Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Jennifer - 14 januari 2010 23:46

Har haft en sån jävla bra dag idag! Arbetat med underbara Erika ♥, stack till gymmet direkt efter jobbet och tränade axlar och triceps lite lätt då kroppen var totalt slutkörd sen gårdagens träning, promenerade i två timmar och sprang även en liten vända med Ebba för att jag skulle få upp pulsen ordentligt. Och sen det bästa av allt: jag testade på att åka snowboard och JÄVLAR vad kul det var! Jag var inte bra och jag var inte dålig - jag var skitkass! Skitkass men glad! Jag är definitivt inget snowboardproffs men jag är ett proffs på att ramla med stil! Jag körde in i en buske, ramlade tusentals gånger, skrattade, blev förbannad, svor och var mer arg, skrattade åt ilskan och slutligen så körde jag över borsan i princip hahaha. Det där med att stanna var inte riktigt min grej - jag skrek, skrattade och ramlade innan jag fick in en sorts teknik på de hela. Tror jag inte har skrattat så här mycket på länge! Jag kunde inte ens bli riktigt jävla arg utan att jag vek mig dubbel av skratt. Det kändes nästan som när jag och Joel var yngre och åkte trickskidor, pulka och bobb under julloven. Underbara minnen! Jag har världens bästa bror  ♥


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch! Blev helt slut och alldeles svettig. Det är jobbigt att försöka bli snowboard proffs! ;) Nej men helt seriöst så bestämde jag mig idag för att bli bra på någonting jag är riktigt jävla dålig på. Det är alltid kul att visa andra att man kan bara man ger sig fan på det! Envishet lönar sig i längden.


Tack och god natt!


Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards