Alla inlägg under januari 2010

Av Jennifer - 17 januari 2010 17:40

Haft fullt upp heeela helgen! Fredagen kickades igång med ett bra ben och magpass på gymmet och direkt efter det promenader. Eftermiddagen ägnades åt att tvätta en jävla massa tvätt! Passade även på att tvätta täcken och kuddar - varför inte liksom? Bäddade även rent i gästrummet/skrubben/förrådet/Joels rum (vad man nu ska kalla det för, haha) När kvällen kom blev det hemmafest hos ett glatt gäng på Hushagen och de blev även en liten krogenrunda. Det sög på krogen, russindiscot number one.... Liljan... Men de blir vad man gör de till! Vi som var ut dansade, skrattade, drack, dansade ännu mera och drack. Riktigt nice förutom att jag på något konstigt vis och vänster blev lite för överförfriskad, hmm... :P Joel som var med ut fick lov att i princip bära in mig i lägenheten och lägga mig i sängen. Stackarn hahaha. Men innan jag hade kommit till sängen så hade jag tydligen slängt mig på golvet och dunkat in huvudet eller något ditåt i väggen och jaaaa, herreguuuuuud haha. Joel lade mig iaf i sängen med ytterkläder och allt på, jag låg då så nöjd där. Filosoferade en stund och sen kom jag på att jag måste sminka av mig eftersom jag inte villa skita ner lakanen som var nytvättade (duuuuh! som att inte stövlarna skitat ned allt redan....) När jag vaknade dagen efter så fick jag gå på skattjakt i hela hemmet för att hitta alla grejjer. Klädesplagg låg lite överallt och handväskan hade jag tydligen gömt.... Den tog en kvart att hitta... Jaaa, vad säger man förutom att man kan vara lite lurig på fyllan ibland. Nycklarna hittade jag dock inte på.... Hade inte tid att leta efter dom heller då jag lovat Anna att följa med henne till kupolen för att vara hennes personlig stylist! Hon ville ha en helt ny klädstil och tyckte då jag skulle hjälpa henne då hon tycker jag har en schysst stil, yeeeeah! Förutom att jag var galet bakis och allmänt illamående så var det en mycket trevlig shoppingrunda och Anna hade många snygga plagg med sig hem! :) Och självklart så köpte även jag något: ett par baggyjeans och dom är SJUKT SKÖNA!!!! I love them! Känns nästan som att gå i mjukisbrallor, soft och slappt fast snyggare ;) Och när jag kom hem så hittade jag på nycklarna i sängen!!! Dom hade glidit ned under madrassen på något konstigt vis och vänster.... Fråga mig inte hur haha.


På lördagkvällen skulle brorsan låna min lägenhet för att ha en grabbkväll! Jag kan då lova grejjer jag utan att ens ha en tanke på vart jag själv ska ta vägen haha. I vilket fall som helst så hängde jag ett tag med dom, kikade på film och snackade sex och brudar - you name it. Sen när dom skulle ut och mingla runt lite så knatade jag hem till Lina för att ligga på soffan och goffa ostbågar. Dessutom ringde det en kille på kvällen som jag inte hade något som helst minne utav... Tydligen hade han frågat om mitt nummer när vi var ut i fredags och jag var då söt och rar och gav det till honom. Stackas karl att först behöva ta modet till sig med att våga ringa och sen minns jag honom inte ens. Lustigt värre! Lite komiskt är det faktiskt hahahaha. Well well, drog hem ifrån Lina och hängde lite mera med grabbarna. Myste ned mig i soffan bredvid dom och halvkikade lite på någon film som tydligen skulle vara läskig. Dom drog hem till sig och resten av natten/morgonen flöt på med lite schysst sällskap.


Jag som skulle ha en lugn och skön helg hade jag tänkt mig - näääähduuu, det blev en massa fart och fläkt istället. Love it! Åååååå vad jag uppskattar lediga helger!!! :)



Av Jennifer - 14 januari 2010 23:46

Har haft en sån jävla bra dag idag! Arbetat med underbara Erika ♥, stack till gymmet direkt efter jobbet och tränade axlar och triceps lite lätt då kroppen var totalt slutkörd sen gårdagens träning, promenerade i två timmar och sprang även en liten vända med Ebba för att jag skulle få upp pulsen ordentligt. Och sen det bästa av allt: jag testade på att åka snowboard och JÄVLAR vad kul det var! Jag var inte bra och jag var inte dålig - jag var skitkass! Skitkass men glad! Jag är definitivt inget snowboardproffs men jag är ett proffs på att ramla med stil! Jag körde in i en buske, ramlade tusentals gånger, skrattade, blev förbannad, svor och var mer arg, skrattade åt ilskan och slutligen så körde jag över borsan i princip hahaha. Det där med att stanna var inte riktigt min grej - jag skrek, skrattade och ramlade innan jag fick in en sorts teknik på de hela. Tror jag inte har skrattat så här mycket på länge! Jag kunde inte ens bli riktigt jävla arg utan att jag vek mig dubbel av skratt. Det kändes nästan som när jag och Joel var yngre och åkte trickskidor, pulka och bobb under julloven. Underbara minnen! Jag har världens bästa bror  ♥


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch! Blev helt slut och alldeles svettig. Det är jobbigt att försöka bli snowboard proffs! ;) Nej men helt seriöst så bestämde jag mig idag för att bli bra på någonting jag är riktigt jävla dålig på. Det är alltid kul att visa andra att man kan bara man ger sig fan på det! Envishet lönar sig i längden.


Tack och god natt!


Av Jennifer - 13 januari 2010 20:45

Igår hade jag en upp-och-nedvänd dag. Började sur och tvär mitt i natten när jag trodde jag hade försovit mig och tokstressade, fast jag egentligen var i oerhört god tid.... FÖR god tid (duuuuuh!). Fy vad förbannad jag blev haha. Sen flöt dagen på bra med personalmötet på förmiddagen och sen en shoppingrunda i kupolen där jag hittade jeans, replay skor, tre linnen och två toppar osv. I looooove shopping! Synd bara att jag och min ekonomi är lite oense ibland bara :P På kvällen var jag ute och knatade i två timmar, skönt som tusan förutom att jag och två av hundarna, Daizy och Trixie, höll på att bli påkörda! Vi kom gåendes på ett övergångsställ och jag ser att bilen som var långt ifrån kör jävligt fort, han upptäcker oss försent (halvblinda jävla gubbe!!!!) och bromsar hårt men bilen bara slirar mot oss! Jag hinner precis kasta upp hundarna på trottoaren och själv ta ett skutt upp där innan bilen brakar på alldeles bakom oss. Jag riktigt kände hur ena bildäcket strök sig mot min häl...:( Fick en syn i huvudet att Daizy låg halvt söndermosad på trottoaren och jag riktigt kände hur det snurrade till i huvudet på mig, höll fan på att svimma och trilla omkull. Tittade ned och såg att båda hundarna var oskadda och jag gick med taffliga steg därifrån. Efter en liten stund kom gubben körandes efter oss och ber om ursäkt, säger att han blev bländad av den mötande bilen (den bilen såg oss och stog stilla vid övergångsstället). Ljuggubbe.... Jag var i chock och sa inte så mycket, försökte låta irriterad och arg men lyckades nog inte särskilt bra.... Shit vilken tur jag hade där endå! Hade jag reagerat lite senare... Blääääää! Och hade jag även haft Ebba i kopplet så hade jag inte hunnit kasta upp hundarna på trottoaren... Då hade vi blivit halvt som halvt mos... Nu gick allt bra iaf och jag ruskade av mig allt det där. Fick annat att tänka på. Dumma dumma huvud att alltid tänka för mycket, gå på högvarv. Blir så arg, ledsen och besviken på mig själv när dom där tankarna kommer fram. Jag vet iaf att jag varit ärlig hela vägen och spelat med öppna kort. Det är sån jag är. I don't play games.


Fuck it! Gårkvällen var en låg dal och idag har det varit en ny dag. En dag med höga toppar gällande mitt humör och träning. Fy fan vad jag är bra ibland!!!! Tränade rygg och biceps and damn! Jag är starkare i ryggen och kan hålla brett nu när jag gör chins. Visst, Joel lär hålla i mina ben but still - I do all the hard work all by myself! På biceps så använde jag mig av 8 samt 10kg's hantlar istället för 7:orna jag brukar använda. Jag ska bli stark, starkare, starkast. Jag är fan helt sjukt bra endå! Fantastisk! Jag är kanske ingen jättesmal, liten och nätt tjej. Jag ser inte ut som en Barbiedocka. Jag är ingen Barbiedocka. But hey - jag försöker hålla kroppen i trim, styrketränar och konditionstränar. Jag är mer vältränad (även fast det kanske inte syns!) och sund än dom flesta jag känner. Man behöver inte vara pinnsmal för att ha en sund kropp. Det är på tiden att jag ger mig en rejäl klapp på axeln och säger bra jobbat! BRA JOBBAT JENNIFER!!!!!!!!!!!!!!



Av Jennifer - 12 januari 2010 23:26


Vissa dagar dyker så oändligt många tankar upp i mitt huvud som är alldeles för litet för alla dessa tankar. En vinternatt kan väcka många tankar och känslor till liv. En vinternatt med perfekta snöflingor som faller ner och bildar något magiskt. Känslor som funnits där länge och som inte längre går att kväva. Jag vill inte vara osynlig. Jag har försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.


Av Jennifer - 12 januari 2010 07:30

Jag har helt klart tappat sömnrytmen totalt. Vaknade trött som fan och helt söndermosad i huvudet och kände mig samtidigt sjukt stressad, rekordduschade och tvättade håret, valde ut kläder och skulle precis ge hundarna käk när jag tittade på klockan och uptäckte att den var 02.45 Och INTE 07.45 Jahapp, inte konstigt att hundarna låg och sov och inte ville vakna när jag började stressa och fixa hahahahahaha. Blev skitförbannad över att vara vaken helt i ondödan så jag kastade omkull mig i sängen igen med blött hår och allt. Vaknade några timmar senare och håret var fortfarande lika blött - så äre när man har ett helt svintopaket på huvudet. Så, det var bara att börja om från början igen, men snart är jag klar, bara hundarnas promenad kvar. Om en halvtimme kommer Erika och hämtar upp mig och då ska vi hem till henne och käka lite havre innan vi drar på personalmötet. Sen om jag orkar ska jag nog gå en liiiiiiiiten vända på kupolen....... :P




Av Jennifer - 11 januari 2010 22:34

Idag har jag städat undan julen. Tråkigt men samtidigt skönt. Mamma och Joel var supergulliga och åkte med alla julgrejjerna till förrådet eftersom jag har varit lite krasslig idag. Har känt mig tung och trött hela dagen. Inte ens 120 minuters promenaden piggade upp mig.... Så idag blev det inget gym för min del.... Känns dumt att träna när jag inte är 100%. Har huvudvärk, är täppt i näsan och kroppen känns öm och trött. Inga bra tecken... Så förutom att ha småplockat och städat lite här hemma idag så har jag bara slappat. Legat på soffan och försökt vila upp mig. Haft lite myspys med tända ljus och gosat med hundarna - heeeeeelt sjukt skönt!


Kikar just nu på något dejtingprogram (???) på 3:an, haha. Shit vilka brudar det finns där ute, hopplösa fall känns lite väl hårt att säga, men det är på gränsen. Man slutar aldrig att förvånas. Tror nästan jag ska kika på nästa veckas avsnitt - kul att se hur dom förändras och när dom får hjälp att bygga upp sig själva för att i slutändan kunna be able to fall in looooooooove :)


Av Jennifer - 10 januari 2010 22:38

Jobbat 8-17.30 idag med. Har vart en toppendag tillsammans med Erika verkligen! Brukaren var även på ett riktigt glatt humör så vi alla har skämtat och skrattat mest hela dagen lång :) Erika kom på en fundering idag vid matbordet att OM hon och jag skulle slåss - vem skulle vinna? Jävligt bra fundering tycker jag! Vi båda har väldigt mycket styrka och kraft... Jag tror nästan att det är 50/50 för vi kan bli stentokiga båda två haha. Det handlar nog bara om vem som får övertaget och bäst grepp. "Du är ju så jävla envis" sa Erika så det är möjligt att jag skulle vinna pga min envishet med ;)


Gick en 90 minuters powerwalk direkt efter jobbet och det var riktigt skönt! Men jag frös ju någe fruktansvärt mot slutet av promenaden... Har ju inga direkt "vettiga" kläder på mig. Mjukisbrallor (med leggins under som långkallingar haha), ett par halvtrasiga sneakers, linne, hoodtröja och min vinterjacka jag fick av jobbet + mössa och vantar. Känns inte som att det är det mest optimala att ha när det är mellan 18-25 minusgrader ute. Mer passande klädsel hade nog varit overall eller någe annat michelingubbeaktigt! :P Borde alltså införskaffa mig en michelingubbe outfit...


Resterande timmarna av kvällen har spenderats i soffan framför lite tv-kikandes och fruktgoffande. Men jag kan ju lätt lova att jag hellre goffat en feting chokladkaka. Jag tycker att frukt är förbannat gott men ingenting slår choklad, så äre bara! Undrar om det är inprogrammerat i kvinnors hjärnor att digga choklad? Jävligt dumt i sånt fall tycker jag. Nepp, nu ska jag tvätta bort sminket från fejjan och krypa till kojs. Känner att jag hade behövt en rejäl portion av skönhetssömn!


Puss och god natt



Av Jennifer - 9 januari 2010 20:31

Körde axlar och triceps igårkväll på gymmet, kändes riktigt bra faktiskt! Dock tränade jag själv då Erika inte hade tillräckligt med ork att pumpa musklerna efter jobbet. Och jag förstår henne - det är förjävla jobbigt att orka träna efter ett 14 timmars arbetspass. Trust me, I know. Been there and done that. Jag kom vällan i säng runt halv ett och precis när jag hade somnat (runt tre tiden) så ringer mobilen! Gaaaaah! Kände inte igen numret heller så jag orkade inte bry mig i att svara. Det var bara att försöka somna om igen...


Upp tidigt imorse och iväg till jobbet mellan 8-17.30 Jobbade med Annelie idag och det var lika trevligt som vanligt! Hade med mig valpen Trixie as always, hon blir förresten sex månader imorgon. Skruttan börjar bli stor! Min äldsta hund Daizy fick komma på besök på jobbet idag och det gick kanon! Ebba fick vara kvar hemma, hon blir så himla stressad av nya miljöer och skulle inte komma till ro vilket skulle reta min brukare till tusen. Sadly but true. För att kompensera Ebba så fick hon en alldeles egen promenad med en massa uppmärksamhet. Egentligen är det väl bara mitt egna samvete som blir att kännas bättre och som kompenseras. But still! Idag har det faktiskt bara blivit en timmes powerwalk för jag har gett mig fan på att ha en alldeles egen myskväll med tända ljus och ngt gott att mumsa på. Sådetså! Ibland är det bara så galet skönt att kunna vara ensam och samtidigt njuta av det. :)


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards