Alla inlägg under januari 2008

Av Jennifer - 19 januari 2008 12:38

Då är den här veckans träningspass klara!

Har sammanlagt cyklat 10 mil (2mil per gång) och gjort situps varannan dag. Varit ute och gått osv. Kanske jag äntligen börjar komma igång igen? ;)


I förra veckan så cyklade jag sammanlagt 6 mil - det var min startvecka. Nu kör jag bara på, hårdträning ska det bli! Ska även börja gymma igen (även fast jag inte vill...) och sen borde jag även simma. Huvudsaken är att jag rör på fläsket! ;)


Och ngt som är riktigt kul, det är att min kondition fortfarande är kvar trots alla uppehållen pga ont i knäna (de hoppar ur led). Wiiiiiiiiiiiii! :D

Av Jennifer - 18 januari 2008 22:33

V.3, Din födelsedag


  • När fyller du år?   23/3, jag är en riktig vädur! ;)


  • Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?   21 år :)


  • Hur brukar du fira din födelsedag?   Oftast med min familj. Men sedan följs det åt umgänge med kompisar och fest ;)  


  • Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?   Hmm... En till fransk bulldogg? *skrattar* Nääädå, det får vi vänta ett par år till med, innan vi skaffar oss en tredje vovve. ;) men. Tjaaa... Pengar och överraskningar. :)


  • Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?   Fick mycket fint! En sak som jag är riktigt glad åt är iaf mitt guld J som jag fick av mamma (och pappa?)! Sen fick jag jäkligt bra av Per med, speciellt presentkortet på Gina Tricot på 600:- :P

Av Jennifer - 18 januari 2008 22:21

Jag måste erkänna att jag inte är särkilt förjust i detta programmet, men jag har blivit fast! Haha. Jag tycker att Tony Richardsson är så jäkla charmig! Men fy faaaaaan vilken dialekt! Det är så jag skäms över hur jag själv pratar! *fnissar* Heja dalmål!


Den jag tycker ska åka ut är Uffe. Det är ngt creapy med honom.... Sen kan han inte dansa heller, och är man med i ett dansprogram så borde man faktiskt iaf försöka dansa och inte bara stå och småstampa med fötterna.


Av Jennifer - 17 januari 2008 11:40

Igår klippte vi ned Daizy totalt! Hon ahr nu en kortare "frisyr" och hon stortrivs! ;) Måste erkänna att jag igårkväll tyckte hon såg förjävlig ut efter jag klippt hennes ansikte osv. Men idag ser hon riktigt söt ut. :) Visst, klippningen är ojämn lite överallt - men man kan inte alltid vara perfekt! ;)


Imorgon blir Daizy 16 månader, hon börjar bli så stor snuttan! :D



Av Jennifer - 15 januari 2008 23:23

Lilla Ebba bestämde sig för att slå en drill på golvet när jag enbart bar t-shirt och hipsters - vad gör man inte då? JO, jag kutar ut i hallen, slänger på mig skor, fångar upp kissandes Ebba, flyger ned för trappen och går ut och låter henne kissa av sig resten. Vad gör inte lilla Ebba då - jooooo, hon som är busigast än busigast bestämmer sig för att kuta till gräsplätten vi har här vid lägenheterna och jag får gott och väl knata efter och försöka hämta henne. Kallt var det med och jag tackar gud för att ingen granne eller annan människa var utanför när jag halvnaken kutar ut med hunden i högsta hugg. HAHA. Måste ha sett komiskt ut! ;)


Nu är vi iaf inne och jag har satt på mig mer kläder så jag ska vara beredd när nästa "kissattack" är på väg. :P

Av Jennifer - 15 januari 2008 23:05

Katten Zelma lever fortfarande och är med hem från veterinären. Han kontrollerade henne nogrant och lyssnade på hjärta och lungor - allt såg fint ut trots all cortison vi proppat i henne! Hon fick en REJÄL dos med cortison insputat under "skorpan" i nacken och meningen med denna spruta är att klådan ska försvinna i 4 veckors tid. Jag håller tummarna att detta ska hjälpa... Så får vi se vad vi ska göra efter den tiden... Jag har mina funderingar på att köpa ett kattfoder från cenaturio där det inte är några konserveringsmedel tillsatta osv. Fick tips om denna produkten genom Hanna'h's blogg - hon köper nämligen sitt foder därifrån till både hundar och katter. Men kattmaten tycks vara väldigt dyr, iaf för min plånbok. 5kg kattmat junior kostar 289:- Och med tanke på att jag inte vet hur länge Zelma kommer vara i livet heller, så känns det som en "onödig" utgift i nuläget. Men tänk OM det är så att Zelma inte tål alla dessa konserveringsmedel och tillsatta produkter i fodret och det är därför som klådan vägrar försvinna?


Ingen som läser min blogg som har lite kattmat junior från cenaturio att sälja i form av ca. 1kg? Hade varit evigt tacksam! :)

Av Jennifer - 15 januari 2008 13:04

Igår började vi med kursen Medicinsk Grundkurs. Det verkar vara en väldigt intressant kurs, men oerhört svår också! Det är såååååå mycket vi ska lära oss på bara 5 veckor! Idag har vi hemstudier och tanken är väl att jag ska plugga. Ska börja med det alldeles srax. Vi ska läsa om celler. Cellernas uppbyggnad, hur de fungerar, varför de behövs osv. Och det är mycket som ska gå in i mitt luddiga huvud. Läste igenom kapitlet igår innan jag lade mig, och ska läsa det strax igen. Sen har jag tänkt skriva ned mycket som jag läst för att på bästa sätt försöka komma ihåg det mesta. Får väl se hur det går...


Lämnade in min examination om Människan socialt och kulturellt igår - så håll tummarna för att läraren gillar det jag har skrivit och vill sätta ett bra betyg på den och hela kursen! ;)


Av Jennifer - 15 januari 2008 12:48

Jag, Daizy och Ebba har precvis varit ute på en promenad. Ebba börjar gå bättre i kopplet nu, men tycker fortfarande det kan vara lite jobbigt med mycket ljud runt omkring henne. Men nu går hon iaf mer framåt än står still. ;)


För tillfället lever Daizy och Ebba rövare! Kutar runt efter varandra och retar Zelma. Stackars Zelma ahr inte en chans mot dem två. Hahahaha. ;) Men hon brukar själv vara med i leken - och då får hon leken tåla. :P


Ska ikväll med Zelma till veterinären. Han ska gå ta en titt på hennes nacke. Det är som en skorpa där sen Zelma rispade upp ärret... Suck... Jag tror nog att veterinären kommer tycka att det bästa vore avlivning. Och jag håller med honom, till viss del... Det är inte ett värdigt liv för en katt att gå med en envis klåda och behöva ha en avklippt strumpa och mitella på sig hela livet... Men hon är ju såååååååå go lilla Zelma! Har aldrig träffat på en keligare katt än henne! Är riktigt nervös för ikväll. Får se vad vi kommer fram till...


Igårkväll kom min lilla abyhane KizBaz Loud and Clear hem ifrån Vickan. Han har bott där hos henne sen Sollentuna utsätllningen då hon hjälpte mig ställa ut honom. Tack så mycket för all hjälp Vickan, både med utställandet och med att fixa honom hem till mig!!!!!! :D


Nu ska jag ta ut Ebba, IGEN, då hon precis hävde i sig massor med vatten! Att hon inte kunde ha gjort det innan vi gick ut. :P

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards