Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Jennifer - 22 januari 2010 07:23

Gårdagen då... What to say? Blev inkallad på möte med cheferna för att diskutera huruvida schemat skulle bli att se ut under vårkanten. Nyheterna var vällan inte direkt jättepositiva för mig eller Isabelle (vi har delat på en tjänst under ett års tid). Det ska göras fyra heltidstjänster och dom är givetvis redan upptagna av mina arbetskamrater. Så, den femte tjänsten som har funnits ska helt tas bort vilket innebär att min schemarad försvinner, likaså Isabelles.... Kändes lite som att få en käftsmäll men samtidigt så var man inte lovad något och jag missunnar verkligen inte mina goa arbetskamrater att dom äntligen kan få varsin heltidstjänst! Men, om man får vara lite egoistisk så känns det lite sisodär... 1/3 upphör min tjänst och då har jag i princip ingenting, kommer väl stå kvar som timvikarie - men det ger ju inte tillräckligt med cash för att klara av allt ekonomiskt.... :( MEN, har jag tur så kan jag få ett två månaders vikariat, heltid. Får veta senast nästa fredag om det blir jag, Isabelle eller någon annan som får det då cheferna skulle intervjua lite folk i veckan... Jag hoppas verkligen jag får det för då står jag inte helt barskrapad en kort period. Samtidigt skulle det kännas så fel emot Isabelle om jag får tjänsten, och inte hon. Men jag får försöka tänka lite egoistiskt, fast det känns fel... Jag anser mig åtminstone ha goda chanser till att få vikariatet då jag verkligen ansträngt mig, alltid ställt upp och varit oerhört flexibel. Jag vet att cheferna uppskattar mig och mitt arbete, likaså arbetskamraterna och brukaren. Så, jag får väl bara hålla tummarna och gå som på nålar en vecka. En vecka. En heeeeel vecka.


Kände mig oerhört låg resten av dagen men det förbättrades så småningom då jag äntligen har klippt mig! Var 7,5 månad sen sist så det var välbehövt! Nu är pagen helt bortklippt och eftersom mitt hår var rätt så slitet så åkt mycket längd av med... Trist då jag vill ha långt hår men det är vällan bara att fortsätta spara. Nyklippt och dessutom nyfärgad. Joels tjej Melinda kom förbi och färgade håret på mig - så nu är det mörkbrunt igen. Skönt! Tack tack :)


När natten kom slapp jag dessutom vara ensam. Ibland vill man bara ha någon nära. Tack så mycket.


Gick upp rätt så tidigt idag så hundarna har fått en rejäl promenad. Nu ska jag bara packa ned lite frukt i väskan så sticker jag och jobbar 8-21.45

Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards