Alla inlägg under december 2009

Av Jennifer - 20 december 2009 20:45


Så jävla grym låt! Hur heta är inte Beyonce och Lady Gaga då?! Damn!

Av Jennifer - 19 december 2009 23:32

Dags för lite bloggning nu igen, har hänt en massa verkligen! Både runt omkring mig och on the inside, går inte ens att förklara allt. Galet!


I onsdags var det iaf personalfesten i Sthlm och det var sjukt kul! Vi började dricka redan på bussen som gick vid 13.00 och fortsatte dricka tills hmm... 24 tiden sen kanske haha. Drack hur mycket som helst på festen - man tackar ju inte nej direkt när man blir bjuden titt som tätt, hihi. Festen och resan då: Det sades många roliga kommentarer, massa skratt, ännu mera glada miner, fjärilar i magen och nyfikenhet, dans på bord, närhet och knytning av nya kontakter, gemenskap samt alkohol, alkohol och ännu mera alkohol! Och som vanligt togs det någon rumpbild på mig, hahahaha. Men det var inte jag som började lyfta upp klänningen så på den punkten är jag oskyldig, haha! Tokiga människor det finns ;) Den där jävla röven att vara ivägen jämt, det är inte lätt när det är svårt :P Just det! Fick en lättare hjärnskakning med mig hem på köpet, härligt? Njaaaae! Busstoaletter är livsfarliga att gå på när bussen kör och man är onykter för fan! Eller så är det bara jag som inte har koll på allt oavsett om jag sitter eller står. Who knows. En jävla fest var det iaf trots skallebang!


Torsdagen var jobb mellan 13-21.45 Gick på julbord med brukaren på Haganäs och JÄVLAR vad mycket mat det fanns! Trodde magen skulle spricka och kläderna gå i tusen bitar - så fruktansvärt mätt blev jag av att smaka lite av i princip allt. Man lär ju passa på när det är gratis! Fanns en massa jag inte ätit förr - olika sorters laxar, strutskött, älgkött (blää) och massa mer som jag aldrig ens har velat testa som jag tvingade i mig. Sen dessertbordet då, shit! Åt så mycket att jag var mätt enda tills dagen efter, heeeeeela dagen....


Fredag som var igår, yes då tvättade jag lite, städade av hemmet, gymmade ben och mage and so on. Kvällningen erbjöd bara på skojigheter med snyggingarna Moa och Martina! Först lite fest hos lite trevliga människor och sen drog vi ut på reaggekväll på S2. Har inte varit till S2 på kanske två-tre år men fan, jag hade skoj - tacka vet jag sällskapet! Jag var inte ett dugg krogenklädd och kände mig ful, men ähh - jag drog på med smilandet och gjorde det bästa av situationen. :) Tyvärr fick jag en del småknott efter mig, pojkar i 18 årsåldern är inte direkt vad jag känner för. But hey, det är alltid kul med lite uppskattning. Sweet!


Todat it's saturday och jag har varit lite lätt bakis men mått bra endå. Den här dagen har jag bara låtit flyta på av sig självt. Inte ett enda måste eller krav, bara chill. Jag behövde en sån här dag och idag tog jag mig tiden! Varit ute i snön med hundarna och gått långpromenader, frusit låren och arslet av mig (läge att köpa på sig ett par långkalsonger kanske?) och jag har även drattat omkull på mitt iskalla arsel! Sjutton minusgrader kan få ens röv att kännas som ett gigantiskt isblock vill jag lova, haha. Var upp till familjen nu på kvällen och åt middag och drack vin, mysigt! Det är inte ofta jag umgås med min familj eller är dit och hälsar på så det var trevligt. En slapp och skön kväll i trevligt sällskap med en massa skratt! Var så härligt att höra mamma skratta så där som bara hon kan göra när hon verkligen är glad och nöjd! Det är bland det finaste som finns att veta att hon är glad <3 Sen spelade jag, Joel och hans kärlek Melinda lips och fan! Jag suger på alla spel som finns! Och dålig förlorare samt vinnare är jag med, fy fan! Så när jag vann i slutet så vägrade jag spela mer för jag ville gå ur allt med stoltheten i behåll, haha. Illa, I know...


Dagen till ära, den stora slappdagen så har jag inte brytt mig i utseendet ett dugg! Mjukisbrallorna is on, jag har gått osminkad hela dagen och håret är okammat och lockarna har stått åt alla håll och kanter. Sååå fucking skönt! Jag njuter av sådana dagar! Skit samma om jag inte ser så väldans fin ut - det är inte det som räknas alla gånger. Jag kan inte alltid vara till mitt yttersta. I am who I am :)



Av Jennifer - 16 december 2009 11:20

Festblåsan är på, håret är lockigt, sminket är fixat och klart och spriten ska packas ned i väskan! Sen sticker jag och tre kollegor till Stockholm för lite julfest! I can't wait! :D

Av Jennifer - 16 december 2009 09:39

Alltså kan man vara mer klantig och ha mer otur än mig?? Jag var ute med hundarna nu på förmiddagen och tänkte passa på att gå till bankomaten och ta ut pengar för ikväll när jag ska på företags/personalfesten i Stockholm. Jag står vid bankomaten, tar fram kortet ur jackfickan (hade inte med mig hela plånboken, bara kortet...), precis då börjar Trixie krångla med att studsa i snön och snurra runt Ebba så jag ska tillrättavisa henne och pang så knäcks kortet på mitten - PÅ EBBA som hastigt och lustigt blev nyfiken på bankomatkortet... Jävla helvetes skit! Antar att kortet blev lite kallt i minusgraderna och att det enda som krävdes var ett litet "möte" så knäcktes det... Åååååååå! Bra Jennifer, bra! Inte för att jag hade särskilt mycket pengar att ta ut, but still. Nu lär jag ta ut pengar på banken och grejja tills jag får hem ett nytt kort, gaaaaah! Och hur lång tid tar inte ett nytt kort att få nu då, veckan innan jul liksom...



Av Jennifer - 15 december 2009 23:16

Underbara underbara SNÖ! Har tagit mysiga vinterpromenader med hundarna idag och lekt med dom på fotbollsplanen som finns alldeles där jag bor. Jävlar vad vi kutade runt där allihopa och stackars lilla Trixie nådde inte ens över själva snön, haha. Dessutom har jag gjort den här snöperiodens första vurpor idag, hela två stycken! Ena riktigt pinsamma vurpor med - jag bara skrattade när jag föll. Fan är man klantig med så är man. Jag får bjuda på det helt enkelt :) Den första var en riktig höjdare, jag halkade i en liiiten kurva när jag gick med hundarna och jag gled liksom sisodär en-två meter på höften medans hundarna studsade runt bredvid mig alldeles lyckliga, hmm... Jag får verkligen hoppas på att ingen såg den, haha. Dumma dumma is som gömmer sig under all snö!


Var ut till vårdcentralen innan idag och tog lite prover osv, och jag har så förbannat ont i armvecket där venprovet togs. Hon lyckades spräcka blodkärlet på mig så jag har ett stooooort blåmärke där nu. Förstår inte hur man kan lyckas spräcka blodkärl på mig för jag har kanon bra vener och ådror. Enkla att hitta, synliga och lätta att sticka i. Jaja, hon kanske slant vad vet jag. Konstigt att jag fick så ont bara, känner mer av det här än vad jag gjorde av griseknoesprutans biverkning med "armont", haha. Sen på hemvägen hälsade jag på Emmelie en sväng, längesen hon och jag sågs! Vi bor i samma stad men sist vi träffades var vällan i oktober om jag minns rätt... Men det blir ju så när man har mycket för sig i livet med allt som är. Skönt att vänskapen alltid finns kvar trots ont om tid till att få ihop det. Direkt efter det kutade jag till gymmet för att träna axlar och triceps, göttmos! Och kvällen har jag faktiskt för ovanlighetens skull spenderat framför tv:en! Har tittat på Ugly Betty och sen Bridget Jones dagbok. Fy tusan vad charmig den filmen är samt hela Bridgets personlighet! Vet inte hur många gånger jag drog på smilbanden och skrattade! Det där är verkligen en feelgood film! Och jag tror nog att alla kvinnor kan känna igen sig i huvudkaraktären. Det finns en Bridget Jones i oss alla, innerst inne. :)


Av Jennifer - 14 december 2009 23:45

Nyss hemkommen från gymmet. Stack dit med Joel för att fokusera på något annat och bli av med lite hjärnspöken. Träning har en positiv inverkan för både kropp och själ! Jag körde rygg och biceps och känner att musklerna har arbetat ordentligt. Tränade som vanligt både lats och korsryggen. Joel hjälpte mig med chins och jag blir bara starkare och starkare, mer uthållig! Och numera tar jag 50kg i latsdrag med smalt grepp, 3x12 gör jag. Börjar närma mig mitt tilltänkta mål när det gäller vikterna, men jag är ändå så långt ifrån. Det går åtminstone framåt - två steg framåt och inget tillbaka!


Tack för sällskapet bror! <3

Av Jennifer - 14 december 2009 20:33

Kände mig helt död imorse! Övervägde länge och väl om jag ens skulle gå upp ur sängen men till sist pallrade jag mig upp, fixade iordning mig och drog iväg på P-mötet. Resterande av dagen har varit rätt så seg. Var till frissan och klippte samt tunnade ur luggen. Egentligen hade jag en klipptid där idag på eftermiddagen men fick lov att avboka den pga jobb. Men Tea var så gullig och fixade till luggen på mig iaf, tack vännen! Sen hade jag heller inte råd att klippa mig den här gången, as always. Fan! Tror jag har avbokat klippningen tre eller fyra gånger nu. Har inte klippt mig sen början på juni... Well, shit happens. Det är inget jag dör av. Får satsa på en klippning i början av nästa år helt enkelt - vilket är snart :)


Passade på att städa av hemmet och ta en halvtimmes promenad med hundarna innan jag drog till jobbet vid 16. Och eftersom det inte regnade idag så torkade jag av golvet med, äntligen! Regniga dagar är helt enkelt meningslösa med att försöka hålla ordning på hemmet när man har tre små lortgrisar till hundar...


Blir pirrig i kroppen när jag tittar ut genom fönstret! SNÖ! Åååå vad jag hade velat varit ute i snön och kutat runt med hundarna nu eller gjort snöänglar så man får en massa snö innanför kläderna! Okey, snö innanför kläderna är ingenting att föredra men på något vis så känns det som när man var liten och hade snö överallt och ingenstans. Lite flashbacks från barndomen helt enkelt. :)

Av Jennifer - 13 december 2009 23:45

Hemkommen från ett kort men roligt besök i Uppsala! Utgång stod på schemat igår och vi gick till Platina precis som förra året. Träffade på en massa roligt folk och jag bokstavligen talat dansade arslet av mig! Älskar att dansa på krogen, adrenalinkickar och ett sjuhelvetes jävla beat inombords - love it! När krogen stängde drog vi hem på efterfest tillsammans med en och annan ordningsvakt, kollegor till Josefines karl. Jag tröttnade på att gå runt i klänning och strumpbyxor så jag slängde på mig mina rosa rutiga flanellpyjamasbyxor (oerhört osmickrande) och en ful t-shirt. Vem har sagt att man måste vara till sitt yttersta och bästa jämt och ständigt? Trots detta så fick jag höra att jag var söt, haha. Det var en lite annorlunda och knasig efterfest, men väldigt trevlig. Jag och vakterna bröt arm (jag förlorade dessvärre alla gångerna men jag fick beröm över min styrka!), dom visade mig lite coola grepp och jag var helt enkelt försökskanin. Dom visade mig "knyck" för att vrida någons arm ur led och lite annat smått och gott som jag kan ha användning för, haha. Sen försökte dom lära mig prata "vettigt". Dom bara skrattade åt min breda dialekt... "Nuuuuuu". "ryssiiiin", "tyggummiiii". Vet inte hur många gånger jag fick upprepa vissa ord, haha! Runt en 8-9 tiden imorse gick folket hem och då knoppade vi. Jag var heeeeelt slut!


Nu på kvällen när jag stod på perrongen i Uppsala så kände jag mig utstirrad och tittade lite hastigt upp under luggen och såg att en kille iaktog mig. Fem minuter senare kände jag mig fortfarande iakttagen och gjorde om samma procedur och såg att han fortfarande tittade på mig. Jag tittade ned, blev nästan irriterad över att han stirrade ut mig och bestämde mig för att titta upp ännu en gång men den här gången höll jag kvar blicken, länge. Vi höll ögonkontakt ett bra tag och log emot varandra. Ingen sa någonting, vi bara tittade. Han tittade så pass länge på mig att jag blev blyg, haha. Och DET händer inte ofta! Han klev på sitt tåg, satte sig vid ett fönster så han kunde fortsätta titta på mig och han tittade på mig ända tills tåget rullade ifrån perrongen. Undrar vad det var för en kille. Strunt samma, it was a moment. Ett sånt där ögonblick som man ofta ser i filmer. Weird!


När jag klev av tåget här hemma i Säter så möttes jag av vitt på backen och jag riktigt kände hur mungiporna drog sig uppåt, borta bra men hemma bäst. Och när jag gick hemåt (bor alldeles vid tågstationen) så mötte jag mamma som var ute med Daizy och Ebba. Underbara och gulliga mamma som tagit hand om mina hundar! <3


Nu känner jag att sängen lockar rätt så hårt. Är trött i huvudet och kroppen är lite mör sen jag agerade försökskanin åt vakterna, haha. Dessutom busbrottades jag och Josefines kille igår med när han "retade" och jävlades med mig. Jag taggade igång på direkten men självklart så var det jag som åkte på storstryk, haha. MEN, han fick sig ett rejält motstånd. Mig bryter man inte ned så lätt :) Starka Jennifer!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards