Alla inlägg den 13 januari 2010

Av Jennifer - 13 januari 2010 20:45

Igår hade jag en upp-och-nedvänd dag. Började sur och tvär mitt i natten när jag trodde jag hade försovit mig och tokstressade, fast jag egentligen var i oerhört god tid.... FÖR god tid (duuuuuh!). Fy vad förbannad jag blev haha. Sen flöt dagen på bra med personalmötet på förmiddagen och sen en shoppingrunda i kupolen där jag hittade jeans, replay skor, tre linnen och två toppar osv. I looooove shopping! Synd bara att jag och min ekonomi är lite oense ibland bara :P På kvällen var jag ute och knatade i två timmar, skönt som tusan förutom att jag och två av hundarna, Daizy och Trixie, höll på att bli påkörda! Vi kom gåendes på ett övergångsställ och jag ser att bilen som var långt ifrån kör jävligt fort, han upptäcker oss försent (halvblinda jävla gubbe!!!!) och bromsar hårt men bilen bara slirar mot oss! Jag hinner precis kasta upp hundarna på trottoaren och själv ta ett skutt upp där innan bilen brakar på alldeles bakom oss. Jag riktigt kände hur ena bildäcket strök sig mot min häl...:( Fick en syn i huvudet att Daizy låg halvt söndermosad på trottoaren och jag riktigt kände hur det snurrade till i huvudet på mig, höll fan på att svimma och trilla omkull. Tittade ned och såg att båda hundarna var oskadda och jag gick med taffliga steg därifrån. Efter en liten stund kom gubben körandes efter oss och ber om ursäkt, säger att han blev bländad av den mötande bilen (den bilen såg oss och stog stilla vid övergångsstället). Ljuggubbe.... Jag var i chock och sa inte så mycket, försökte låta irriterad och arg men lyckades nog inte särskilt bra.... Shit vilken tur jag hade där endå! Hade jag reagerat lite senare... Blääääää! Och hade jag även haft Ebba i kopplet så hade jag inte hunnit kasta upp hundarna på trottoaren... Då hade vi blivit halvt som halvt mos... Nu gick allt bra iaf och jag ruskade av mig allt det där. Fick annat att tänka på. Dumma dumma huvud att alltid tänka för mycket, gå på högvarv. Blir så arg, ledsen och besviken på mig själv när dom där tankarna kommer fram. Jag vet iaf att jag varit ärlig hela vägen och spelat med öppna kort. Det är sån jag är. I don't play games.


Fuck it! Gårkvällen var en låg dal och idag har det varit en ny dag. En dag med höga toppar gällande mitt humör och träning. Fy fan vad jag är bra ibland!!!! Tränade rygg och biceps and damn! Jag är starkare i ryggen och kan hålla brett nu när jag gör chins. Visst, Joel lär hålla i mina ben but still - I do all the hard work all by myself! På biceps så använde jag mig av 8 samt 10kg's hantlar istället för 7:orna jag brukar använda. Jag ska bli stark, starkare, starkast. Jag är fan helt sjukt bra endå! Fantastisk! Jag är kanske ingen jättesmal, liten och nätt tjej. Jag ser inte ut som en Barbiedocka. Jag är ingen Barbiedocka. But hey - jag försöker hålla kroppen i trim, styrketränar och konditionstränar. Jag är mer vältränad (även fast det kanske inte syns!) och sund än dom flesta jag känner. Man behöver inte vara pinnsmal för att ha en sund kropp. Det är på tiden att jag ger mig en rejäl klapp på axeln och säger bra jobbat! BRA JOBBAT JENNIFER!!!!!!!!!!!!!!



Presentation


Välkommen till min blogg där jag skriver om allt som rör sig i mitt kaosartade huvud! Här beskrivs mina känslor, tankar, funderingar, vardagen och min kamp mot självförverkligande.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards