Alla inlägg under december 2009

Av Jennifer - 5 december 2009 17:04

Tog sovmorgon till halv elva imorse, skönt! Fast jag gick ju och la mig sent, så, fick ju inte direkt några fler timmars sömn. But still, skönt att vakna av att det är ljust utanför fönstret, annars är det ju alltid såååååå mörkt och trist... Tog en skogspromenad med alla doggarna på förmiddagen, mysigt! Alla kutade runt och vägrade i princip lyssna! Dom var heeeeelt upptagna med att utforska varje liten sten och kotte... Försökte träna lite inkallning med dom iaf och när dte gick som bäst slutade vi. Då fick det vara nog :) Här kommer lite bilder från skogsbuset! Största skogsmullen av oss alla avr nog iaf jag...  Bjuder på en skogsmulle bild.... Ursäkta mitt bleka face och det tuffsiga håret. Men så ser en ofixad Jennifer ut, haha.


  


        


Har nu på eftermiddagen bakat pepparkakor i ett hopp att få lite mer julkänsla. Och joda, lite julkänsla fick jag allt men framförallt så mindes jag hur tråååååkigt det är att baka pepparkakor! Dessutom är det ju jävligt gott att äta pepparkaksdeg.... Onyttigt som fan, men ähh, lite lär man ju få stopp i sig faktiskt. Det hör till, haha!


                                         


Nej nu väntas en dusch och lite tillfixning. Blir utgång ikväll! Men vad ska jag ha på mig? Håret var ju ett lätt val iaf... Det blir lockigt eftersom det regnar ute. Regnar - inte snöar.... Julkänsla var det ja (?)!


Av Jennifer - 5 december 2009 01:31

Jag är energi och jag känner energi. All creed to me! Vinnarskallen min är för envis för att vara negativ. Positiv positiv positiv!


Livet är en ständig kamp. But I always gonna win. Jag vinner över mig själv. Jag vinner över mitt förflutna. It's a win win situation! :)


                                            henni12  



Av Jennifer - 5 december 2009 00:36

Har varit hos Lina och Julia på lite fredagsmys! <3 Julia är bra rolig hon! Mitt under Idol när Erik sjunger och jag precis har sagt att jag tycker han ser sååååå söt ut så säger Julia att hon tycker vi ska fria till honom! Jaaa okey säger jag. Men vem tror du att han väljer då? Då säger skruttungen att hon tror han väljer mig för alla killar gillar svarta tjejer. Jag får då hoppas att hon menar mörkhåriga för annars är min chans all gone, verkligen! Jag är så mycket blekfis man kan vara så hahahaha. Men vi fick inte höra av oss till honom, vi ska vänta på att han ringer. Annars "bjuder" vi ut oss för lätt. Jahopp... Så, nu sitter jag med telefonen i högsta hugg och väntar på att Idol-Erik ska ringa ;) haha. Eller inte. Men hon är bra söt hon Jullan! Och märk väl att hon bara är fem år och försöker gifta bort mig, knasunge! Och idag när vi myste så frågade hon varför jag inte var kär i Per.... Varför kom hon att tänka på Per? Helt plötsligt? Och jaaa, Per, han är verkligen mitt förflutna! Men Julia kommer väl kanske ihåg hur jag mådde i våras när jag bodde hos dom och när allt var ett riktigt rejält helvete! Minns även att hon då i våras frågade mig om Per var elak mot mig, om han slog mig och sa taskiga saker. Inge roligt när en liten tjej frågar en sådana saker... Usch så dåligt jag mådde... Fick inte gå ensam ute, fick inte ta ut hundarna själv, inte gå till eller från jobbet. Och var jag utanför hemmets trygga vrå (Linas hem) så hade jag alltid någon i andra änden av telefonen... Bara för att gå och slänga soporna så behövde någon vara "närvarande"... All kontakt med polis och kvinnojour och hela skiten. Usch det var en jobbig period. :( Men jag kom ur det levande! Det som inte dödar en - det härdar en. Jag tror skarpt på det.


Nej, radera radera radera. Borta! Kan man inte få drabbas av en minnesförlust för att bara radera vissa saker? Men bara det man absolut inte vill komma ihåg?


Nej, se positivt! Blicka framåt och spå en ljus framtid! Viljan är stor och stark, likaså jag. Men ibland vill jag bara krypa ihop i fosterställning och försvinna för en stund. Vet inte varför alla känslor kom just nu, det bara gjorde det helt enkelt. Det är mycket som kan väckas till liv med ett enkelt knäpp med fingrarna. *snap*


Buckle up! På med storsmilet och le, för imorgon (idag) är en ny dag och då blir det utgång! Och är vädret fint under dagen så ska jag nog dra ut i skogen med doggarna och strosa runt. Harmoni!



Av Jennifer - 3 december 2009 20:42

Av Jennifer - 2 december 2009 23:45

Opeppad gick jag till gymmet imorse och inte kände jag mig någe mer pepp där. Jag körde iaf lite axlar och triceps. Bättre än inget. Gick sen ut på en rejäl skogspromenad med Ebba. Huuuur mysigt som helst! Vi var vällan ute en timme ungefär och knatade runt i skogen över stock och sten. Jag älskar att gå i skogen den här årstiden, när frosten slingrar sig runt träden, solen skiner och när ens utandning kan synas lite lätt i den kalla luften! Synd bara att allt det vita på marken fattades. Men i övrigt, wonderful!


         


Direkt efter det fick sig Daizy och Trixie en halvtimmes promenad. Dom såg så nöjda ut när dom studsade runt bredvid varandra. Trixie är inte lika snabb i benen som Daizy så hon nästintill hoppar fram för att hinna ikapp, haha. Och jag kan nog nu officiellt säga att Trixie äntligen är rumsren! Sist jag trodde hon var det och sa det öppet så gick hon nästan på direkten och pissade en stsoooor pöl på golvet mitt framför ögonen på mig (dessutom var vi på jobbet....) Men nu så, inget bakslag ännu! :)


Emma och Tobias kom förbi och hälsade på en sväng i eftermiddags! Fick se bilder på deras lille son Freddy, han var så liten och söt! Och jag kan tro att hans lilla tvillingsyster hade varit minst lika söt om hon hade varit i livet.... Livet är inte alltid så givmilt och rättvist... När föräldraparet hade varit här så drog jag och Veronika en snabbsväng till kupolen. Skönt att få komma iväg och göra någonting som inte direkt associeras med jobb eller träning haha. Tyvärr var inte humöret på topp hela tiden. Var helt enkelt lite för grinig. Bitterfitta, I know.


Nej nu blir det sängen om jag ska orka upp och jobba ett 14 timmarspass imorgon. Blir nog en rolig dag tillsammans med vikarien Malin!


Puss och god natt!

  

Av Jennifer - 1 december 2009 22:54

Decembermånad och ingen snö???? What the fuck?! Synd och klaga egentligen med tanke på att solen har skinit idag för första gången på, evigheter. Åtminstone känns det som så! Minusgrader och en strålande sol - mysigt! Men jag väljer att klaga lite endå: hello, snöööööön?! Ja vill snubbla omkring i meter hög snö, dratta på ändan i en isig backe, "pullsa" fram i skogen med hundarna och ha snö innanför alla klädesplagg, kinderna ska vara rosenröda (och tyvärr näsan lika så), jag vill bli tvingad att ta på mig min mössa för att inte förfrysa öronen av mig, ta på mig hemska långkallsonger och klaga över att dom blir pösiga vid knäna och stjärten. Jag vill sitta inomhus och se snön falla ner samtidigt som jag myser med tända ljus och äter ur en Paradisask, eller om jag äter mängder av apelsiner och försöker intala mig själv att jag inte alls vill äta choklad... Eller varför inte komma in från en lång och rejäl promenad så man nästan ser ut som snömannen tack vare all snö man blivit "påhoppad" av, ta en varm dusch och sedan slå sig ned i soffan och dricka glögg för att värma kropp och själ. Så snälla snön - kom snart!!!


Jobbade 8-17.30 idag, stack sen ut och sprang en runda på 30 minuter och gick sen en 30 minuters promenad med alla doggarna. Resten av kvällen har varit rätt så soft med undantag för ett jävligt störande telefonsamtal. Enough is enough! Hur svårt ska det vara att förstå när jag pratar klarspråk: Back off! Det där var dåtid och jag lever i nutid. Jag lever i nuet och jag vill inte beblanda mig med folk som ger mig dålig energi och som "pressar" sig på mig.


Get over it, get yourself a life again or go ahead and fuck yourself!

Jag ångrar verkligen inte mitt val och jag känner mig starkare än någonsin. Var längesedan jag kände en sån här pondus över mig själv.


  




Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards