Alla inlägg den 23 juni 2009

Av Jennifer - 23 juni 2009 23:46

Har haft en mysig dag på stranden idag med babie, broder Joel och min svägerska Camilla! Jag och Camilla passade på att bada lite, medans karlarna gnällde över att det var för kallt i vattnet! Tss... ;)




Resten av dagen spenderade jag och babie nere i Säterdalen! Vi gosade med djuren vid fäboden, kikade på loppisgrejjor och helt enkelt njöt av varandras sällskap i det fina vädret! :) Sen, efter att vi knatat upp för säterdalsbacken och hem till mig så satt vi ute på min lilla gräsplätt och kelade med doggarna, så jäkla mys! Klockan springer fort iväg när man har trevligt och Patrik åkte med tåget hem till sig i Hofors... Känns inge vidare skoj alls faktiskt... Det blir så tomt här hemma utom honom! Det är tur att han har lämnat kvar en del kläder, tandborste, parfym mm här, så det iaf fortfarande luktar Patrik <3. Well well... :) Så fort jag blev ensam hemma stack jag ut och sprang 6 km, behövde verkligen röra på mig! Jag känner att min kropp behöver röra på sig mer än vad jag hittils har gjort för att jag ska må bra. Men när ska jag ha ork till det? Är så jävla slut hela tiden....


NU ska jag strax krypa till sängs och försöka få mig några timmars sömn! Jobbar 14 timmarspass imorgon...  Och flera sådana pass väntas till helgen! Jobbar likadana pass fredag, lördag OCH söndag! Måste faktiskt erkänna att det inte känns så där superskoj att jobba långpass när det är sånt här soligt och varmt väder! Men, jobba bör man! Har jag tur så kommer kanske Patrik tillbaka till helgen igen! :) Inte för att vi hinner ses så mycket när jag nu jobbar hela helgen... Men iaf, det är mys att bara veta att han är här och att få komma hem och gosa in sig i hans famn!


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards