Alla inlägg den 12 april 2008

Av Jennifer - 12 april 2008 16:19

Hemkommen och någolunda utvilad är jag efter dagens inofficiella utställning i Avesta! Jag är nöjd med dagen och Ebba fick kanon kritik!!!!


Domare Jahn Stääv

"Mycket god typ, fint huvud, korrekt bett. Välvinklad fram och bak, välkroppad, bra benstomme. Bra temperament. Goda rörelser när hon vill."


Ebba blev tvåa i klassen med HP! Hennes kullsyster Jonna slog Ebba, och det var ju lätt att förstå då hon rörde sig finare. Ebba ville hellre gräva ned nosen på ringens matta och hur mycket jag än försökte locka och pocka på  henne med köttbulle och ljud så var mattan mer intressant... Luktade vällan gott efter alla hundar! Så våra rörelser var inte de vackraste, men att få henne att stå gick bra och hon bet inte domaren när han skulle inspektera munnen! ;) Så visst är jag nöjd! Bara att hålla tummarna att vi lyckas bättre på våra andra utställningar! Övning ger färdighet - heter det inte så? :P


Domaren sa att båda hundarna var av utmärkt kvalitet och jämna, och det tycker jag känns så jäkla skoj då det är just det Jenny jobbar för - att sina kullar ska vara jämna och av en god kvalitet.  Ebbas kullsyster Jonna som Jenny äger blev BIR valp med HP! GRATTIS Jenny!!!! :D


Så, är ni sugna på en Fransk Bulldogg kan jag varmt rekkomendera er till Maidendoggs uppfödning som finns i Degerfors!


Bilder från utställningen kommer! :D

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards