Alla inlägg under april 2008

Av Jennifer - 17 april 2008 10:23

Vaknade tidigt imorse av att solen lyste in genom fönstret - härligt! :D Jag valde att sova vidare någon timme till och sedan har jag nu på morgonen bara tagit det lugnt och pysslat med mig själv. Duschat, fixat ögonbrynen (och sådant tjejgrejjs), sminkat mig och satt på mig fina vårkläder.  Så nu känner jag mig tjusig! :)


Ringde nyss vikariepoolen med och försökte få till lite jobb ihelgen. Men den hemtjänstgrupp jag är vikarie i behöver ingen hjälp alls hittils. Så nu vet jag inte om man ska hoppas på jobb eller inte. Haha. Hade verkligen behövt pengarna inför sommaren då det kommer bli snålt med pengar både hela juni och juli innan jag börjar på mitt sommarvikariat inom äldreomsorgen... Men samtidigt så behöver jag helgerna till att ladda om batterierna inför en ny skolvecka osv. Knepigt det där. Jaja, jag får väl hoppas på att jag kan få jobba åtminstone en dag nu ihelgen och att jag får jobba ngt nästa helg - för jag har redan sagt att jag kan den helgen, så det är uppskrivet. :P


Annars idag så måste jag plugga, ska läsa över 100 sidor i Social omsorgsboken och jag kan inte påstå att det känns särskilt lockande... Sen ska hundarna aktiveras och ut och på promenader, jag ska ta hand om marsvinen och förhoppningsvis föds det bebisar idag! Börjar bli otålig. :P Sen ikväll måste jag träna. Har inte bestämt mig ännu om jag ska cykla eller simma. Det visar sig! :)




Av Jennifer - 16 april 2008 23:37

Denna dag har varit stressfylld och jag har haft saker att göra nonstop!

Ett litet smakprov på min dag:


  • Gå upp, borsta tänderna, duscha, sminka mig, ta en shake 
  • Gå till skolan och göra klart ett grupparbete i kursen Social omsorg
  • Gå hem
  • Ta en shake och dricka massa vatten + ut med hundarna
  • Lägga in maskin tvätt
  • Gå upp till huset och städa åt marsvinen och göra en nogrann kontroll av dem alla. Hjälpte mamma med hennes burstädning åt Josefines djur.
  • Marsvinsköpare kom och gick - med sig hem hade hon fem KizBaz grisar
  • Åkte hem då mamma iaf hade ärenden nere på stan
  • Hänga upp tvätten, lägga in en ny tvätthög i maskinen
  • Ta min sista shake för dagen...
  • Svara på massa mail som jag skjutit upp ett par dagar...
  • Utfodra hundarna och ut med dem
  • Ekonomin sjönk när Per och jag besökte Willys för lite "shopping"
  • Hänga upp tvätten, lägga in ännu en hög i maskinen
  • Skriva rent grupparbetet (en av mina uppgifter i gruppen)
  • Bada hundarna
  • Hänga upp tvätt, lägga in meeeeer tvätt i maskinen
  • Hänga upp den sista tvätten!
  • Per och jag hjälptes åt att vika tvätten och lägga in den i garderoben
  • Situps

Vet inte riktigt vad jag ska säga... Tycker nog faktiskt att mina dagar kan vara relativt stressiga - jag kommer alltid på nya saker som måste göras. OCH efetrsom jag är sååååå duktig på att skjuta upp allting så får jag massa extra att göra dagen efter... Eller är det så här det ska vara när man är vuxen? Stressa, stressa, stressa och ha händerna fulla konstant?


Träna har jag inte hunnit göra idag - men samtidigt så har jag allt rört på mig en massa i samband med alla mina dagssysslor. Alltid något då. :P


Av Jennifer - 15 april 2008 15:25

Jag och Joel ska om en halvtimme gå till simhallen och simma lite. Jag är fast besluten med att som vanligt simma minst 40 längder, och om jag har ork och motivation kvar så gör jag 60 längder. :P


Cyklade gjorde jag igår, cyklade 40 minuter och gjorde sen 100 situps. Direkt efter det gick jag och Per ut med hundarna på en sväng. En sak som är säker: Jag lider inte brist på daglig motion! ;)


Är jävligt glad över mitt simkort som jag fick i födelsedagspresent av mamma! Min träning består av att promenera, cykla och simma. Sen lägger jag till situps och har även försökt lägga till lite armhävningar. Tyvärr ser det mest ut som att jag juckar mot golvet än gör armhävningar. Haha :P

Av Jennifer - 14 april 2008 17:03

Idag passade jag på att klä mig lite vårfint i min nya gröna tunika, strumpbyxor och mina snygga svarta stövlar. Solen lyste lite smått genom molnen när jag gick till skolan, och när jag gick hem från skolan kunde man fortfarande skymta den bakom molnen. Härligt! Men, precis när jag var hemma så började det ösregna!!!! Bläääääääääää! Alla mina vårkänslor  försvann med solen... Jag hade ju tur som hann hem innan skurarna iaf. ;)


Ikväll ska jag ta och hoppa på spinningcykeln och cykla 30-40 minuter. Är inte förkyld längre och hela förra veckan vilade jag upp mig - så nu är det på tiden att jag kommer igång med träningen! Sen är mina planer att jag imorgon ska gå till simhallen och simma 40-60 längder. Sen får vi se vad jag tränar för något resten av veckan. :)


Inga bebisar har fötts ännu (vad jag vet) men Phoebe är tjockare än tjockast och har öppnat sig helt så där borde det trilla ur något snart! Även "Don't" har börjat öppna sig ngt, får väl se när bebisarna tänkt födas. :)

Ska om en liten stund gå upp till huset och ge alla marsvinen mat - förhoppningsvis sitter det bebisar i någon bur och väntar på mig! :)


Av Jennifer - 13 april 2008 18:17

Här kommer några bilder från utställningen igår! Vill ni se mer bilder på Ebba och Jonna hänvisar jag er till Maidendoggs blogg. :)



Av Jennifer - 13 april 2008 16:00

NU är hemsidan uppdaterad - det var välbehövt!

www.geocities.com/kizbaz

Av Jennifer - 13 april 2008 14:27

Har varit ute på promenader med hundarna. Började med att vara ute med Ebba i 30 minuter. Själva gåendet där var väl ca.20 minuter - resterande var träning och vila. Ebba fick gå lös (kopplet släpandes i backen efter sig, för säkerhetsskull) och jag hade massa goda korvbitar att truga henne med. Och hon skötte sig! Vi gick förbi ett gäng barn som lekte och Ebba sprang inte fram dit, hon bara stannade och tittade på dem. Jag fortsatte gå och rätt som det var kom Ebba upp bredvid mig igen och tiggde korv. ;)


När Ebbas promenad var avklarad tog jag med mig Daizy på en sväng. Den promenaden varade i 60 minuter och jag är helt slut i kroppen! Vi gick i backe upp och backe ned hela tiden. Det som är en stor fördel med Säter är att det finns mycket backar att gå i! Speciellt där mamma och pappa bor - där är det bara en massa backar och just DÄR har vi gått i rask takt nonstop! Mina ben är som gele efter dagens bravader. ;) Jag har en mycket god kondition men att gå upp och ned, upp och ned, upp och ned i en timme - det kan få vem som helst utpumpad! :P + att jag då först var ute och lunkade på med Ebba. Hehe. Det som är så bra med alla backarna är att Daizy bygger upp sina benmuskler väldigt bra, vilket behövs med tanke på hennes vänstra bakben som blev opererat i sommras. Och sen är det även bra för oss tvåbenta som behöver behålla och utveckla konditionen. ;)


Det är bara att inse fakta - jag är backarnas drottning! ;)

Av Jennifer - 12 april 2008 16:19

Hemkommen och någolunda utvilad är jag efter dagens inofficiella utställning i Avesta! Jag är nöjd med dagen och Ebba fick kanon kritik!!!!


Domare Jahn Stääv

"Mycket god typ, fint huvud, korrekt bett. Välvinklad fram och bak, välkroppad, bra benstomme. Bra temperament. Goda rörelser när hon vill."


Ebba blev tvåa i klassen med HP! Hennes kullsyster Jonna slog Ebba, och det var ju lätt att förstå då hon rörde sig finare. Ebba ville hellre gräva ned nosen på ringens matta och hur mycket jag än försökte locka och pocka på  henne med köttbulle och ljud så var mattan mer intressant... Luktade vällan gott efter alla hundar! Så våra rörelser var inte de vackraste, men att få henne att stå gick bra och hon bet inte domaren när han skulle inspektera munnen! ;) Så visst är jag nöjd! Bara att hålla tummarna att vi lyckas bättre på våra andra utställningar! Övning ger färdighet - heter det inte så? :P


Domaren sa att båda hundarna var av utmärkt kvalitet och jämna, och det tycker jag känns så jäkla skoj då det är just det Jenny jobbar för - att sina kullar ska vara jämna och av en god kvalitet.  Ebbas kullsyster Jonna som Jenny äger blev BIR valp med HP! GRATTIS Jenny!!!! :D


Så, är ni sugna på en Fransk Bulldogg kan jag varmt rekkomendera er till Maidendoggs uppfödning som finns i Degerfors!


Bilder från utställningen kommer! :D

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards