Alla inlägg under juni 2009

Av Jennifer - 24 juni 2009 21:15

Sitter på jobbet just nu och väntar på att få gå hem. Slutar om en halvtimme så snart, snart! Lär ut på promenad med doggarna då så dom får aktivera sig lite! Har jobbat sen åtta imorse så nu är jag trött i knoppen! Lär försöka ladda inför imorgon då jag tackat ja till en b-tur då (9,5 timme). Sen imorgon kväll måste jag verkligen ladda, inför helgen, eftersom det blir tre 14 timmarspass på raken... Det blir många jobbtimmar den här veckan - hela 74 timmar! Jag ska då inte klaga eftersom jag är i behov av en massa jobb för att få ekonomin att gå runt. Jag ljuger om jag säger att jag har det gott ställt... Men men, thats life :P Pengar är inte allt, så det är tur jag inte är pengakåt av mig haha! ;)



Av Jennifer - 23 juni 2009 23:46

Har haft en mysig dag på stranden idag med babie, broder Joel och min svägerska Camilla! Jag och Camilla passade på att bada lite, medans karlarna gnällde över att det var för kallt i vattnet! Tss... ;)




Resten av dagen spenderade jag och babie nere i Säterdalen! Vi gosade med djuren vid fäboden, kikade på loppisgrejjor och helt enkelt njöt av varandras sällskap i det fina vädret! :) Sen, efter att vi knatat upp för säterdalsbacken och hem till mig så satt vi ute på min lilla gräsplätt och kelade med doggarna, så jäkla mys! Klockan springer fort iväg när man har trevligt och Patrik åkte med tåget hem till sig i Hofors... Känns inge vidare skoj alls faktiskt... Det blir så tomt här hemma utom honom! Det är tur att han har lämnat kvar en del kläder, tandborste, parfym mm här, så det iaf fortfarande luktar Patrik <3. Well well... :) Så fort jag blev ensam hemma stack jag ut och sprang 6 km, behövde verkligen röra på mig! Jag känner att min kropp behöver röra på sig mer än vad jag hittils har gjort för att jag ska må bra. Men när ska jag ha ork till det? Är så jävla slut hela tiden....


NU ska jag strax krypa till sängs och försöka få mig några timmars sömn! Jobbar 14 timmarspass imorgon...  Och flera sådana pass väntas till helgen! Jobbar likadana pass fredag, lördag OCH söndag! Måste faktiskt erkänna att det inte känns så där superskoj att jobba långpass när det är sånt här soligt och varmt väder! Men, jobba bör man! Har jag tur så kommer kanske Patrik tillbaka till helgen igen! :) Inte för att vi hinner ses så mycket när jag nu jobbar hela helgen... Men iaf, det är mys att bara veta att han är här och att få komma hem och gosa in sig i hans famn!


Av Jennifer - 22 juni 2009 22:42

Midsommarhelgen har snabbt försvunnit förbi och allt är tillbaka till vardagagen igen. Midsommarafton var tänkt till fest i Tullsängslada, men det slutade med att min familj som jobbade då på själva "hålligånget" behövde hjälp i hamburgeriet - så, jag och Patrik hjäpte mest till där hela kvällen... Well, det blev en billig kväll iaf. Alltid något. :P


Midsommardagen DÅ hade jag fest! Allt flöt på kanon tills det blev en massa tjaffs, bråk och även misshandel! Det kom hit både polisbil och en piketbuss och mitt i alltihop så låg jag inne i skrubben/förrådet och kräktes ned hela mig och däckade.... Hade nog fått i mig ngt jävligt dåligt hembränt! Jag har aldrig varit så väck som jag var då! Kräkte hela natten och hela morgonen/förmiddagen - det kom till och med kräks ur näsan! Helt galet hur en viss person betedde sig, shit säger jag bara! Det kastades stolar på fönstrena, spritflaskor slängdes runt och slogs i huvudet på folk. Det var en massa folk här! En massa som jag kände och en hel del som jag aldrig ens träffat. Det var galet haha! Kanske var lika bra att jag missade detmesta av festen? I vilket fall som helst så blev jag väl omhändertagen av några riktiga pärlor! Dom såg till att tvätta ren mig från kräkor, klä av mig och få mig på fötter och sen i säng. Thank you!


Idag har jag jobbat 8-17.30, fixat med tvätten, lekt med doggarna i sjön och myst med Patrik. :) Har vart en helt okey dag förutom en viss "gliring/groda" som inte alls kändes rolig... Även om den inte var elakt menad, så tog jag riktigt illa upp... I just can't help it...


Usch, just nu är jag riktigt låg och vet inte alls vad jag vill med livet... Ibland känns allt så glasklart och jag ser en framtid som jag verkligen skulle kunna trivas med. Men i nästa ögonblick så känns det som att jag står längs med ett stup. Knixigt att förklara och säkert svårt att förstå... Men, thats how I feel. Orkar inte ens fejka leenden för Patrik, why should I? Nej, det är vällan bara att låta det här låga "svepa över mig".


Imorgon är en ny dag...

Av Jennifer - 20 juni 2009 17:22

Gårkvällen blev inte som den var tänkt, but hey, det gör inget! Satsar på nya tag ikväll och skoj ska jag ha :) Blir fest här hos mig och sen ned i Säterdalen och busa. Great! :)


See ya later! ;)



Av Jennifer - 19 juni 2009 17:17

NU sitter min stooooora och fina Marilyn Monroe tavla uppe på väggen ovanför tv - och det blev riktigt snyggt! Har sagt det förr och jag säger det igen, I loooove that woman! Jag och Patrik hade besök av mamma, pappa och Josefine igårkväll då pappa hjälpte mig få upp fem tavlor, varav tre är på donnan Monroe. När allt var fixat och klart kom Tea förbi och då vare dags för att sola solarium. Galet skönt!


Idag tog vi sovmorgon, jag sov till elva!!!! Helt otroligt! Jag har sovit så jävla dåligt nu i 1,5  vecka och helt plötsligt sover jag som en stock? Sover inge vidare när jag är ensam längre efter allt i våras... Känner mig otrygg när jag sover själv... Well well. Idag regnar det och är kallt ute... Ska detta föreställa sommar??!!! Jag och Patrik gick ned i Säterdalen med hundarna innan idag för att se på när midsommarstången restes - allt för att försöka oss på lite midsommarfeelings. Blev det några feelings - njaaaaa, inte direkt. Vi blev mest blöta om fötterna och hundarna var helt dygnsura när vi kom hem. Sen var tanken att vi skulle ha grillat idag, men det sket sig pga allt regn haha. Jag trixade iaf till lite kyckling, färskpotatis och hemgjord sås - så det blev inte alltför illa endå :P Och snart ska vi käka lite jordgubbar och glass - DÅ borde sommarkänslorna infinna sig! :D


Ska om en stund börja fixa till mig lite inför ikväll - då blire supa! Ska till Tullsängslada och härja haha. Jag har varnat Patrik för hur jag är när jag är full och är bland en massa folk. Stackarn kommer säkert vara helt förstörd efter en kväll med mig! :P För om jag inte tappar bort alla mina saker så brukar jag tappa bort mig själv... Tss... ;) Och imorgon blire till att dränka sina sorger igen, för då har jag fest innan vi alla drar ned i Säterdalen och fortsätter festandet där! Ibland är det jävligt behändigt att bo nära dalen ;)


Trevlig midsommar alla! :D



Av Jennifer - 17 juni 2009 23:59

Sov riktigt dåligt inatt! Tre timmar var allt jag fick... Trots lite sömn och tusentals tankar i omlopp så vaknade jag på ett bra humör! Tror det mycket kan bero på att jag vaknade av solens värmande strålar som sken in på mig när jag låg i sängen, lite halvt slumrandes. Låg under täcket och njöt i säkert en halvtimme innan jag gick upp och ut på promenad i solskenet, 40 minuter med hundarna och sen gick jag ytterligare en vända på 50 minuter. Skönt! Jag älskar sol, avgudar det nästintill! ;) Eftermiddagen har spenderats på kupolen med Emmie och hennes lillasyster. Jag handlade lite fina kläder, favorit köpet blev den sommargula klänningen (har även en i ljusblått...)!


Kvällen, den har rullat på med ett besök på systemet, bäddat rent i sängen, torkat av golven och rastat av hundarna ordentligt! Det är så jävla härligt att vara ute och gå när solen skiner! Fick sällskap av Peter med på promenaden, och det gjorde ju inte saken sämre - sol och ha någon att vara uppkäftig emot, great! Efter ett tag gick vi hem och lämnade hundarna då dom inte riktigt höll samma tempo som oss för att sen fortsätta promenaden.


Är just nu i full gång med att färga ögonfransarna och ögonbrynen! Det känns fräscht helt enkelt med lite mörkare fransar. Sen att det ser aningen bättre ut när jag är osminkad är aldrig fel. För ibland är det skönt att vara som man är, helt naturell. "Du är så vacker utan spackel..."


Dags för en dusch och sen försöka sova... :S Jag hoppas jag kan stänga av alla tankar och få mig några timmars sömn... Imorgon är en ny dag och då är det dags för jobb. Men när jag har kommit hem från jobbet så är babie här! Känns galet skönt att han har egen nyckel, det är smidigt helt enkelt. :)



Av Jennifer - 17 juni 2009 02:43

Ligger i sängen och kan inte sova... Har alldeles för mycket tankar som snurrar runt, runt och ännu mera runt. Försöker att inte överanalysera allt, men det är svårt. Det är så mycket som jag inte förstår mig på - som jag vill förstå. Vissa saker sker så oväntat här i livet! Och jag var verkligen inte beredd, hade inte en aning... Hur skulle jag kunna veta? Och hur kan det vara så? Vad hade kunnat förändrat allt?


Jag och V diskuterade tidigare idag vad det är som "fängslar" en person vid en annan person. Vad är det t.ex som gör mig så speciell i någon annans ögon? Vad är det som är så "fängslande" med just mig? Är det något jag gör eller är det någonting jag är? Jag har hela kvällen suttit och funderat på det och har fortfarande inte klurat ut det. Att det är en kombination av gör och är - det köper jag. Men, exakt vad är det där lilla extra som gör mig till den där speciella?


Jag har fått höra att jag har en utstrålning som är to die for! Att jag med hela kropp och själ är den jag är, oavsett vad. Att jag tar folk med storm med min attityd och mitt sätt att vara rättfram. Kan det vara det som "fängslar" en annan person vid just mig? Vad är det som gör mig värd att hållas kvar i de personernas liv?





Av Jennifer - 16 juni 2009 23:53

Jobbat 14 timmarspass idag, och har haft en riktigt bra dag endå! Var ned till Säterdalen med brukaren där vi myste med djuren i fäboden och käkade glass i solskenet. Jag föll stenhårt för ett vitt får som kisade med ögonen och riktigt njöt när jag kliade på det. Hur mysigt som helst! Visst att dom luktar lite weird - men det står jag ut med, kärlek är alltid kärlek! ;)



Nu ikväll har syster Josefine hjälpt mig med min laptop som jag fick hem idag! Beställde den igår och den kom redan idag, hur great är inte det egentligen?! :D Jag är heeeeeeelt totalt inkompetent när det gäller tekniska prylar, så jag satt mest bredvid och såg lika blåst ut som jag kände mig medans hon pillade med den.... Well, man kan inte vara bra på allt här i världen ;) Jag som är van med att klicka runt på en mus tycker det känns ruskigt knixigt att inte göra det nu! Men jag får säkert in en bra teknik på de hela snart - jag är ju int helt bakom flötet!

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards