haha! Dumma högerknäet gled även en liten bit ur led så jag fick "knixa" till det. Men sen vare bara att fortsätta gå :) Och när jag ändå så var i promenad-feeling så gick jag en halvtimmes promenad med hundarna sen. Och när jag hade duschat och börjat förbereda mig mentalt på en soft kväll så ringer Joel och vill pumpa med mig på gymmet. Jahopp så jag hängde på dit och körde chins, axlar och triceps. Chinsen gick bäst av allt - hängde på en 5kg's vikt idag och de gick great!


Nu har jag duschat för tredje och sista gången idag (man kan inte än annat säga att jag är oerhört renlig och hygienisk av mig, hehe) och tänker krypa till kojs. Är trött som bara den. Det tar på krafterna med att träna mycket. Men guuuuud vad skönt det är! :)

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards