Alla inlägg under januari 2008

Av Jennifer - 13 januari 2008 23:01

Har varit iväg hos min gudmoder och Cecilia och käkat middag tidigare ikväll. Var riktigt gott, ost och skinkpaj - mums! Sen så spelade jag och broder Joel lite piano. Vi spelade det enda jag kan spela - nämligen Lille katt! Haha. Lät oerhört vackert när vi spelade tillsammans på det ostämda pianot! ;) Tror vi spelade samma visa i säkert 15 minuter! :P Sen satt vi och jävlades med mamma och fnissade - jag och broder Joel kan ha riktigt trevligt tillsammans! :D


Är helt klar med min examination och känner mig relativt nöjd! Tycker absolut att jag är värd ett VG, men det är inte säkert att läraren håller med. Man jag får hoppas att hon är "förtjust" i mig och gillar det jag har skrivit! Haha. Men jag har nog lyckats dåligt med att charma in mig hos henne då jag somnat på ALLA lektioner utom två *skrattar*. Men lektionerna har varit sååååå ointressanta och dåligt upplagda - då blir det som det blir. ;)


Imorgon blir det till att gå upp tidigt då det är skola... Bläääää... Hade hellre legat och sovit lääääänge och myst i sängen! :P Har mina funderingar på att gå upp extra tidigt så jag hinner ut och gå en halvtimme med Daizy eller cykla två mil innan jag duschar och gör mig iordning för skolan. Men, får se om jag har ork imorgonbitti. Behöver verkligen all sömn jag kan få... Men det hade varit skönt att få röra på fläsket, och sen förbränner man som mest på morgonen innan man stoppat ngt i kaggen! ;)


Dags att sminka av mig nu och borsta tänderna så jag är klar med ngt innan Per kommer hem från gymmet! :)

Av Jennifer - 13 januari 2008 22:39

V. 2, Senaste...


  • Filmen du såg, var den bra?   Hmm...  Kikade lite på filmen Analysera mera igårkväll på tv - den är lite charmig tycker jag! :P
  • Person du pratade med, om vad?  Pratade med Per. Han sa att han skulle gå och gymma, och hade velat gå tidigare. Men eftersom inte jag var hemma så kunde han inte det, eftersom någon måste passa Ebba (jag var ute och gick med Daizy en ordentlig promenad och pratade i telefon...)
  • Inköpet?   Grönsaker, nötfärs och toapapper på Lidl igår. :P
  •  Kyssen? Berätta lite?   Kysstes med Per. Alla här är väl vuxna nog att veta hur man kysser? Hahahaha. Finns inte så mycket att berätta då. ;)
  • Gången du grät, av vilken anledning?   När gråter jag inte? Här är det mycket tårar på lager.... Har för vana att lagra negativa saker inom mig, och sen bara spricker min"perfekta bubbla"....
Av Jennifer - 13 januari 2008 13:35

Jag har fått en såkallad utmaning av Anna (julgrisen) som jag nu tänker göra.

Här är reglerna:

Länka till den som utmanat dig.

Berätta 7 sanningar om dig själv.

Berätta 7  lögner om dig själv

Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg.

Lämna ett meddelande till dom fyra du utmanar.


*Länk till den som utmanat mig

www.julgrisen.bloggagratis.se  - Anna :)


* 7 sanningar

1 Jag är djurtokig

2 Jag är kär

3 Har varit mobbad både psykiskt och lite fysiskt

4 Har alltid egna åsikter

5 Blir lätt nedstämd och orolig

6 Är rapp i käften

7 Behöver mycket uppmärksamhet och bekräftelse


*7 lögner

1 Jag hatar choklad

2 Jag behöver kärlek varje dag

3 Min favorit sysselsättning är att jaga ekorrar på isen om sommrarna

4 Har en dildo i jackfickan

5 Är lika vig som en akrobat i tomteklädsel

6 Kan inte leva utan mina barbiedockor

7 Är en jävel på att ljuga


*Utmana 4 personer

Jag väljer att utmana Annie (Peek-a-boo's), Sophie (Luneas), Ulle (Ullebulle) och Ullis (Vänerlands).


*Meddelande till dem jag utmanar

Gör utmaningen och ge mig bra lögner! :P



Fääääärdig! :D

Av Jennifer - 13 januari 2008 12:49

Falcon och Gizmo söker nytt hem omgående då en av deras ägare blivit allergisk. De är två supertrevliga hanar, mycket sociala och keliga. Mycket hanterade! Säljes för 350:-/tilsammans. De är födda den 26/9-07.

I stamtavlan heter de KizBaz Shake Your Money Maker och KizBaz Twist and Shake. 


Ett nytt hem behövs omgående!

Någon som kan tänka att ta sig an dessa härliga killar? :)

Kontakta mig!





Av Jennifer - 13 januari 2008 10:13

Dags för en liten marsvinsrapport. De har blivit lite åsidosatta den senaste veckan, pga. lilla valpen Ebba. ;)


De tjocka damerna mår alla bra och jag förväntar mig lite kullar nu i januari!

*KizBaz Catch me if you can + Tirlittanin Hillosilmä

*KizBaz Lady of Glamour + Tirlittanin Jordi

*KizBaz Baby Jane + Tirlittanin Duddits


Mary-go-round var nog inte dräktig (typiskt!) och sattes i torsdags med hanen Jack Pot's Sebastian. Nu har han fullt upp med att förföra två damer, han går även med SCh KizBaz Look at me.


Jag har tänkt sätta lite honor i avel i slutet på januari och i slutet på februari. Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilka hanar jag ska använda till vilka honor! Har givetvis ett litet humm och kullar som kan bli bra, men vilka kan tänkas bli bäst och i vilka kombinationer?


I helgen som var flyttade det hem två nya hanar till uppfödningen. Occi's Palooka och Eternity's Sitting Bull. Sitting är här på låns för att träffa damer och göra snygga bebisar. Tack Pernilla!


 Har en liten hane Till Salu:

KizBaz Lillebror

Tort&white

U:SCh KizBaz Don't Talk Just Kiss

E:SV-07 SCh Vidala's Riddoc

f. 24/12-07

(Tack Anna för namnet. hehe)

Han lämpar sig bäst till kel, men då han har bra stam kan han även lämpa sig till avel. Trevlig liten hane med mycket fart i! :)


Nästa utställning jag åker på blir den 15/3 i Kallhäll, sen 29/3 i Valbo. Men en ltien KizBaz gris, nämligen KizBaz Loud and Clear kommer visas den 16/2 i Landskrona. Tack för hjälpen med det Monica! Jag ska bara se till att få hem honom från Vickan. Hehe. ;)


Kommer sälja av lite avelsdjur nu i vår/sommar. Hör av er vid intresse!

Av Jennifer - 12 januari 2008 12:01

Ska strax åka till Lidl och granngården med pappa för att handla. Ska köpa lite mat åt marsvinen och sen hade jag tänkt köpa grönsaker åt mig och Per med. Man kan alltid behöva lite grönt. :) Jag har igen börjat äta halva tallriken med broccoli - och jag är såååååå trött på broccoli smaken! När jag förut var det där träningsfreaket och bara åt en massa nyttigt, då hade jag halva tallriken med broccoli: alla mål, varje dag i 1,5 års tid! Inte konstigt att jag har tröttnat på smaken. hehe. Jag pinar i mig det ändå - det är ju nyttigt och mättande.


Var nyss ute med Daizy och Ebba. De får gå lösa på den lilla grästomten som finns här utanför - och där tränar vi lite hit osv. Ebba börjar bli relativt duktig. Hon kommer skuttandes med glädje iaf, när hon nu orkar vara tillräckligt intresserad. Det är ju sååååå mycket roligare att böka runt i jorden i rabatterna. (suck). Daizy var likadan som valp, men är jätteduktig på hit nu. :)


Dags att åka, pappa kommer nog när som helst. Sen lär jag hem och fortsätta skriva på examinationen. Ska börja med diskussionen så jag försöker just nu fundera ut lite vad jag kan diskutera om det jag skrivit.

Av Jennifer - 11 januari 2008 11:16

Sitter här idag igen och käkar en macka och två kiwisar. :P Dricker även en kopp te och sen har jag en halvliters vattenflaska beredd att intas. Jag försöker se till att äta rätt, äta tre mål om dagen (sen även mellanmål med förståss). Brukar annars kanske bara äta 1 mål om dagen - och det är inte bra vare sig för kroppen eller om man vill minska i vikt.


Ska strax sminka mig och sen lägga in tvätt i maskinerna. Sen är planerna att plocka undan alla julsaker, byta gardiner osv. SEN det viktigaste av allt är att jag pluggar på som en tok med min examination. Blev klar med inledning/bakgrunden igår och har gjort en frågeställning, och hann precis börja med resultatet innan jag vart alldeles för trött (klockan var då efter 12...)


Har iaf bestämt mig för att inte plugga något nu ikväll - det är ju fredag och då ska man vara ledig. ;)

Av Jennifer - 10 januari 2008 16:38

Är alldeles luddig och mosig i huvudet efter allt tänkande och skrivandes! Känns inte som att jag kommer någon vart - är fortfarande på inledning/bakgrund. Detta med kultur är verkligen inte min grej... Suck!


Blöt om fötterna är jag också efter Daizys promenad i slasket. Känns inte som någon ideé att byta strumpor ännu heller eftersom jag ska ut med lilla Ebba vilken minut som helst och slaska runt... Önskar verkligen att all slask och snö kunde försvinna från vägarna nu, annars måste jag köpa gummistövlar!


Dags att käka en banan - fylla på med lite energi. :)


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards