Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Jennifer - 24 januari 2008 22:55

ÄNTLIGEN kommer det en marsvinsrapport - för jag antar att det kanske är vissa som intresserar sig mer för mina "grisar" än själva mig? :P


Har klämt och kännt igenom alla nu, och det är hela 22 stycken. På lördag blir det 24 då Sanna kommer och lämnar över sina gulleponkar (hanarna som sökte nytt hem, skrev ett inlägg om det tidigare denna månad) hos mig, innan de ska vidare nedåt landet för att slutligen hamna hos Pernilla. Kan med gott samvete säga att alla mina marsvin mår bra! :) De dräktiga honorna lunkar på i sina burar, coh den som är störst av dem är KizBaz Baby Jane! Hon själv är en mycket liten och nätt hona (tycks bara få små nätta abessinier. hehe) så hennes mage ser GIGANTISK ut! De andra två honorna, KizBaz Catch me if you can och KizBaz Lady of Glamour är inte ens hälften så tjocka - antar att de inte är lika långt gångna i sina dräktigheter heller. Får väl se när det börjar ploppa ut bebisar! Jane har redan öppnat sig lite och hon ska ha sina om en vecka exakt. Jag hoppas hon går tiden ut, så ungarna föds i bra "skick".


SCh KizBaz Don't Talk Just Kiss är en riktig bråkstake och sitter nu själv i en bur! Hon är riktigt grinig och har osakat osämja i buen med sina två burkompisar. Burkompisarna har tappat i hull och det var det som avgjorde flytten för "Kiss". Nu får hon jaga sin egna skugga istället! ;) Jag har mina planer på att sätta henne med hane nu i början på februari, men samtidigt funderar jag på att sälja henne. Kan inte riktigt bestämma mig. Vill väldigt gärna ha en avkomma undan henne, men samtidigt har jag 2 halvsystrar till henne samt hennes stam i andra avelsdjur... Får se hur jag gör. Om någon är intresserad av henne så är det bara att hojta till!


KizBaz Lillebror finns fortfarande till salu! Busig liten pojke som vill komma till ett nytt hem - han är leveransklar!


Min hemsida har även passat på att få sig en liten uppdatering, för den som vill spana in där. :)

Av Jennifer - 24 januari 2008 14:03




Av Jennifer - 24 januari 2008 13:48

Som vanligt är mina dagar "uppbokade" med saker att göra. Håller på för fullt och tvättar, och sen ska hela lägenheten städas - välbehövt i dagsläget! Det ska bytas sängkläder i sängen (mysigt!), jag ska studera och göra rent åt marsvinen. Något jag faktiskt redan har gjort idag är:


  • Badat Zelma och klippt hennes klor (katten)
  • Klippt Daizy och Ebba's klor
  • Tränat - cyklade 3 mil ;)

Så, lite har hunnits med hittils. :)


Känner mig inte så sugen på att plugga direkt, men det är ett nödvändigt ont. :P Har massor att göra med studierna verkligen! Bläääää


Och nu var det ett tag sen igen som det kom någon rapport om hur alla små marsvinen mår. Så, ikväll kommer det en liten rapport när jag har varit och städat åt dem, klämt och kännt igenom alla! :)

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards