Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Jennifer - 11 juni 2009 23:52

Har fått hem min stora Marilyn Monroe tavla! Det riktigt kliar i fingrarna på mig med att få upp den! Hoppas jag kan få lite hjälp med det imorgon. Det kommer bli så jävla snyggt när den är på plats! :)


Har trixat och fixat i hemmet idag och torkat av alla golven. Hatar att städa - men älskar känslan av ett nystädat hem. Fast, med mina två lorthundar så blir det genast en massa grus och lort på golvena igen... Tycker jag mest hela tiden tvättar av hundarna och torkar golven haha. Och speciellt nu då båda tjejerna löper... Ebba började för två veckor sedan och idag var det Daizys tur att börja bloa... Suck... Precis när jag torkat rent golven så började Daizy löpa - det kändes nästan lite.... tjaaa...Ironiskt.


Slänger in den här bilden på mig och flickorna! Här sitter vi nere vid sjön och njuter i solen. Och jaaa... I'm not wearing any makeup :P


Var över till bästaste brudarna nu på kvällen. Fick hjälp med att färga håret. Så nu är det mörkbrunt igen och utväxten är puts väck. Känns skönt! Har tänkt försöka ta några snygga bilder på min nya frisyr snart någon dag. Känns väldigt ovant med att håret är så pass kort bak i nacken. Men det är snyggt! Undrar bara hur mitt hår kommer se ut när det är lockigt? Är ju naturligt självlockig så... Bara det inte kommer se ut som att jag har slickat i ett eluttag hahahahahahaha. :P


Ett litet smakprov på min page tillsvidare! Bättre bilder kommer :P



Av Jennifer - 11 juni 2009 09:55

Regnet faller utanför fönstret, himlen är grå och man kan inte ens skymta solen... Ska det här föreställa sommar?! I don't like this! Jag vill ha en blå och klar himmel, en stor sol som skiner och ger värme! Can I get that, please?


På tal om ngt hett! Den här låten med Saving Abel är galet grym! Och hur het är inte han som sjunger? Hell yeah! Och inte nog med det - han har en skön ton, raspig och hes röst... Behöver jag säga mer? ;) Me like!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards