Alla inlägg under juni 2009

Av Jennifer - 15 juni 2009 13:08

Ska man kunna få bete sig hur som helst i det här landet? Ska det krävas att bli brutalt misshandlad för att "rätt ska vara rätt"?! Jag trodde att psykisk misshandel hade högre prioritering än vad det tydligtvis har... Att hot och våld ens ska förekomma är helt jävla sinnesjukt! Att det skulle krävas att jag skulle ha blivit fysiskt misshandlad - thats fucking weird! Jag borde få en jävla guldmedalj efter allt jag varit med om (och gått igenom) nu i vår, men istället blir det ett avslag??!!!  Fast man har bevis på vad som har hänt och vittnen, nej det krävs ett slag. ETT slag!


 


Det känns nästan som att luften gått ur mig, men samtidigt kan jag andas ut och slappna av - för allt är över nu. Jag slipper förklara allt in i minsta detalj och gå igenom allt om och om igen, allt läggs bakom mig nu. Den här våren ska läggas bakom mig, och några av dom senaste åren ska bort, glömmas bort. Fading in to dust... Blandade känslor och en förstörd dag - fuck it!








Av Jennifer - 13 juni 2009 23:57

Om det är något jag blir tokig på så är det uuuuuurdåliga raggnigsrepliker! På hundarnas kvällspromenad kom det en bil, full med karlar, som saktade in bredvid mig och sa:

-"Fina hundar! Får vi klappa matte?"


Whaaaaat???!!! Raggnigsrepliker överhuvudtaget är helt värdelösa! Finns det ens några brudar som går på dom??? Come on! Man raggar inte ens med en raggningsreplik - man bara driver med folk och gör bort sig själv. Det var så patetiskt att jag började skratta när dom slängde fram repliken! haha.


Av Jennifer - 12 juni 2009 21:40

Hängde med Tea och Fia till Hedemora imorse/förmiddags. Vi tog oss en "frukostdejt" inne på donken och efter det fixade vi till brännorna lite på ett drop in solarium. Galet härligt att sola! Jag har börjat få till en riktigt schysst bränna nu! :)


På eftermiddagen passade jag på att ta en löprunda. Kroppen kändes helt trasig när jag kom hem! Kände redan på en gång när jag började springa att mitt vänstra knä var lite knepigt, att det "ruckade" på sig. Inom fem minuter kände jag även av det högra knäet. SUCK! Inget knä hoppade ur led iaf, men jag fick verkligen spänna musklerna runt knäna för att hålla knäskålarna på plats.... :(  Är trött på mina trasiga knän! :( Men vågar inte operera dom heller med tanke på att det nog inte blir ett hållbart resultat med bara en operation... Well well... Efter löprunda, hundpromenad och en dusch så kurrades det i magen! Snackade lite med Peter på msn och vi kom på tanken att käka ihop. Alltid trevligt med sällskap :)  Så vi lagade ihop lite tacos här hos mig. Me love tacos! :P


Är just nu lite missnöjd med min nya frisyr! Testade att låta bli att platta håret och låta det vara självlockigt... Och det vart inge fint :(  Så, jag och plattången lär nog vara bästa vänner en bra tid framöver... Haha



Av Jennifer - 11 juni 2009 23:52

Har fått hem min stora Marilyn Monroe tavla! Det riktigt kliar i fingrarna på mig med att få upp den! Hoppas jag kan få lite hjälp med det imorgon. Det kommer bli så jävla snyggt när den är på plats! :)


Har trixat och fixat i hemmet idag och torkat av alla golven. Hatar att städa - men älskar känslan av ett nystädat hem. Fast, med mina två lorthundar så blir det genast en massa grus och lort på golvena igen... Tycker jag mest hela tiden tvättar av hundarna och torkar golven haha. Och speciellt nu då båda tjejerna löper... Ebba började för två veckor sedan och idag var det Daizys tur att börja bloa... Suck... Precis när jag torkat rent golven så började Daizy löpa - det kändes nästan lite.... tjaaa...Ironiskt.


Slänger in den här bilden på mig och flickorna! Här sitter vi nere vid sjön och njuter i solen. Och jaaa... I'm not wearing any makeup :P


Var över till bästaste brudarna nu på kvällen. Fick hjälp med att färga håret. Så nu är det mörkbrunt igen och utväxten är puts väck. Känns skönt! Har tänkt försöka ta några snygga bilder på min nya frisyr snart någon dag. Känns väldigt ovant med att håret är så pass kort bak i nacken. Men det är snyggt! Undrar bara hur mitt hår kommer se ut när det är lockigt? Är ju naturligt självlockig så... Bara det inte kommer se ut som att jag har slickat i ett eluttag hahahahahahaha. :P


Ett litet smakprov på min page tillsvidare! Bättre bilder kommer :P



Av Jennifer - 11 juni 2009 09:55

Regnet faller utanför fönstret, himlen är grå och man kan inte ens skymta solen... Ska det här föreställa sommar?! I don't like this! Jag vill ha en blå och klar himmel, en stor sol som skiner och ger värme! Can I get that, please?


På tal om ngt hett! Den här låten med Saving Abel är galet grym! Och hur het är inte han som sjunger? Hell yeah! Och inte nog med det - han har en skön ton, raspig och hes röst... Behöver jag säga mer? ;) Me like!



Av Jennifer - 10 juni 2009 22:18

Idag har jag kostat på mig en stoooooor Marilyn Monroe tavla! Damn, I love that woman! Har betalat tavlan och hela kittet, ska hämta den om någon dag. Sen har jag tänkt låta pappa eller Joel hjälpa mig med att sätta upp den och två andra tavlor jag har med that gorgeus woman :)


Var iväg en sväng till V nu på eftermiddagen. Vi drack en massa te och pratade djupt om livet. Jag är tydligen väldigt klok säger hon, och att jag kan sätta mig in i många olika situationer. Det känns bra att höra. Känner mig så maktlös ibland - att jag inte kan göra mer än vad jag redan gör för henne! Jag försöker så gott jag kan med att bära hennes ångest och att alltid finnas där för henne, utan att hon ska behöva be mig om det. Det kära vänner, DET är vänskap!



Av Jennifer - 10 juni 2009 11:39

Sitter här vid datorn och käkar frulle/lunch och känner mig ensam. Det ekar alltid så tyst och tomt när Patrik åkt hem! Igårkväll när han skulle med tåget så sa jag att jag tyckte han borde bo här istället och att han kan försörja sig genom att hora haha. Han kommer iaf hit igen till midsommar - för den ska vi fira tillsammans! :) Äta massa jordgubbar, grilla, kanske ta ett dopp i sjön?, umgås med vänner, festa och helt enkelt bara vara! Längtar något fruktansvärt dit! <3


Imorse var jag till frissan Tea och fixade frillan! Så nu är jag nyklippt, har page! Det ser riktigt fint ut, lite ovant bara! Nu är det bara färgen som ska i, hoppas Lina kan fixa det imorgon åt mig :) Ett tag såg jag ut som en av bröderna Lejonhjärta när håret fönades, håret var alldeles fluffigt och stod nästintill rakt ut från sidorna haha. Thank god att plattång finns säger jag bara! :) Och du Tea, hur ska du kunna bräda min näsblods historia egentligen? hahahahahahaha ;)


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards