Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Jennifer - 17 januari 2010 23:04

Damn vad jag är grym! Tränade rygg och biceps nu ikväll med Joel och fy faaaaan vad härligt! Latsdrag med smalt grepp 55 kg och 10kg's hantel på biceps. Not bad, not bad at all!!!! Hade mer pump i biceps idag än i onsdags när jag körde det, förbannat bra! :) Joel tittade på mina armar från sidan och sa "jävlar vilka bitiga armar du har". Endorfinerna rusar runt i kroppen och gör mig happy!

Av Jennifer - 17 januari 2010 17:40

Haft fullt upp heeela helgen! Fredagen kickades igång med ett bra ben och magpass på gymmet och direkt efter det promenader. Eftermiddagen ägnades åt att tvätta en jävla massa tvätt! Passade även på att tvätta täcken och kuddar - varför inte liksom? Bäddade även rent i gästrummet/skrubben/förrådet/Joels rum (vad man nu ska kalla det för, haha) När kvällen kom blev det hemmafest hos ett glatt gäng på Hushagen och de blev även en liten krogenrunda. Det sög på krogen, russindiscot number one.... Liljan... Men de blir vad man gör de till! Vi som var ut dansade, skrattade, drack, dansade ännu mera och drack. Riktigt nice förutom att jag på något konstigt vis och vänster blev lite för överförfriskad, hmm... :P Joel som var med ut fick lov att i princip bära in mig i lägenheten och lägga mig i sängen. Stackarn hahaha. Men innan jag hade kommit till sängen så hade jag tydligen slängt mig på golvet och dunkat in huvudet eller något ditåt i väggen och jaaaa, herreguuuuuud haha. Joel lade mig iaf i sängen med ytterkläder och allt på, jag låg då så nöjd där. Filosoferade en stund och sen kom jag på att jag måste sminka av mig eftersom jag inte villa skita ner lakanen som var nytvättade (duuuuh! som att inte stövlarna skitat ned allt redan....) När jag vaknade dagen efter så fick jag gå på skattjakt i hela hemmet för att hitta alla grejjer. Klädesplagg låg lite överallt och handväskan hade jag tydligen gömt.... Den tog en kvart att hitta... Jaaa, vad säger man förutom att man kan vara lite lurig på fyllan ibland. Nycklarna hittade jag dock inte på.... Hade inte tid att leta efter dom heller då jag lovat Anna att följa med henne till kupolen för att vara hennes personlig stylist! Hon ville ha en helt ny klädstil och tyckte då jag skulle hjälpa henne då hon tycker jag har en schysst stil, yeeeeah! Förutom att jag var galet bakis och allmänt illamående så var det en mycket trevlig shoppingrunda och Anna hade många snygga plagg med sig hem! :) Och självklart så köpte även jag något: ett par baggyjeans och dom är SJUKT SKÖNA!!!! I love them! Känns nästan som att gå i mjukisbrallor, soft och slappt fast snyggare ;) Och när jag kom hem så hittade jag på nycklarna i sängen!!! Dom hade glidit ned under madrassen på något konstigt vis och vänster.... Fråga mig inte hur haha.


På lördagkvällen skulle brorsan låna min lägenhet för att ha en grabbkväll! Jag kan då lova grejjer jag utan att ens ha en tanke på vart jag själv ska ta vägen haha. I vilket fall som helst så hängde jag ett tag med dom, kikade på film och snackade sex och brudar - you name it. Sen när dom skulle ut och mingla runt lite så knatade jag hem till Lina för att ligga på soffan och goffa ostbågar. Dessutom ringde det en kille på kvällen som jag inte hade något som helst minne utav... Tydligen hade han frågat om mitt nummer när vi var ut i fredags och jag var då söt och rar och gav det till honom. Stackas karl att först behöva ta modet till sig med att våga ringa och sen minns jag honom inte ens. Lustigt värre! Lite komiskt är det faktiskt hahahaha. Well well, drog hem ifrån Lina och hängde lite mera med grabbarna. Myste ned mig i soffan bredvid dom och halvkikade lite på någon film som tydligen skulle vara läskig. Dom drog hem till sig och resten av natten/morgonen flöt på med lite schysst sällskap.


Jag som skulle ha en lugn och skön helg hade jag tänkt mig - näääähduuu, det blev en massa fart och fläkt istället. Love it! Åååååå vad jag uppskattar lediga helger!!! :)



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards