Alla inlägg den 9 april 2008

Av Jennifer - 9 april 2008 23:30

Lägger upp en bild på Ebba som nu är fem månader gammal! Envis som en oxe, dominant som en stenåldersman och söt som godis - det är min Ebba det! :D



Av Jennifer - 9 april 2008 23:26

Har varit full rulle heeeeela dagen!


Var hos Lina i ca. fyra timmar och pluggade, gick vällan sådär - mer snack och klagande på kursen än studerande. Hehe. Men det var trevligt och vi fick iaf lite gjort.;) Sen var jag hem, tog en pulver, gick ut och gick med hundarna på en snabbis innan vännen Åsa kom för att hämta mig och Ebba. Åsa ville att jag skulle titta på hennes abessinierungar, om de var fina osv - och jag hade med mig Ebba för miljöträning då Åsa har massa hästar. Ebba var mer vild än tam och var mest intresserad av att äta allt som låg på stallbacken än att kika på hästarna. :P Väl hemma tog jag tag i studierna igen och tog sen min sista pulver för dagen. Upp till huset för att ta hand om marsvinen, sen hem, hämta pantflaskor, åka med mamma till affären för att panta dem och handla. Efter det passade jag på att ringträna Ebba - och hon skötte sig utmärkt!!! :D Får hoppas att det håller i sig tills på lördagen då vi ska på våran första utställning. Hehe. Avrundade själva träningen med att gå en rejäl promenad på ca. 30-40 minuter med både Ebba och Daizy i rask takt. Fortsatte med studierna när jag kommit in, tog sen en varm skön dusch, fortsatte studera och har precis tagit en paus för att orka plugga igenom allt en gång till...

Visst är jag energisk??? ;)


Är inne på min tredje dag med ren kur på cambridge. Har gått riktigt bra hittils och jag är imponerad över min envishet och vilja! Kommer även sätta igång med cyklingen och simningen den här veckan troligtvis. Ska bara låta kroppen komma igång igen efter förkylningen.


Av Jennifer - 9 april 2008 09:53

Igår besökte hela 124st min blogg - värsta skoj!!!! :D

Nytt rekord på antal besökare alltså. :)


Ska strax dra hem till Lina och plugga inför tentan imorgon. Har knappt pluggat något alls inför provet eftersom praktiken på Kvinnokliniken upptog mest av min tid, och i förra veckan var jag grymt förkyld och orkade knappt ens ta hand om hemmet... Så: nu sitter jag här igen med att råplugga dagen innan ett prov. Gaaaah! Får väl se hur det går, jag hoppas iaf jag klarar det imorgon. Hade varit så skönt att lägga hela den här omvårdnadskursen bakom sig! Än så länge har jag klarat alla kurser iaf - med bra omdömen och betyg! :P Har fått två MVG, två VG och ett G. Ruskigt bra för att vara mig! ;) Go Henniher!


Här är min handledares kommentarer angående mina tre praktikveckor på Kvinnokliniken i Falun (gynmottagning, behandling):

"Jennifer har visat gott intresse, tagit egna initiativ. Har varit glad, positiv och jättebra med patienter. Har utfört enkla provtagningar, tagit blodprover. Passande för yrket."


:D




Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards