Alla inlägg den 12 april 2011

Av Jennifer - 12 april 2011 22:30

Daizy och Trixie är nu lena, rena och fina. Äntligen! Det tar sin lilla tid att raka ned dom båda, men nu är det gjort tack vare Emmelie! Hon rakar och jag håller - teamwork! Fy fan alltså: det var så mycket hår överallt så bh:arna fick lov att åka av. Jävlar vad det kliade på bröstvårtorna av alla smååå småååå pälstussar som sakta men säkert trillade av jyckarna! När vi var klara med allt så var det bara att gå ut på balkongen, hänga brösten över räcket och skaka av dom hahahaha.


      


Hur söta får man vara??? :)

 




Av Jennifer - 12 april 2011 17:30

Fitta! Ursäkta ordvalet i detta negativa sammanhang! Men jag har återigen börjat bli sjuk! Vad faaaaaaan??!! Näsan är helt tät, jag har ont i bihålorna, huvudet känns som om det vore nedstoppat mitt i allt bubbel på ett skumparty... Nu är jag trött på att vara sån här... Har varit sjuk september, november, december, januari, februari, mars och så april.... Det kommer och går liksom... Kanske är frisk någon vecka - sen på't igen... Jag som precis hade blivit av med hostan och kommit igång lite med konditionsträningen! :(


Hade helst av allt velat lägga mig och sova men det hinns inte med. För nu ska hundarna ut. Och om en halvtimme kommer kära Emmelie förbi för att hjälpa mig raka ned Daizy och Trixie. Vilket lär ta någon timme... Sen borde jag även diska, städa och plocka ihop all smutstvätt inför morgondagens tvättid... Ähh, jag gör hundarna och skiter i resten! Förresten så lovade Niklas redan i lördags (precis, i  L Ö R D A G S) att han skulle ta disken. Får se vilket århundrade det blir av. Tillsvidare får det se ut som om någon har släppt en bomb där för jag tänker inte göra ett jota!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards